• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Veliki mesecni horoskop za Decembar 2015.

Procitajte veliki mesecni horoskop za Decembar 2015. i pozovite nase astrologe. 0901-888-880 - vas portal AstroHoroskop.net

Veliki mesecni horoskop za Decembar 2015.

Još jedna godina bliži se kraju. Polako sumiramo svoje rezultate, osvrćemo se iza sebe i sećamo se prošlih dana pitajući se kada su prošli, gde smo zapravo bili...šta smo radili... Vreme je prolazno a šanse i prilike koje nam život donosi često proguta vreme i zato je veoma važno na vreme se pripremiti, sakriti se iza ćoška i spremno ščepati svoju sreću koja će tuda proći. A kako da znamo kada je to pravo vreme kako ne bismo beznadežno stajali i čekali, borili se u pogrešnom trenutku, trošili energiju a rezultata nigde. Zvezde i planete su te koje nam mogu dati odgovor na sva ova pitanja. A šta su nam one pripremile za ovaj mesec i u kakvom raspoloženju ćemo dočekati Novu 2016. godinu?

OVAN

Iskustva koja će se preplitati u toku ovog meseca vezana su za inostranstvo. Mnogi Ovnovi imaće pojačane kontakte sa strancima i ljudima iz inostranstva a neki će dobiti priliku da otputuju. Na tom putu imaćete sjajne mogućnosti da ostvarite značajne kontakte i nova poznanstva koja će Vam pomoći u nekom narednom periodu da se u potpunosti ostvarite na polju inostranstva. Poslovni aspekt u tom smislu veoma je naglašen. Saturn uporno boravi u polju koje predstavlja inostranstvo pa zbog toga Vam ne ide sve lagano ali sa dosta truda i ambicija koje gajite u toj sferi života, posebno u toku ovog meseca, ostvarićete konkretne rezultate. Od 12. pa sve do kraja Decembra imaćete dosta novih poslovnih ponuda a na Vama je da prepoznate šta je ono pravo što Vam pored uspeha može doneti i lično zadovoljstvo. Dobar period za sve Ovnove koji se bave trgovinom, poslovima vezanim za medije, kraća putovanja i pisce.

Vaš vladar Mars i dalje se nalazi u polju partnerstva. Pored toga što ovaj položaj pojačava poslovne saradnje on Vašu pažnju usmerava i na polje braka. Ovnovi koji su duže vreme sami mogu osetiti nervozu i nezadovoljstvo dok će zauzeti u periodi od 5. do 18. imati nesuglasice sa partnerom i to zbog drastičnog razilaženja u nekim stavovima. Nakon tog perioda zvezde će Vam biti više naklonjene i obećavaju divan zajednički doček nove godine.

Početkom meseca mogući su zdravstveni problemi nastali zbog preterivanja u nekom od Vaših zadovoljstva ili poroka. Pokušajte to da kontrolišete kako bi godinu završili u dobrom i zdravom raspoloženju.

BIK

Do 5. Decembra Vaša pažnja i dalje je najviše usmerena na polje poslovnih aktivnosti. Još uvek je povoljan period da rešite probleme koji se tu prepliću još iz prethodnog meseca. Period je povoljan, možda ne u smislu ostvarenja značajnih rezultata već u smislu mogućnosti da se reše problemi i stvori bolja poslovna atmosfera. Bez obzira na sva dešavanja Vaš optimizam biće na zavidnom nivou. Konstalacije planeta su takve da nagoveštavaju mnogo bolje okolnosti u budućnosti i Vi to prosto osećate. Ovog meseca će i Uran od 26. prestati da bude retrogradan posle dužeg vremenskog perioda što će se povoljno odraziti na polje Vaše karijere i društvenog priznanja, što je u prethodnom periodu bilo u zaostatku i neprestano ste na tom polju nailazili na ograničenja. Sada se situacija konačno popravlja i u novu godinu ulazite sa mnogo više optimizma. Položaj vladara polja doma i porodice u 8. kući neće doneti posebno harmonične odnose, čak će doneti probleme unutar Vaše porodice a takve okolnosti pratiće Vas sve do 22. Decembra. Loše raspoloženje i probleme mogu izazvati zdravstveni problemi nekog od ukućana što se nagoveštavalo još u toku prethodnog meseca. Budite tu i budite spremni da pomognete i date potrebnu podršku.

Ulaskom Venere u znak Škorpije kao i naglašeno 8. polje doneće Vam pojačane strasti i želju da uživate u ljubavi i seksu mnogo više nego obično. Mnogi slobodni Bikovi mogu doživeti fatalno ljubavno iskustvo i zaljubiti se kao nikada do sad. Bikovi koji su u braku imaće mnogo lepih ljubavnih iskustva ali i mnogo burnih i strasnih noći.

Zdravstvena situacija nije najpovoljnija i problemi koji datiraju još iz prethodnog meseca i dalje su prisutni. Stabilizaciju možete očekivati tek početkom Januara.

BLIZANCI

Ovaj mesec neće doneti neka značajna dešavanja na polju rada i karijere. Najbolje je da radite ono što ste počeli, da završite započeto a za našto novo i za pozitivne promene sačekajte malo bolji vremenski period. Ono na čemu možete poraditi jesu poslovna partnerstva koja su u toku prethodnog meseca bila ugrožena a sada Vam se pruža prilika da te odnose i saradnju malo izgladite. Vaši projekti su u zaostatku a Vi uprkos svemu želite da napravite uspeh što dovodi do rasipanja energije i stvaranja nervoze. Usporite malo, odmorite se. Dovoljno ste radili u toku čitave godine i Decembar mesec iskoristite da napunite svoje baterije i odmorni uđete u novu godinu čiji početak Vam donosi mnogo bolje okolnosti na polju karijere. Krajem meseca očekujte poziv od nekog prijatelja kojeg odavno niste čuli i videli. Takođe otvaraju se prilike da izgladite odnose sa nekim prijateljom sa kojim ste imali nesuglasice u prethodnom periodu. Ovo je prilika da u novu godinu uđete kroz praštanje i srdačne prijateljske odnose.

Tenzije i nesuglasice i dalje su prisutne na polju ljubavi. Mars u Vagi nema pozitivan uticaj na ovo polje Vašeg života. Nažalost Mars će u ovom znaku ostati sve do kraja meseca pa su svi Vaši napori za ostvarenje na polju ljubavi teško ostvarivi što se posebno odnosi na slobodne Blizance. Zauzeti koji su u prethodnom periodu imali problema na polju braka sada treba da se prilagode novonastaloj situaciji. Ako ste uspešno prevazišli probleme možete očekivati postepenu stabilizaciju. Možda ovo nije idealan mesec za ljubav pa razmislite o tome da najluđu noć provedete u društvu prijatelja. Ponekad je to najbolji i najluđi provod.

Što se zdravlja tiče i dalje se savetuje oprez. Sve do 22. biće prisutni zdravstveni problemi koji su počeli još u toku prethodnog meseca.

RAK

Aspekti koji su aktuelni na Vašem zvezdanom nebu donose povoljne prilike u prvom redu na polju rada i karijere. Povoljne okolnosti posebno su naglašene sve do 22. Nakon tog perioda možda nećete imati novih prilika ali ćete svakako osetiti veliko olakšanje i mogućnost da mnogo bolje funkcionišete na tom polju iz razloga što će Uran, vladar polja karijere, nakon dužeg vremenskog perioda prestati da bude retrogradan što i Vama donosi olakšanje i mnogo lakši način da svoje projekte privedete kraju. Iskoristite ovaj period kako bi uspešno proširili postojeće poslovne projekte. Na polju doma i porodice i dalje se možete suočavati sa problemima, a problemi u komunikaciji posebno će biti naglašeni od 23. do kraja meseca. Pokušajte da kontrolište svoju naglašenu emotivnost i ne doživljavate sve to previše traumatično. Očekujte pomoć od jednog Vama bliskog prijatelja.

Kada Venera 5. Decembra uđe u Vaše polje ljubavi, Vaši apetiti ali i mogućnosti na tom polju biće posebno naglašeni. Venera u Škorpiji donosi pojačane strasti i jaku zelju za emotivnim vezama kao i spremnost da se učini gotovo sve kako bi ostvarili svoje planove i želje na emotivnom planu. Upravo zbog toga Vaša aktivnost na tom polju biće naglašena što nagoveštava i dobre rezultate. Mnogi Rakovi mogu u toku ovog meseca započeti sudbinsku vezu.

Osetljivo zdravlje biće naglašeno sve do 25. Decembra nakon čega se očekuje postepena stabilizacija. Do tog datuma posvetite sebi dovoljno pažnje i nastojite da ublažite zdravstvene probleme kako bi u novu godinu ušli zdravi i puni životne energije.

LAV

Mora da ste nestrpljivi i željno iščekujete da se i ovaj mesec približi kraju kako bi se pojavili u najlepšoj toaleti u novogodišnjoj noći i zadivili sve oko sebe. Ipak strpite se još malo i završite svoje poslovne projekte onako kako samo Vi to znate. Poslednja nedelja meseca biće posebno naglašena i nemojte postati lenji već budite maksimalno aktivni na tom polju i novu godinu započnite sa novim poslovnim uspesima i priznanjima. Sunce će uploviti u Vaše polje rada donoseći dovoljno energije i prilika za uspeh. Mnogim lavovima otvoriće se dugo čekana prilika da započnu neki sopstveni biznis ili bar pronađu rešenje i mogućnost kako bi ga u narednom periodu ostvarili. Od 10. Decembra počinje odličan period za Lavove koji sarađuju sa mlađim ljudima, bave se poslovima vezanim za decu, komunikacije, javni život... Očekujte finansijsku podršku i pomoć koja dolazi iz Vaše porodice.

Nakon manjih poteškoća i ograničenja koja će Vas u prvih nekoliko dana ovog meseca pratiti na polju ljubavi, a koji su preslikani iz prethodnog meseca sledi stabilizacija i mogućnost za nove prilike i avanture. Posebno je naglašen period do 10. Decembra. Slobodni Lavovi imaće prilike da se zaljube ili bar da sebi priušte lepu avanturu. Lavovi koji su braku nakon perioda manjih tenzija i ne baš sjajnih okolnosti mogu konačno da odahnu. Poslednja nedelja Decembra doneće stabilizaciju i vratiti izgubljeno poverenje.

Problemi sa cirkulacijom, krvnim pritiskom i kičmom mogući su u prvih nedelju dana ovog meseca. Nemojte preterivati u fizičkim aktivnostima. Nakon ovog perioda ne očekuju se veći zdravstveni problemi.

DEVICA

I dalje je Vaša pažnja u najvećoj meri usmerena na polje doma i porodice. Problemi iz prethodnog perioda polako jenjavaju i sada očekujte pozitivna dešavanja na tom polju. Mnogo lepih i prijatnih trenutaka unutar Vašeg doma učiniće da zaboravite loša iskustva iz prethodnog perioda. Oko 5. Decembra očekujte iznenađenje unutar porodice koje će Vas učiniti veoma srećnom osobom. Ništa Vam neće biti toliko važno kao ljubav i sklad porodice. Što se tiče poslovnih aktivnosti situacija je stabilna bez značajnijih promena i dešavanja sve do 26. Decembra. To je datum koji otvara novu energiju u Vašem poslovnom ambijentu što će se preslikati i na naredni period. Možda je sada vreme da se polako spremate za najluđu noć i ne razmišljate previše o poslovnim aktivnostima ali budite spremni da već u Januaru zasučete rukave i krenete u nove radne pobede. Što se tiče finansija u toku ovog meseca očekujte dobre okolnosti. Mogući su neočekivani dobici u trenutku kada se najmanje nadate. Posebno povoljan period za finansije je od 23. do 26. Decembra.

Vaše polje ljubavi biće naglašeno nakon 22. Decembra. To je period koji otvara nove mogućnosti ali i usmerava Vašu pažnju upravo na tu sferu života. Mnoge slobodne Device mogu započeti ljubavnu vezu uoči nove godine ili i u toku same novogodišnje noći. Za Device koje su u braku ovo je pozitivan vremenski period.

Ako ste se u prethodnih par meseci neprestano suočavali za određenim zdravstvenim poteškoćama konačno možete da odahnete. Situacija na ovom polju konačno će se stabilizovati krajem meseca i omogućiti Vam lep i kvalitetan novogodišnji provod. Ipak ne preterujte u hrani i piću.

VAGA

Mars i dalje boravi u Vašem znaku što Vam donosi dosta napetosti ali i energiju koja nije baš tipična za Vaš znak. Za nervozu koju trenutno osećate možete okriviti upravo ovaj uticaj Marsa u Vašem znaku. Pored Marsa ovde se nalazi i Vaš vladar Venera što naglašava Vaše umetničke sklonosti ali i izražen osećaj za pravdu. Mnogo vremena možete provesti u dokazivanju nekog svog stava ili ubeđenja za koje smatrate da je ispravno. Od 5. Decembra Venera se seli u Vaše polje finansija što može doneti početak dobrih finansijskih mogućnosti. Mogući su dobici i isplata zaostalih dugovanja. Takođe u ovom periodu je naglašeno i Vaše polje komunikacija i potreba da razgovarate sa Vašim prijateljima pa je potrebno da obratite pažnju kako ne bi napravili veći račun za telefon nego što ste planirali. U drugoj polovini meseca Vaša pažnja se seli na polje doma i porodice. Očekuju Vas važni razgovori koji se odnose na finansijske planove za budućnost.

Položaj Venere u Škorpiji svakako će probuditi Vaše ljubavne apetite i strast. Želja da imate nekoga pored sebe sada će biti posebno naglašena kod slobodnih pripadnika ovog znaka. Uran koji vlada Vašim poljem ljubavi konačno prelazi iz ratrogradnog u redovno kretanje što otvara nove ljubavne mogućnosti posebno nakon 26. Decembra. Vage koje su u braku u toku ovog meseca još uvek će pratiti manje trzavice i nesporazumi.

Zdravlje neće biti na zavidnom nivou ali adekvatana terapija i posvećenost ovoj sferi života i velikoj meri može ublažiti zdravstvene probleme.

ŠKORPIJA

Škorpije mesec počinju sa dosta problema na polju poslovnog ambijenta. Ovakve okolnosti zadržaće se sve do 25. Decembra kada ćete napokon osetiti jedno olakšanje ili konačno rešenje problema koji Vas već duže vreme muči. Ipak i dalje nije idealan period za Vas. Za neke nove prilike i šanse moraćete da sačekate sledeću godinu a na Vašu sreću taj period nije daleko. Ako ste prevazišli sve ono što Vam se do sada dešavalo na ovom polju života, nemojte da brinete jer ste zapravo iza sebe ostavili jedan teži vremenski period u Vašem životu. Ovaj mesec, posebno poslednje dve nedelje, treba da iskoristite za sopstveno usavršavanje. Upišite neki kurs koji je sada popularan i koji Vam može doneti finansijsku dobit u budućnosti ili se jednostavno posvetite izučavanju neke oblasti koja Vas zanima. Ako postoje bilo kakvi problemi na polju porodice, doma ili stambenog pitanja rešenje se nazire u poslednjoj nedelji ovog meseca.

Ljubavni život može biti prioritet za Vas u toku ovog meseca. Ako poslovni aspekti nisu najbolji, usmerite svoju energiju na ovo polje života. Kada 5. Decembra Venera planeta ljubavi uplovi u Vaš znak osetićete priliv nove energije i pojačanih emotivnih i seksualnih apetita. Škorpije koje su u braku doživeće veoma lepe i prijatne trenutke sa svojim partnerom a slobodne imaju šansu za nova poznanstva i nove ljubavi.

Uticaj Vašeg vladara zdravlja u znaku Vage nije najpovoljniji što znači da nikako ne smete zapostaviti svoje zdravlje. Pažnju treba obratiti na urinarne infekcije. Potrebno je da unosite što više tečnosti u Vaš organizam.

STRELAC

Konjukcija Sunca i Saturna početkom meseca u Vašem znaku zahtevaće od Vas mnogo više pažnje i odgovornosti na mnogim poljima Vašeg života. Nemojte se opuštati već hrabro i bez obzira na okolnosti u kojima se nalazite odgovorite na izazov. Ulazak Vašeg vladara polja rada, u 12. kuću, ukazaće na neke mogućnosti za ostvarenje kroz nelegalne poslovne aktivnosti, rad na crno što bi zbog prisustva Saturna u Vašem znaku trebalo da izbegavate. Koliko god Vam to izgledalo primamljivo i lako na kraju se nećete baš najbolje provesti. Sve dok Saturn boravi u Vašem znaku, još naredne dve godine, sve što radite treba da radite na pošten i odgovoran način ma koliko to bio teži i duži put. Tek tada možete očekivati prave i dugoročne poslovne rezultate. Na poslovnom planu očekujte realizaciju ranije dogovorenih projekata posebno ako su oni u vezi sa inostranstvom ili nekom inostranom firmom. Sam početak meseca donosi finansijsku dobit.

Situacija na polju ljubavi i dalje nije naročito dobra za strelčeve. Potrebno je da sa naoružate strpljenjem jer poslednja nedelja ovog meseca donosi malo bolje okolnosti na ovom polju Vašeg života. Slobodni strelčevi koji žele partnera u novogodišnjoj noći neće imati puno vremena za gubljenje. Možete upoznati zanimljivu osobu neposredno pred novogodišnju noć ili na samoj proslavi. Pogledajte malo oko sebe, možda se baš tu nalazi osoba Vašeg života.

Sve što skrivate duboko u sebi, sva negativna osećanja treba da izbacite iz sebe i na taj način ćete izbeći psihosomatske poteškoće koje su izvesne kod Vas u toku ovog meseca.

JARAC

Kulminacija loših aspekata na polju doma i porodice odigraće se u prvoj polovini meseca a najduže do 26. Ovo je vremenski period kada morate svoju energiju i pažnju usmeriti na ovo polje života i konačno rešiti probleme koji Vas već duže vreme muče i ometaju da kvalitetno funkcionišete i na ostalim sferama Vašeg života. Bićete prinuđeni da menjate neke dosadašnje navike u ponašanju. Jarčevi kojima je sport profesija mogu očekivati nove ponude i lični uspeh. Vladar polja rada do 10. Decembra nalazi se u Vašoj 12. kući što nije povoljan period da bilo šta novo započinjete i jednostavno morate biti spremni na neuspeh i teže okolnosti koje će Vas tu pratiti. Ilegalni poslovi mogu doneti dobit ali morate biti spremni na rizik. Od 11. Merkur ulazi u Vaš znak i donosi mnogo bolju poslovnu energiju. Period do kraja godine može doneti pozitivna dešavanja što će Vas obradovati i uneti malo pozitivne energije sa kojom ćete i uploviti u novu godinu. Vaš vladar finansija nakon dužeg vremenskog perioda konačno prestaje da bude retrogradan i Vi ćete krajem meseca konačno osetiti jedno olakšanje i mogućnost da mnogo bolje i lakše funkcionišete na tom polju života nego što je to bio slučaj u prethodnih par meseci.

Od 5. Decembra biće pojačana Vaša strast kao i potreba za emotivnom bliskošću. Iako ste po prirodi pomalo „hladni“ i imate poteškoća da jasno pokažete svoje emotivne potrebe i osećanja sada to neće biti slučaj. Jaka želja i potreba nateraće Vas da se malo opustite u ljubavnim čarima života. Mnogim jarčevima može se dogoditi da započnu vezu sa nekim koga već od ranije dobro poznaju. Moguće je da to bude neki Vaš prijatelj. Ako gajite osećanje prema nekoj takvoj osobi ne oklevajte da joj priđete. Možda poziv za zajednički doček nove godine promeni sve...

Situacija na polju zdravlja nije loša. Malo više pažnje biće potrebno posvetiti zubima, koži i zglobovima.

VODOLIJA

Vodolije još od 26. Jula osećaju neku vrstu blokade, povremeni pad energije, nesigurnost, projekti su u zaostatku ili se veoma teško ostvaruju. Sada konačno 26. Decembra Vaš vladar Uran prestaje da bude retrogradan posle punih 5 meseci i Vi ćete svakako osetiti veliko olakšanje i mnogo pozitivniju energiju u svom okruženju. Problemi i tenzije koji su prisutni u Vašem domu polako će da se stišavaju i stabilizacija sledi nakon 5. Decembra. Druga polovina meseca biće izrazito povoljna za sve Vodolije koje se bave privatnim poslom, a ostali mogu dobiti ideju ili mogućnost da pokrenu sopstveni posao. Zvezde su se potrudile da sa mnogo ambicija i novih poslovnih mogućnosti uđete u novu godinu. Što se tiče finansija, neće biti većih poteškoća ali nemojte očekivati i ništa spektakularno. Jedan relativno miran mesec u ovoj sferi Vašeg života.

Polje ljubavi je naglašeno kroz 12. kuću što mnogim Vodolijama može doneti izazovne ljubavne avanture kojima neće moći odoleti. Ako ste u ljubavnoj vezi budite oprezni jer postoji tendencija da prevarite svog partnera. Jednostavno bićete privučeni zabranjenim, tajnim ili na bilo koji način osuđivanim ljubavnim vezama i avanturama. I slobodne Vodolije mogu imati iskustva nakon kojih se kasnije mogu kajati. Novogodišnja noć, zabava, alkohol...hm..

Neke Vodolije u želji da izgledaju što lepše u novogodišnjoj noći mogu pristupiti nekoj radikalnoj dijeti. Nemojte preterivati i gladovati jer ćete izmučiti svoj organizam što će izazvati određene zdravstvene probleme.

RIBE

Uran koji ovog meseca konačno prestaje da bude retrogradan Ribama će doneti olakšanje na polju finansija. To će se dogoditi tek krajem meseca ali ako ste uspeli da „pregrmite“ prethodnih 5 meseci dok je Uran pravio ograničenja, i zaostatke u finansijskim projektima, još ovo malo vremena neće Vam teško pasti. Vi ste naravno imali periode kada nije bilo većih finansijskih poteškoća jer su Vam ostale planete pomogle u tome, a sada očekujte još bolje mogućnosti i mnogo pozitivniju energiju koja će uploviti u ovu sferu Vašeg života. U toku ovog meseca dosta ćete se družiti sa svojim prijateljima i mnogi od njih će proći kroz Vašu kuću. Mnoge Ribe će organizovati novogodišnju žurku u svojoj kući za prijatelje. Situacija na poslovnom planu je dobra. Nakon manjih poteškoća koje će uslediti na samom početku meseca situacija će biti mnogo povoljnija kako mesec bude odmicao. Kontakti sa strancima i inostranstvom i dalje su naglašeni sve do 22. Decembra. Malo više odgovornosti i obaveza očekuje Vas na polju doma i porodice.

Kontakti sa strancima mogu doneti dešavanja i na polju ljubavi. Slobodne Ribe mogu započeti vezu sa osobom koja se od njih razlikuje po verskom ili nacionalnom osnovu, koja živi u inostranstvu ili potiče iz drugih krajeva. Ribe koje su u braku mogu očekivati postepenu stabilizaciju jer im prethodni period nije bio posebno naklonjen. Iskoristite novogodišnje slavlje kako bi pokazali Vašem partneru koliko ga volite i koliko Vam je stalo do njega.

Do 22. Decembra mogući su problemi koji datiraju iz prethodnog meseca sa cirkulacijom i nogama. Nakon tog perioda očekujte stabilizaciju. Budite umereni u hrani i piću jer će nadolazeći praznici često da Vas dovedu u iskušenje da malo preterate.Podeli na Facebook-u

objavio/la: Mineral

objavljen: 2015-12-09

pregleda:

ključne reči: mesecni horoskop decembar 2015 veliki mesecni horoskop

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Pozovite nase astrologe odmah:

Srbija razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-888-884 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

Nemacka razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-5106-1972 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Austrija razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

Svajcarska razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Slovenija razgovor uzivo

Pozovite broj 090-3028 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Nasi astrolozi su na vezi svakog dana 00-24. Pozovite nas i postanite nas klijent, jer kod nas astrologija i horoskop se shvataju ozbiljno.

AstroloskiCentar.com

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.Pozovite najbolje astrologe odmah i dobijte licno tumacenje za ovaj mesec: