• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Kako astrolozi tumače simbole

Sta konsultacija otkriva o braku, porodici i rešenjima u životu.

Kako astrolozi tumače simbole

Kad se nađemo na životnoj prekretnici ili pred teškom odlukom, bili bismo najsrećniji kad bismo tačno znali gde će nas život odvesti. U takvim je trenucima mnoge od nas je barem jednom zagolicala ideja da potražimo savet astrologa...

Svi se mi s vremena na vreme nađemo pred nekom važnom promenom. Svaki korak u nepoznato ne zahteva samo hrabrost nego i veru da je promena važna za naš razvoj i da je korak bliže boljem životu. Ali svakako, prirodno je da sumnjamo, bojimo se i želimo da istražimo sve činjenice pre nego što donesemo odluku. Ponekad nas životne situacije dovedu pred gotov čin, pa se s novim okolnostima moramo nositi onako kako najbolje znamo.

Neizvesnost i nesigurnost koje u takvim situacijama osećamo nije lako odagnati. Kad nismo sigurni gde naš život kreće, savet astrologa može pomoći kako bismo razjasnili svoju situaciju. Neki klijenti u astrološkoj konsultaciji vide priliku da nauče nešto više o sebi i počnu hrabrije koristiti svoje uspavane potencijale. Neki žele poboljšati vezu i bolje razumeti partnera. Ljubavne veze jedna su od najvažnijih životnih tema, a njihova složenost čest je razlog koji ljude natera da pođu na astrološku konsultaciju.

Danas se astrolozi uglavnom služe kompjuterskim programom kako bi brže izračunali položaj planeta, podznaka i astroloških kuća u trenutku nečijeg rođenja. Pre je trebalo nekoliko sati da se, uz pomoć tablica s položajem planeta i tablica kuća, izradi natalni horoskop. Mnogi kompjuterski programi će "izbaciti" instant tumačenja planeta. Međutim to je jako daleko od pravog tumačenja horoskopa. Zašto? Zato što astrologija odražava sam život. Osim simbolike pojedine planete u nekom znaku, treba uzeti u obzir međusobne uticaje planeta u samom horoskopu.

U analizu treba uključiti i brojne druge faktore. Roditelje i porodične odnose, društvenu sredinu u kojoj živimo i složene zahtve današnjeg života. Tek se u razgovoru između klijenta i astrologa može utvrditi kako je stvarnost oblikovala temeljne energije, koje su od njih bile podsticane i potpuno se razvile, a koje su mogućnosti zapostavljene.

Umesto izdvojenih opisa značenja planeta u nekom znaku, prava astrološka sinteza povezuje simbole sa stvarnim životom. Tako tokom konsultacije nastaje dinamičan, živi portret ličnosti, a trenutni stepen razvoja, do kog je klijent svojim iskustvima i odabirima došao, postaje jasan.

Astrološka simbolika je vrlo bogata. Svi oni čudni znakovi u vašem natalnom horoskopu vrlo su moćni simboli puni dubokog značenja. Konsultacija počinje definisanjem temeljnih životnih energija koje simbolišu Mesec i Sunce. Oni opisuju naše potrebe i način na koji ih ostvarujemo. Te energije prožimaju celu ličnost, a ostale planete im pomažu ili, pak, odmažu.

Na primer, Venera simboliše naše želje, šta je sve za nas vrednost i kako doživljavamo sopstvenu vrednost. Otkriva šta nas privlači, kakva su nam očekivanja u ljubavnim vezama. Mars simboliše sposobnost da dobijemo ono što želimo, da se dokažemo, nametnemo svoju volju i zaštitimo se od opasnosti. Merkur opisuje način na koji razmišljamo i komuniciramo. Svaki, pa i najmanji simbol, priča zanimljivu priču, no sve je u službi temeljnih energija Meseca i Sunca.

Uticaj porodice na razvoj ličnosti

Tumačenje simbola, kao i sinteza jedinstvenih planetarnih energija nekog horoskopa, zahteva opsežno astrološko znanje i poznavanje samog života. Astrološka sinteza prava je umetnost koja simbole i iskustvo stvarnog života koristi kao platno i četkicu kojim slika neponovljivu sliku vaše ličnosti i životnog razvoja.

Simboli u natalnom horoskopu pokazuju gde su i kada u razvoju nastali zastoji ili problemi. Ipak, u psihološkoj astrologiji radije koristimo izraz razvojna napetost. Setite se bilo koje situacije koja vas je ljutila ili činila nesrećnima.

Neko ste vreme trpli sve dok pritisak nije postao prejak. Napetost vas je prisilila da nešto promenite, da se izvučete iz frustrirajuće situacije. Pokrenula vas je da koristite sve svoje veštine i znanje kako biste se oslobodili. Podstaknula vas je da se razvijate. Srećni ljudi ne žele da menjaju svoju situaciju. Tek će vas nevolja ili napetost pokrenuti!

Natalni horoskop pokazuje postoje li složeni odnosi s roditeljima, što zahteva posebnu pažnju. Vrlo se jasno može videti jesu li porodične okolnosti na neki način odstupile od uobičajenih i time narušile očekivani razvoj. Ipak, astrolog ne može tačno znati jesu li vam se roditelji razveli ili vam je otac radio u inostranstvu te ga praktično nije ni bilo toekom vašeg odrastanja. Takve su oklonosti uticale na vaš razvoj, no kojim intenzitetom i koliko su dubok trag ostavile, potvrdićete vi sami.

Specifične porodične situacije često mogu uzdrmati osećaj sopstvene vrednosti. Natalni horoskop vrlo jasno pokazuje kako doživljavate sami sebe, imate li dovoljno samopouzdanja ili patite od kompleksa niže vrednosti. Određeni pokazatelji u astrologiji, poput Venere u napetom odnosu sa Saturnom, druge kuće ili retrogradnog Saturna, jasni su znakovi da je samopouzdanje tema o kojoj treba razgovarati. Mesec u aspektu sa spoljnim planetima, poput Urana ili Plutona, nepogrešiv je znak emotivne ranjivosti, premda to možda dobro skrivate.

Kad jednom doživite duboko emotivno ranjavanje, pokušaćete da se zaštitite. Možda ćete imati teškoće u spontanom izražavanju osećanja zbog čvrstih obrambenih zidova koje ste podigli oko sebe. Sve to može uticati na sposobnost da izgradite stabilnu ljubavnu vezu. Astrolog zna koja vam pitanja treba postaviti, odnosno koja su vam životna područja najintenzivnije oblikovala ličnost.

U zavisnosti od energija Meseca i Sunca, razvijaju se različiti obrambeni mehanizmi. To su načini ponašanja koji nam daju utehu i štite osetljive tačke. O tome treba razgovarati jer sve što nismo rešili, nego zatvorili u neku kutijicu svoje složene psihe, oduzima nam puno energije i na neki nas način sputava.

Često će klijent koji je imao dominantnu majku, koja je zaštitničkim ponašanjem gušila njegove potrebe i slobodan razvoj i samom sebi poricati tu činjenicu. "Mama i ja se dobro razumemo i duboko smo povezani." Tu je reč o obrambenom mehanizmu poricanja i idealizacije, kojim štitimo osetljivo mesto ulepšavajući stvarnost.

Ljubavne veze su česta tema konsultacija

U astrološkoj konsultaciji potrebno je puno taktičnosti i poštovanja prema klijentovim osećanjima a to znači mnogo vešto postavljenih pitanja... Klijent će uz pomoć svojih odgovora sam prepoznati situaciju i osvestiti obrasce ponašanja koji ga možda u tom trenutku koče u napretku. Na mnoge je načine moguće pobeći od zbunjujućih ili bolnih osećanja ili barem naizgled učvrstiti narušeno samopouzdanje. Pripadnici zračnih znakova mogu, na primer, pobeći u svet znanja.

Sticanjem znanja i diploma ili stvaranjem naučne karijere štite se od emotivne preosetljivosti. Pripadnici vodenih znakova utočište mogu pronaći u svetu mašte, kreativnosti ili u pomaganju drugima, bežeći od sopstvene stvarnosti. Zemljani se znakovi štite stvarajući materijalnu sigurnost, pa mogu postati radoholičari te stvaranju karijere podrediti ostale delove života. Vatreni će znakovi skrivati osetljive tačke naglašavanjem sopstvene važnosti i traženjem popularnosti, slave i divljenja. Direktorski ili predsednički položaj takođe mogu biti nadomešćivanje za prikrivanje ranjivosti.

Ljubavne veze su česta tema konsultacija. Neretko se događa da, bežeći od frustrirajućih okolnosti u porodičnom domu, prerano pobegnemo u brak. U jednom ćemo trenutku možda shvatiti da smo nesvesno odabrali partnera koji je vrlo sličan ocu od čijeg smo autoriteta pobjegli ili je možda tim putem nadomešćen otac kojeg nikad nismo imali. Ta je spoznaja duboko uznemirujuće buđenje koje može stvoriti ozbiljne probleme u braku.

Teme vezane uz ljubav, brak, razumevanje partnera, bračne krize i nevere toliko su opsežne da ih je teško sve nabrojiti. No to je jedno od najvažnijih područja života, a natalni horoskop može sugerisati kakvu vezu želite i ima li nekih obrazaca ponašanja koji vas možda čine neuspešnim na tom području života. Već smo spomenuli Veneru kao planetu koja simboliše veze.

Kad postoji astrološka veza Venere i Saturna, onda će vaša veza biti dugotrajna i stabilna, no ako se uplete Uran, nekonvencionalnost i potreba za slobodom verovatno će vas voditi u brojne veze. Mars i Venera mogu u najkraćim crtama reći nešto o vašoj seksualnosti. Pri konsultaciji profesionalni astrolog vam neće ponuditi gotove odgovore i neće umesto vas donositi odluke.

To je osoba koja zna koja vam pitanja treba postaviti, a odgovori su već u vama! Razgovor s astrologom može vam pomoći da sagledate svoju trenutnu životnu situaciju iz nekoga drugoga ugla i osvestite kakve vas energije trenutačno okružuju. To vam znanje može pomoći u donošenju odluka.

Na kraju svake konsultacije razgovara se o budućnosti. Pritom su najvažniji vaši planovi. Prateći planetarna kretanja, astrolog može odrediti kada dolazi povoljno vreme za ostvarenje planova. Savetovaće vam da krenete u akciju ako vas trenutno u tome podupire povoljna energija Jupitera ili, pak, da napravite mali životni rezime kako biste bili promišljeniji pri donošenju odluka, ako je u pitanju Saturn.

Planetarna kretanja naglašavaju životna područja u kojima se nešto događa. Ponekad je to posao, ponekad veza, ponekad učenje ili način na koji doživljavate sami sebe. Katkad je vaša potreba da se posvetite osobnom razvoju toliko intenzivna da dovodi u pitanje opstanak vašeg braka. Tada je na delu Uran i, kad se njegova energija uplete u vezu, brak je u ozbiljnoj opasnosti.

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Astrologija može odrediti vremenske okvire u kojima se događaju promene. Možemo videti kad su započele ključne tačke promene i kad se taj proces završava. To pomaže u sagledavanju lične situacije iz drugačije perspektive, što pomaže da se vremenski organizujete. No nemojte zaboraviti, vi ćete delovanjem i odlukama sami stvoriti svoju budućnost - nikakvi planeti ili spoljašnje sile to ne čine umesto vas.

Oni samo simbolišu mogućnosti. A na vama je da ih nekako iskoristite. Ako ste posetili pravog profesionalnog astrologa, s konsultacije ćete otići s osmehom na licu jer ćete potvrditi svoje slutnje, učvrstiti odluke i osnažiti veru da imate snage da se nosite sa životom. U tome je lepota astrologije i samoga životnog putovanja.

Senka Ljubić

http://www.lovesensa.rs/Podeli na Facebook-u

objavio/la: Mineral

objavljen: 2015-10-12

pregleda:

ključne reči: konsultacija sa astrologom horoskop uporedni horoskop

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Pozovite nase astrologe odmah:

Srbija razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-888-884 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

Nemacka razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-5106-1972 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Austrija razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

Svajcarska razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Slovenija razgovor uzivo

Pozovite broj 090-3028 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Nasi astrolozi su na vezi svakog dana 00-24. Pozovite nas i postanite nas klijent, jer kod nas astrologija i horoskop se shvataju ozbiljno.

AstroloskiCentar.com

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.Da postavite pitanja astrologu vezana za vas licno, pozovite: