• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Šta nas očekuje u periodu Vage: vreme je za novu ljubav i snažna prijateljstva!

U vreme kada pocinje period Vage, danas do 23 oktobra ove godine ce se menjati nas zivot....

Šta nas očekuje u periodu Vage: vreme je za novu ljubav i snažna prijateljstva!

U ovom periodu se okrećemo drugima. Ljubav, zajedništvo i partnerstvo postaju nam važniji. Dolazi do promena, novih dešavanja i u odnosima sa drugima (posebno partnerskim, bračnim odnosima). Period Vage i prvi dan jeseni biće dobar - započinje sekstilom Sunca u Vagi, sa Saturnom u Strelcu. To je povoljno vreme da se uskladimo, radimo na stabilizaciji naših odnosa sa drugima. Da budemo iskreni, pravični i taktični i tako poboljšamo neku našu značajnu vezu ili partnerstvo.

Period Vage će nam ovog puta doneti veće promene, jer će u njemu biti pomračenje Meseca u Ovnu (28. septembra), Sunce u Vagi i Meseca u Ovnu jedan nasuprot drugom (pun Mesec) koji povećavaju napetost u odnosima, što će se osetiti i nekoliko dana pre pomračenja. Ovo vreme donosi mogućnost iznenadnih promena, konflikata, praćenih jakim strastima, povećanom razdražljivošću, kod nekih i depresijom, kod drugih osećajem nepravde, ali i borbenosti prema partneru. Ne reagujte nepromišljeno, naglo, brzopleto. Opuštajte se na neki način i radite na smirenosti.

Ako vam je stalo do veze i ne želite da je prekinete, ne dozvolite svađe na dan pomračenja. Nastojte da kontrolišite izlive ljutnje prisutne za vreme pomračenja Meseca u Ovnu. Tada, 28. septembra posebno nastojte da se mnogo više kontrolišite u noćnim satima pred ponoć (27. na 28. septembar) jer stvari mogu lako da se otmu kontroli. Idealno bi bilo da nastojite da pomirite različitosti kako u sebi, tako i u odnosima sa drugima, da bi umanjili napetost.

Da ne bi došlo do zdravstvenih problema, posebno glavobolja, psihičkih poteškoća, uroloških ili kožnih problema, pijte nešto manje tečnosti i jedite toplu i kabastu hranu, najbolje mahunarke. Manje voće i slatkiše. Na taj način ćete sprečiti nagomilavanje tečnosti u organizmu, koje mogu da dovedu do otoka i uspore rad pojedinih organa (posebno bubrega)

Inače, dobro je što pomračenje "pada" oko ponoći, jer je to vreme odmora i spavanja. Istina, biće više unutrašnih nemira, napetosti, ali opet manje mogućnosti da se sukobite sa drugima, posebno ako se povučete, osamite te noći i radite na svom opuštanju. Tokom 28. septembra budite nešto manje aktivni; korisno je da ako vas nešto navodi na borbu ili takmičenje - to usmerite na borbu sa nečim negativnim u sebi, da pokušate da odbacite neku lošu naviku... A nakon pomračenja Meseca predstoje nam dani kada ima više izazova, neočekivanih događanja, iznenadnih preokreta.

U pitanju je 28. septembar između 15 i 18 sati kada će Mesec u Ovnu da bude u kvadratu sa Plutonom u Jarcu. Tada će biti više uzbuđenja, jakih strasti i mogućnosti za žestoke konflikte, posebno u partnerskim odnosima. Mars u Devici će biti u kvadratu sa Saturnom u Strelcu i zamerke, prebacivanje, kritike, mogu da podstaknu sukobe, koje pokreću i osećanje odbojnosti, antipatije, averzije do mržnje kod nekih. Takođe, čuvajte se i povreda, budite oprezni dok nešto radite, posebno ako vaš posao podrazumeva fizičku aktivnost. Vodite računa i o izgovorenim rečima, jer je Merkur retogradan. Nešto od ranije što niste rasporavili ili rešili može biti povod nesporazuma.

Nakon toga, trebalo bi da u periodu od sledećih nedelju dana dođe do smirenja strasti; posebno od 9. oktobra kada Merkur krene direktno ka mogućnosti poboljšanja komunikacije i do mogućnosti pomirenja, dogovora i pregovara. Posebno lakše će sve to ići nakon mladog Meseca (13. oktobra) koji donosi jedan novi period, kada možete intenzivnije da radite na vašim odnosima sa drugima.

Povoljno je vreme za započinjanje nove ljubavi!

Mlad Mesec u Vagi biće u opoziciji sa Uranom u Ovnu, te je povoljno vreme za unošenje iznenadnih i brzih novina u vaše odnose. Uzbuđenja će biti i nemira, koji traže hitne i brze promene, da ne bi došlo do povaćane tenzije, uznemirenosti i nepoželjnih novina koje vas mogu uzbuditi. Poželjno je da tada nešto novo krenete da činite zajedno sa partnerom.

Ta novina može poboljšati vašu vezu, omogućiti da se zbližite, stabilizujete vašu vezu.

Od 13. oktobra 2015. godine to može da bude i nešto što može da poboljša vaše zdravlje - recimo, promenite zajedno način ishrane koji će moći da deluje i na vaše zdravlje, ili krenite nešto da zajedno radite. Kako je i Venera tada u Devici, vaša interesovanja, potrebe i želje mogu biti slične. Mlad Mesec u Vagi donosi mogućnost udruživanja, stvaranja jačeg osećaja zajedništva, te je zato dobro da provodite više vremena sa partnerom čineći nešto novo (ako vam je stalo da poboljšate vezu, posebno brak). Budite otvoreni da nešto menjate u vezi, recimo ono što ne funkcioniše dobro, uvođenjem neke nove navike koja će obogatiti vaš odnos.

To je dobro činiti već od 14. oktobra (drugog dana mladog Meseca) i to posebno u prepodnevnim satima (oko 6 do 8 sati, kada tom promenom može doći do transformacije, totalne promene u nekom odnosu, jer će Mesec biti u Škorpiji u sekstilu sa Venerom u Devici). Naročito je dobro da tada budete aktivni, ili strasni u ljubavnim odnosima, jer to može da vas zbliži; radite nešto zajedno što može da donese poboljšanje i na finansijskom planu.

Povoljno je vreme (ukoliko ste sami) za početak nove veze ili novog poznanstva koje vodi ka vezi. To može da bude i na poslu, jer je Venera u Devici! Ova nova poznanstva donose veću mogućnost za početak nove ljubavne veze koja ima šansu da dovede do braka, jer je Vaga znak koji se na to odnosi. Mesto upoznavanja bi moglo da bude i na poslu, ili na mestu gde vam neko može pružiti neku uslugu, ili pomoć, jer je Venera u Devici.

U narednom periodu nastojte da balansirate u odnosima sa drugima, koliko god možete. Uvažavajte partnerovo mišljenje, stavove, želje i nastojte da radite na osećanju zajedništva, da jačate ono u vezi što vas povezuje. Od 8. oktobra Venera je u Devici i doneće više promišljenosti i analitičnosti, ali i pomaganje partneru, kroz brigu o zdravlju, ili poslu.

Oko 20. do 23. oktobra Venera će praviti sjajne aspekte, biće u trigonu sa Plutonom i konjukciji sa Jupiterom, što će doneti mogućnost veoma senzulanih odnosa, velike privlačnosti i mogućnosti prosperiteta u vezi. Ovi aspekti utiču na transformaciju odnosa i veza, na poboljšanje, ali povoljno deluju i na posao i finansijske dobitke. Mnogi će doživeti veći poslovni ili finansijski prosperitet u ovom periodu. Ovo je jedan od najboljih perioda napretka dok je Jupiter u Devici, koji će se osetiti tokom oktobra (posebno u drugoj polovini).

Javnih događanja, otvaranja kulturnih manifestacija, biće u toku ovog perioda naročito između 13. i 20. oktobra kada je povoljno vreme za otvaranja. U periodu Vage ima više javnih okupljanja, sajmova, a kultura i umetnost dobijaju na značaju, te imamo puno sajmova knjiga u periodu Vage, sajmova uopšte, kao i pozorišnih manifestacija, koncerata i izložbi.

U poslu bolje prolaze u ovom periodu oni čiji su poslovi vezani za javnost, za umetnost, kulturu, modu, dizajn, kao i za udruživanje, partnerstva, ortakluke, ali i koji se bave savetodavnim poslovima, poslovima vezanim za pravdu, zakon, ili za rad sa klijentima.

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

http://www.lovesensa.rs/Podeli na Facebook-u

objavio/la: Mineral

objavljen: 2015-09-24

pregleda:

ključne reči: horoskop astro natalne karte

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Pozovite nase astrologe odmah:

Srbija razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-888-884 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

Nemacka razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-5106-1972 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Austrija razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

Svajcarska razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Slovenija razgovor uzivo

Pozovite broj 090-3028 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Nasi astrolozi su na vezi svakog dana 00-24. Pozovite nas i postanite nas klijent, jer kod nas astrologija i horoskop se shvataju ozbiljno.

AstroloskiCentar.com

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.Da postavite pitanja astrologu vezana za vas licno, pozovite: