• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Šta vašem znaku donosi pomračenje Crvenog Meseca?

Pun Mesec u Ovnu napada ego a zvezda Difda budi buntovnike.Ovnovi mogu samo da dišu duboko i čekaju da eklipsa prođe, dok se Lavovi spremaju na put!

Šta vašem znaku donosi pomračenje Crvenog Meseca?

Posmatrano iz ugla astronomije, lunarna eklipsa ili pomračenje Meseca predstavlja poravnanje Sunca, Zemlje i Meseca, takvo da je Mesec u Zemljinoj senci i ne reflektuje sunčevu svetlost - ne vidi se na noćnom nebu.

Astrološki gledano, lunarna eklipsa dešava se za vreme punog Meseca, tj. egzaktne opozicije Sunca i Meseca koja nije udaljena od ose Severnog i Južnog mesečevog čvora više od 18*. Eklipse su relativno česta pojava, dešavaju se 2 do 3 puta godišnje i mogu se matematički predvideti tzv. Sarosovim serijama.

Eklipsa pred nama desiće se u noći sa 27. na 28. septembar 2015. godine u 04.50 h po lokalnom vremenu (CET + 1.00) i biće vidljiva sa prostora Evrope, Severne i Južne Amerike, te Afrike. Eklipsa se može pratiti na zapadnom horizontu od 03.06 h pa sve do izlaska Sunca u 06.41h. Zbog specifičnog ugla refleksije svetlosti o Zemljinu atmosferu, Mesec će poprimiti crvenkastu boju i postati "krvav".

Eklipsama se naročito bavi mundana astrologija, jer solarne eklipse (pomračenja Sunca) naročito utiču na vladare (koji su u simbolici Sunca), a lunarne eklipse naročito utiču na narod (koji je u simbolici Meseca).

Ova eklipsa se dešava u prvoj dekadi znaka Ovna (Mesec i Južni mesečev čvor) i prvoj dekadi znaka Vage (Sunce). Prema Rupertiju, Južni mesečev čvor u eklipsi pridonosi jačanju lunarnog uticaja, ispoljava se želja za dominacijom, ego je poljuljan, traži se zadovoljenje emotivnih i materijalnih potreba.

Mesec će se za vreme eklipse naći na fiksnoj zvezdi zvanoj Difda, kod Arapa poznata kao Al Dhanab al Kaitos al Janubiyy, kod Kineza kao Too Sze Kung. Prirode Saturna, ona pali vatru ispod vela psihičkih i fizičkih ograničenja, ruši uspehe, ali ih i gradi, ovo je zvezda pionira i buntovnika, ratnika i heroja.

Smeštena je na repu sazvežđa Cetus-Kit, koga je prema legendi grčki bog mora, Posejdon, poslao po etiopsku princezu Andromedu, koja ga je čekala prikovana za stenu. No, u tom trenutku, Andromedu je ugledao Persej i spasao je u zadnji čas. Upravo ovaj mit oslikava odvažnost, srčanost, ali i samodestrukciju, opasnost po životinje i moguće napade životinja, koje nosi ova zvezda.

Oprez za Škorpije, povlačenje za Bikove

Na suprotnoj strani Zodijaka, Sunce će se osmehnuti sa fiksne zvezde Zaniah i doneće slavu, čast, uglednog partnera, uspeh u pisanju, potrebu za udruživanjem i sklapanjem ugovora/brakova.

Na globalnom planu, eklipsa u znaku Ovna donosi kolebanja u temperaturi, moguće požare, podrhtavanja tla, problem sa religijskim slobodama i bezrazložne diplomatske bitke.

Uticaj će biti najmarkantniji u zemljama i gradovima tradicionalno povezanim sa znakovima Ovan ili Vaga, a to su, između ostalog: jemačka, Danska, Engleska, deo Francuske, Austrija, Argentina, zapadna obala SAD-a, Zapadna Afrika, deo Kine i Rusije.

Ponedeljak: dan za Mesečeve asane i otklanjanje negativnosti...

Na individualnom planu, najjači uticaj osetiće osobe rođene u prvoj dekadi kardinalnih znakova: Ovan (21. mart - 1. april), Rak (22. juni - 2. juli), Vaga (23. septembar - 4. oktobar), Jarac (22. decembar - 2. januar).

Ovnovi će najintenzivnije doživeti eklipsu. Emotivna previranja, padovi imuniteta, osećaj podređenosti... Ovnovi mogu samo da duboko dišu i čekaju povoljniji period.

Bikovi će biti u svom svetu, izolovaće se i raditi na sebi, fizički i psihički. Na poslovnom planu moguće promene koje im neće ići u korist.

Blizanci moraju da se pozabave svojom emotivnom situacijom i na što bezbolniji način prekinu s prošlošću. Ne verujte svakoj glasini!

Rakovi kao i uvek brinu o porodičnoj situaciji. Tenzije u kući su velike, moguć je odlazak ili dolazak novog / starog člana porodice. Rakovi koji rešavaju stambeno pitanje će naići na neke zapreke, ali će se u konačnici sve završiti u njihovu korist.

Lavove očekuju poslovna putovanja i utapanje u svakodnevicu. Oprez, mogući su neplanirani troškovi!

Device će pažljivo planirati svoj budžet jer vuku troškove iz prethodnog perioda. Emotivna situacija biće bolja, nenadan ulazak nove osobe u život, na potpuno neočekivan način. Mogućnost tajne veze.

Vage će biti posebno osetljive do kraja godine. Pomračenog uma, briga i neprilike u svim životnim oblastima. Stres oko neplaniranih troškova, sukobi sa radnim kolegama, a sve to loše utiče na zdravlje. Pokušajte sa meditacijom ili nekom drugom tehnikom opuštanja dok loši aspekti ne prođu, a idući put planirajte svaki svoj korak unapred.

Škorpije će se baviti razotkrivanjem tuđih, ali i sakrivanjem svojih tajni. Čuvajte se na radnom mestu, neko se bavi nameštaljkama. Iako to možda ne primećujete, imate podršku partnera.

Strelčevi treba da preispitaju svoje želje, planove i ciljeve i dobro razmisle kojim putem žele krenuti. Razočaraćete se u neke prijatelje ili će izostati podrška važnih ljudi. Partner želi svađu, nemojte mu ispuniti tu želju.

Jarčeve očekuju važne promene u vezi pozicije i statusa, te će se oni osećati najugroženijima. Ne ulazite u sukobe sa nadređenima, posebno ako su to muškarci. Dolazi i do promena na emotivnom planu, veze i brakovi "na staklenim nogama" neće opstati, a slobodne Jarčeve čeka nova avantura.

Vodolije će biti letargične u narednom periodu. Unutrašnji nemir, osećaj da vam je Fortuna okrenula leđa. Problemi sa birokratijom i zakonskim propisima. Ako ste u mogućnosti, priuštite sebi godišnji odmor i napunite baterije.

Ribe će uživati u blagodatima Venere, koja uskoro prelazi u Devicu, znak opozitan Ribama. Emotivna zanesenost, pojačana erotičnost, Ribe će se fokusirati samo na emotivni plan, ali će ih neplaćeni račun, kašnjenje sa ratom kredita ili neki drugi neizmiren dug vratiti u realnost.

Astrolog: Miloš Tomić

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

http://www.lovesensa.rs/Podeli na Facebook-u

objavio/la: Mineral

objavljen: 2015-09-28

pregleda:

ključne reči: vaga ovan pomracenje meseca

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Pozovite nase astrologe odmah:

Srbija razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-888-884 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

Nemacka razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-5106-1972 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Austrija razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

Svajcarska razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Slovenija razgovor uzivo

Pozovite broj 090-3028 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Nasi astrolozi su na vezi svakog dana 00-24. Pozovite nas i postanite nas klijent, jer kod nas astrologija i horoskop se shvataju ozbiljno.

AstroloskiCentar.com

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.Da postavite pitanja astrologu vezana za vas licno, pozovite: