• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Riba u podznaku Blizanac

Ova kombinacija je veoma komplikovan spoj dva dupla i apsolutno razlicita znaka.

Riba u podznaku Blizanac

Podjednako neizražena, često beskrajno talentirana, ali ujedno strašno nesigurna i psihološki jako krhka: hladnog, praktičnog, bistrog i uvijek svjesnog uma Blizanaca, s jedne strane, i snažne emotivnosti, instinktivne i često nebulozne Riba, koja je plod stalnog rada u podsvjesnom.

Tako se providnost ideja, misli i logike prvog nikako ne uklapaju u neodređenu i pasivnu prirodu drugog horoskopskog znaka.

U ovoj kombinaciji dolazi do neizbježnih unutarnjih sukoba intelekta i emocija, gdje pobjeđuje čas jedno, čas drugo; ponekad srce, ponekad um. Dok je s jedne strane, ovakva osobnost sretna zbog sitnih uspjeha i zbog činjenice da se uspela u visine, sa druge strane ne zna zadržati postignute pozicije i može pasti jako nisko, tamo gdje teži usidrite se u prevlasti čula. Tijekom razgovora sa ovom bezbrižnom osobom lako se može steći dojam da joj nedostaje samouvjerenosti i može nam se učiniti kao da je riječ o osobi nesposobnoj da sebe izgradi u jaku ličnost.

Riba u podznaku Blizanac zna imati više lica i često ne zna uvijek odabrati lice koje će se drugima svidjeti. Iz tog razloga ove su osobe često sklone grubim pogreškama i često im fali takta. Radoznale su, ekstrovertne, često neodređene i nesuzdržljive, a ponekad i oličenje nejasnosti i nestabilnosti. Riba u podznaku Blizanac zna se oduševiti se svim i svačim i jako se teško koncentrira samo na jednu stvar, pa prelazi sa jednog cilja na drugi, srljajući u neizvjesnosti. Ove osobe često muče problemi sa identitetom, znaju biti krhke i podložne utjecajima te u velikoj mjeri znaju biti ovisne o osobama iz svoje okoline.

Ali, u odnosu na ostatak horoskopa i umješnosti pronalaženja ravnoteže u ovom spoju, postoji i drugo rješenje i to u kada se vrline i mane ova dva znaka uspješno i savršeno uklope, kompenzirajući se u jednoj često neuhvatljivoj osobi. Jer se ne može baš tvrditi kako osobi rođenoj u ovoj kombinaciji u potpunosti manjka snage, ali i suviše su rasplinute zbog nedostatka jedinstva u sebi: u njima postoji i određeno samozadovoljstvo kao nesvjesna želja da se odvoje od svijeta koji ih okružuje.

Bilo da se radi o kombinaciji Riba - Blizanac ili obratno Blizanaca sa podznakom Riba, obje imaju poteškoća sa pristupanjem stadiju zrelosti. Ovaj podznak pruža sposobnost dobre komunikacije i lakoću spontanog uspostavljanja kontakata. Riba u podznaku Blizanac je intuitivna osoba, ima mašte napretek, izvanrednu inteligenciju i razvijen kritički duh. Odlikuje je stalna potreba da nešto shvati, upozna i nauči. Njena emotivnost je potisnuta i čini je nervoznom i ovisnom o svijetu u kojem razvija.

Ova osoba je prilagodljiva i promjenljivih raspoloženja; promjenljivost joj ovisi o naknadnim, često mudrijim razmišljanjima. Posjeduje veliku energiju živaca ali je potrebno da nauči kako se koncentrirati i ne rasipati energiju obavljajući više stvari istovremeno. Riba - Blizanac podrazumijeva osobu koja često ima istančan smisao za oblikovanje ideja ali ne i za njihovo ostvarivanje. Ova osoba ne podnosi ni ustaljenost ni isključivo zalaganje, dok je u isto vrijeme njena nestalnost čini jako nesigurnom. Nema čvrste stavove i često ni sama ne zna što u stvari želi. Budućnost često za ove osobe postane velika zagonetka.

http://horoskop.e-zena.com/Podeli na Facebook-u

objavio/la: Mineral

objavljen: 2015-09-30

pregleda:

ključne reči: riba blizanac horoskop astro natalne karte

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Pozovite nase astrologe odmah:

Srbija razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-888-884 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

Nemacka razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-5106-1972 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Austrija razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

Svajcarska razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Slovenija razgovor uzivo

Pozovite broj 090-3028 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Nasi astrolozi su na vezi svakog dana 00-24. Pozovite nas i postanite nas klijent, jer kod nas astrologija i horoskop se shvataju ozbiljno.

AstroloskiCentar.com

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.Da postavite pitanja astrologu vezana za vas licno, pozovite: