• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Karakteristike žene u znaku Blizanaca

Žena Blizanac je zabavna, društvena, magična i provokativna. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze.

Karakteristike žene u znaku Blizanaca

Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zameniti distanciranom i arogantnom. Od potencijalnog partnera zahteva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana, jer ova dama ne dozvoljava igru s njenim telom nekome ko nije sposoban da je izazove intelektualno.

Najbolje se slaže sa: Lavom, Vodolijom, Ovnom, Vagom, Strelcem i ponekom Devicom.

Najčešće profesije: estradna ličnost, glumica, pevačica, voditeljka, novinar, turistički vodič, matematričar, organizator, profesor, prevodilac.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osetljivi organi: pluća, bronhije, šake, reuma, stomačne tegobe na nervnoj bazi, nervne krize.

Najbolji dan: sreda

Boja: bledo žuta, sve nijanse sive, srebrna

Drago kamenje: topaz

Omiljeni odevni predmet: veliki šešir, sportski stil, može u bojama zemlje, a za veče blede nijanse lana, pamučni kompleti.

Materijali su često neobični, sintetički radije nego prirodni: lureks, viskoza, plastika.

Evo najmladolikije žene u celom zodijaku!

Žena Blizanac sve do poznih godina može da razmenjuje garderobu sa svojom ćerkom.

Intelektualno radoznala, komunikativna, duhovita, briljantna, žena Blizanac je i velika mondenka. Nema tog otvaranja izložbe, pozorišne premijere, značajnog skupa, koji bi ona mogla da propusti...ako joj to ne nalaže i sama njena profesija (često vezana za sredstva za masovnu komunikaciju). Neprestana želja za novinom kod Blizanaca dovodi do razarajućeg efekta na budžet (njen ili muževljev, svejedno) i do često ekscentričnog "look"-a koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance. Deo tela koji Blizanci simbolišu jesu ruke, koje rado ostaju otkrivene pomoću originalnog džempera čak i zimi, ili je akcenat na neobičnim rukavima.

Ona konstantno prilagodjava sve sopstvenim potrebama i to pokušava i sa partnerom. Promena je veoma važna za njen život i njen psihički razvoj. Spremna je da upotrebi i sva "ženska oružja", svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće. Ova dama se lako zaljubljuje i zato teži ka tome da ima više od jednog ljubavnika istovremeno. Jako je komunikativna, prepredena i u stanju da svojim šarmom opije svakog ko s njom stupi u razgovor.

Njeno raspoloženje je nepredvidivo, varira od razdraganosti do ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama, što zamara okolinu. Ipak, može biti omiljena (uglavnom medju mladima) zbog svoje društvenosti dok ne pokaže dozu površnosti i neozbiljnosti koja prevazilazi sve granice. Ume da bude i proračunata i lukava i vrlo racionalna - ukoliko proceni da je to neophodno. Često kalkuliše u ljubavi na svoju štetu, sledi svoje emocije samo do izvesnog stepena, a onda gradi odbrambeni mehanizam i štiti sebe od razočarenja. Praktična crta karaktera dolazi kad tada do izražaja, što se na prvi pogleda ne može zaključiti. Organizuje život onako kako njoj odgovara, ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju. U ljubavi čini kompromise dok je to za nju udobno. Individualista je koji sledi svoj životni put, mada deluje kao da su joj drugi potrebni, suprug, roditelji koji joj uglavnom u svemu izlaze u susret.

Romansa je za nju vrsta igre i ona ne namerava da se vezuje za samo jednu osobu dok god ne oseti da je za to spremna. Njen partner mora biti dobar slusalac i diskutant - ovu damu će moći zadržati samo toliko dugo koliko je spreman da sa njom diskutuje o svemu i svačemu. Mora je voleti, poštovati i diviti se njenom intelektu. Ona je uvek dobro društvo i pratnja, romantična i ženstvena, ali neće biti ćutljiva ako ima priliku da razgovara i neće se puno dvoumiti da ode ako nađe bolju priliku.

Žena Blizanac je u stvari mešavina nekoliko ženskih karaktera. Svaki od njenih ljubavnika videće je u drugom svetlu. To nije njen trik, to je prirodna ličnost osoba rođenih u ovom horoskopskom znaku. Ona je kao šareni leptirić, uvek u pokretu i uvek interesantna i popularna. Oni koji je pokušaju vezati za sebe, ostaju slomljenog srca i svrstavaju je u loša iskustva, ali jedno je sigurno: ona svim pripadnicima suprotnog pola deluje privlačno.

Njena aktivna mašta često kreira sliku perfektnog partnera koju ona nosi u sebi, problem je u tome što se u realnosti retko nađe neko ko odgovara toj slici. Ona sanja o tome da se totalno zaljubi, ali nikad u tome ne uspeva. Njen partner će imati osećaj da je u vezi sa haremom žena, jer ona je dama veoma promenljive prirode.

Njena žudnja je da diskutuje, argumentuje, istražuje i traži promene. Kao majka je dosta koncentrisana na uspeh svoje dece, posebno kad se radi o opštem obrazovanju. U svojim zrelijim godinama podleže histeriji i nezadovoljstvu, pa tu svoju nervozu oštrim jezikom prebacuje na svoje ukućane. To je doba kada joj se jednostavno ne može ugoditi...

Sve što misli, misli bar duplo bolje od vas. Uz nju u stvari i ne morate da razmišljate jer će oceniti da ne mislite dovoljno - prepustite joj se i otkrićete svetove. Sa njom je svaki novi dan kao novi život. Niste znali da u vama čuči jedno razigrano dete? E sad znate, dok se osveženi i večno mladi pitate čime ste zaslužili toliku sreću.To je žena sa kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu ume da pronadje smisao. I puna je iznenadjenja. Kad ste najmrzovoljniji iznenadiće vas kartom za Kup šampiona. Sve što trazi od vas je da i vi nju ponekad iznenadite, a vi nećete biti nemaštoviti, jer to ne može da oprosti.

Ovo su žene koje obično lepo izgledaju, neobavezno deluju i kao da su stalno u žurbi ili u prolazu. U stvari ovo su uplašene devojčice koje od detinjstva traže onog za koga će se udati, što je otežavajuća okolnost kada je seksualni život u pitanju, jer u krevetu strogo vodi računa da li je uvukla stomak, da li je veš dovoljno seksi... Misli joj ne daju mira i vrhunsko zadovoljstvo doživljava uvek u kratkim romantičnim avanturama u kojima nije bilo vremena da se zaljubi. Tada pušta sebi na volju, izvoljeva i isprobava sve što je do tada čula ili negde pročitala...

Ova žena je vrlo inteligentna i duhovita, rodjena da osvaja iako nije naročito senzualna… Muškarci se lepe za nju jer je veoma šarmantna i nepredvidiva… Njenom muškarcu će izgledati kao da svako veče izlazi sa drugom devojkom… kao da je ceo harem u njoj jednoj… uvek gleda ispred sebe, uvek je željna izazova. Ona od muškarca, pre svega, zahteva da je na njenom intelektualnom nivou. Ako ga pronadje, sa njim će rado uleteti u ljubavnu igru, koja će odisati radošću. Ona je radoznala, voli da isprobava sve moguće tehnike i mesta vodjenja ljubavi... Progonjena svojom neumornom maštom, beskrajnom radoznalošću zna da bude i biseksualna - jer znak Blizanca predstavlja i muškarca i ženu.

Supruga u znaku Blizanaca

Mnogi muškarci ne mogu dugo da izdrže sa njom. Ukoliko želite sa njom harmoničnu vezu, trebalo bi da u ovom pitanju budete vrlo taktičan. Ponekad i sama shvati da joj je nemoguće da uspešno radi na oba polja, pa odustaje od karijere. Međutim, ona je, u najvećem broju slučajeva zaista sposobna da te dve stvari uskladi. Ona neće biti tako mnogo u svojoj kući kao ostale žene. Vrlo je rafinirana, ne podnosi nered i nečistoću. U svakom društvu, ona sija posebnim sjajem. Dobro informisana i rečita i idealan je partner za čoveka koji ima jak i moćan profesionalni život. Prilično joj odgovaraju doktori, advokati i sve one profesije koje zahtevaju sjajne društvene kontakte. Ponekad je sklona flertu, tako da često zna da zada muke svom mladiću ili mužu. Kao muž ove žene bi se mnogo bolje osećali kada bi sve to ostalo samo na rečima. Njen zdrav razum i jak instinkt, ipak joj neće dopusti da žrtvuje brak, decu i muža za neku malu romansu.

http://www.monnamagazin.me/Podeli na Facebook-u

objavio/la: Mineral

objavljen: 2015-10-06

pregleda:

ključne reči: blizanac astro natalne karte

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Pozovite nase astrologe odmah:

Srbija razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-888-884 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

Nemacka razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-5106-1972 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Austrija razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

Svajcarska razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Slovenija razgovor uzivo

Pozovite broj 090-3028 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Nasi astrolozi su na vezi svakog dana 00-24. Pozovite nas i postanite nas klijent, jer kod nas astrologija i horoskop se shvataju ozbiljno.

AstroloskiCentar.com

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.Da postavite pitanja astrologu vezana za vas licno, pozovite: