• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Pomračenje Sunca u Devici u inkonjukciji sa Uranom i opoziciji sa Kironom: iznenadne promene koje menjaju život

Pomracenje ce najvise promena doneti osobama u znaku Devica a pored njih, zakacice i znak Raka i Lava.

Pomračenje Sunca u Devici u inkonjukciji sa Uranom i opoziciji sa Kironom: iznenadne promene koje menjaju život

Delimično pomračenje Sunca nastupiće 13. septembra 2015. godine u 8.41. (u Beogradu, Srbiji) na 20 stepenu u Devici u inkonjukciji sa retrogradnim Uranom u Ovnu. Pomračenja su značajne pojave i donose veće promene, koje mogu da se odraze i do šest meseci kod onih na koje direktno utiče. Efekti pomračenja nekada utiču indirektno i osete se i nekoliko godina, te zato na njih astrolozi obraćaju pažnju, kako bi se pripremili i dočekali promene što spremniji.

Ovo pomračenje Sunca u Devici će mnogima doneti neočekivane, iznenadane, nagle ili brze promene, koje prati osećanje napetost ili neizvesnosti, ili pritiska i koje mogu da donesu davanje, ili primanje pomoći zbog opozicije sa Kironom u Ribama. Devica je znak koji se odnosi na: posao, zdravlje, higijenu, navike svakodnevnog življenja, domaće životinje.

Ovog puta promene će na neki način biti vezane za navedeno. Čak ako je pomračenje u vašoj 7. kuću odnosa sa drugima, partnerstva u braka, ono će na neki način biti u vezi sa poslom, koji može da utiče na partnerstvo, ili možda na zdravlje partnerovo. Ako ste sami, a pomračenje vam se događa u 7. kući, može nam doneti neku novu osobu, potencijalnog partnera. Ukoliko se ne odnosi na partnerstvo, onda može da ima veze sa odnosima s javnošću i to preko posla.

Merkur u Vagi donosi pomoć

Promene koje donosi pomračenje Sunca zahtevaju i brzo prilagođavanje ili suočavanje sa nekim preokretima koji se mogu pojaviti. Dobro je da se ne reaguje nepromišljeno, u afektu, već da pripremljeni za promene dočekamo ih što bolje i mirnije. Preporučuje se da danima pred pomračenje, posebno dan pre i dan uoči njega radimo na svom opuštanju. Dobro je ako sebi u subotu i nedelju možemo da sebi priuštimo odmor i ne ulazimo svesno i namernu u promene.

Preporučuje se da u polju, odnosno kući u kojoj će vam biti pomračenje Sunca ne preduzimate promene. Za vreme uticaja pomračenja, a to je nedelju dana pre i i bar nedelju dana posle ne ulazite svesno u promene. Međutim, dešava se najčeše da one dolaze i bez našeg plana, pa je bitno postaviti se što više trezveno i oprezno. Najbolje je svesno se suočiti sa promenama jer će se tako najbolje izaći na kraj sa nepredviđenim poteškoćama koje ovo pomračenje u Devici može da donese.

U tome će nam pomoći, kao pravi spas, Merkur koji je u Vagi, koji je za vreme pomračenja u Vagi u povoljnom aspektu, sekstilu sa Venerom. To dovodi do situacije da će većina zahvaljujući Merkuru u miroljubivom znaku Vagi biti sklona kompromisima, usaglašavanju sa drugima, dogovorima i da će to mnogima pomoći da izbegnu nesuglasice i da nađu rešenje. Već od 17. septembra, Merkur će krenuti retrogradno, što može da nas vrati na nešto od ranije, da nas uspori, izazove zastoj u komunikaciji, dogovaranju, ili usaglašavanju sa drugima.

Devica je znak koji je znak koji teži redu i radu, jasnoći, razboritosti i promišljenosti i oprezna je kada su u pitanju promene. Ovo pomračenje će pored osoba u znaku Raku, ili Lava, posebno onima koje imaju podznak u ovom znaku, najviše promena da donese Devicama koje su rođene od 8. odnosno 9. septebmra do 19. septembra, a najviše onima rođenim 13. septembra.

Promene očekuju i Ribe, posebno rođene od 6. do 16. marta, zatim i osobama u znaku Blizanaca i Strelca koje su rođene u periodu od 5. do 15. juna i u znaku Strelca rođenima od 8. do 18. decembra. Njima ovo pomračenje može da donese neprijatnosti, ili neke poteškoće koje zahtevaju da se sa njima suočite i rešavate ih taktično, pametno,promišljeno.

Nakon poteškoća koje obično donosi pomračenje, sledi i period poboljšanja. Važno je samo organizovati se, imati svest o onome što se dešava i planski, osmišlejno vredno raditi na promenama na bolje, kojem Devica teži. Uostalom, već nas u oktobru očekuje i trigon Jupitera u Devici u trigonu sa Plutonom, koji bi mogao dovesti do poboljšanja radnih i zdravstvenih uslova, ako se u to unese potrebno znanje, stručnost, kao i veliki rad koji dovodi do velikog preokreta ili poboljšanja.

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

http://www.lovesensa.rs/Podeli na Facebook-u

objavio/la: Mineral

objavljen: 2015-09-15

pregleda:

ključne reči: sunce u devici astroloske prognoze astrologija

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Pozovite nase astrologe odmah:

Srbija razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-888-884 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

Nemacka razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-5106-1972 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Austrija razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

Svajcarska razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Slovenija razgovor uzivo

Pozovite broj 090-3028 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Nasi astrolozi su na vezi svakog dana 00-24. Pozovite nas i postanite nas klijent, jer kod nas astrologija i horoskop se shvataju ozbiljno.

AstroloskiCentar.com

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.Da postavite pitanja astrologu vezana za vas licno, pozovite: