• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Evo kakva se ličnost krije u horoskopskom znaku Device

Praktična, razumna i spremna da uči. Koje su jos karakteristike device pogledajte.

Evo kakva se ličnost krije u horoskopskom znaku Device

Zodijačkim znakom Device vlada planeta Merkur, koji ovaj znak čini veoma racionalnim i sposobnom da realistično i praktično pristupa svemu...

Devica je zemljani promenjivi znak, koju u životu sve planira, analizira i rasčlanjuje na najsitnije detalje realnog i trezvenog uma pristupajući svemu. Iako nekad deluju veoma hladno i suzdržano, to je iz razloga što imaju urođenu sposobnost uočavanja detalja, opreznost i kritičnost.

Ovaj znak je usmeren na praktične, konkretne, opipljive i materijalne stvari u životu, prema kojima pristupaju veoma metodično i studiozno u svim svojim radnim i svakodnevnim obavezama. Svoju životnu energiju usmeravaju na praktične, sigurne i korisne stvari, bez mnogo isticanja i želje da skrenu pažnju na sebe i budu primećeni. Često ste kod pripadnika ovog znaka može primetiti nedostatak i manjak samopoudanja, zatvorenost i izrazita neodlučnost.

Skloni su da povučeno, stidljivo i marljivo obavljaju svoje radne aktivnosti prilagođavajući se okolnostima i situacijama. Veoma su vredni, disciplinovani i radni, a zbog svoje nenametljive i skromne prirode najbolje rezultate svoga rada ispoljavaju kada su na podređenim položajima i kada služeći drugima svojim izvanredno organizovanim umom i ispravnom analizom perfektno obavljaju svoj posao.

Njihov intelekt se uči poniznosti, a svoju ličnu ambiciju stavljaju u službu drugih ljudi. Pripadnici znaka Device jednostavno vole da su uposleni, čak iako nemaju posla, oni će ga sebi sami naći. Potreban im je onaj osećaj dužnosti i obaveza i dovođenja svega u red.

Čime god da se bave, svemu pristupaju logično, analiziraju svaku moguću sitnicu i detaljišu uočavajući apsolutno sve. Kod njih se zna red i svaka pa i najsitnija stvar ima svoje mesto. Znaju da budu kritički nastrojeni i da upućuju zamerke i cepidlače ako nije sve perfektno urađeno i ako su tokom obavljanja nekog posla zanemareni bitni detalji. U tim momentima umeju da zanovetaju, ispoljavaju džangrizavost i kritičnost, ali je to iz razloga što su vrlo metodični i vole da je sve urađeno savršeno.

Znak Device zna da bude veoma samokritičan, svesna svojih grešaka i mana i u tim trenucima ume da potcenjuje svoje kvalitete i izvandredne sposobnosti koje poseduje. Ne upuštaju se u bespotrebne priče koje ne vode nikuda i nemaju praktične koristi u životu. Ne veruju nikome, često u sve sumnjaju i skeptično pristupaju svemu analizirajući svaku reč koju ste joj uputili. Izražen intelekt ovaj znak čini veoma pametnim, praktičnim, razumnim i usmerenim na učenje i znanje koje može konkretno i svakodnevno praktično upotrebiti i primeniti.

Sunce u Devici svoj lični identitet izgrađuje kroz posao i rad. Zato kod drugih ljudi može biti primećen i cenjen kao vredan i marljiv radnik. Precizno i tačno isplanirane svakodnevne i radne dužnosti i obaveze im omogućavaju dobru organizovanost u poslu. Znak Device je povezan sa higijenom i zdravljem. Dobri su pacijenti, strogo se pridržavaju saveta lekara, ali su isto tako dobri i dijagnostičari bolesti. Izrazito mnogo računa vode o higijeni i urednosti, primećuju i uočavaju svaku liniju na odeći koja nije dobro ispeglana.

Naglašen znak Device je sposoban da zbog jedne mrvice koju uoči pristupi metodičnom i sistematičnom velikom spremanju. Perfektno će sve sterilisati i dezinfikovati, i njihova kuća često podseća na apoteku. Čistoća im je veoma bitna, pa ili su skloni preteranoj pedanteriji ili odlaze u drugu krajnost aljkavosti. Tokom života su skloni melanholičnim i apatičnim raspoloženjima, koja ih zbog česte zabrinutosti može odvesti u depresiju.

Izvrsno se snalaze i ističu svoje kvalitete kroz merkurovska zanimanja i poslove gde mogu da istaknu svoju praktičnu analizu i sposobnost za detalje. Odgovaraju im poslovi knjigovodstva,administrativnim, predavačkim i komercijalnim delatnostima, medicina, razni zanati, ali i u egzaktnim naučnim sferama.

Autor: Jasmina Kurcinak

http://www.lovesensa.rs/Podeli na Facebook-u

objavio/la: Mineral

objavljen: 2015-08-28

pregleda:

ključne reči: podznak horoskop astrologija

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Pozovite nase astrologe odmah:

Srbija razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-888-884 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

Nemacka razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-5106-1972 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Austrija razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

Svajcarska razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Slovenija razgovor uzivo

Pozovite broj 090-3028 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Nasi astrolozi su na vezi svakog dana 00-24. Pozovite nas i postanite nas klijent, jer kod nas astrologija i horoskop se shvataju ozbiljno.

AstroloskiCentar.com

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.Da postavite pitanja astrologu vezana za vas licno, pozovite: