• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Veliki mesečni horoskop za Januar 2016.

Procitajte veliki mesecni horoskop za Januar 2016. i pozovite nase astrologe. 0901-888-880 - vas portal AstroHoroskop.net

Veliki mesečni horoskop za Januar 2016.

Hiljadu poljubaca, hiljadu želja, nada u bolje sutra...radost i veselje, osmeh i sreća. Želim da Vas raspoloženje koje Vas je pratilo u trenutku kada ste zakoračili u Novu godinu, kada ste zažmurili oči i poželeli sreću, poljubili Vama dragu osobu, prati tokom čitave 2016. godine. Kome će zvezde u toku ove godine biti više naklonjene, kome će podariti sreću i iznenađenje, kome novu ljubav a kome više posla? Saznajte prvi šta su Vam to zvezde pripremile za Januar 2016. godine uz Veliki Astrohoroskopov mesečni horoskop.

OVAN

Nova godina donosi i nove izazove za sve pripadnike ovog zodijačkog znaka. Najviše iskušenja očekuje Vas na poslovnom planu ali i promene na koje možda niste računali. Kvadrat Urana i Sunca, koje se nalazi u polju karijere, doneće neočekivane promene, nažalost one neželjene promene koje donekle mogu pokvariti Vaše planove i poslovne poduhvate koje ste započeli. Biće potrebno da se prilagodite novonastaloj situaciji i na to morate biti spremni. Ovo će posebno biti izraženo u periodu od 1. do 10. Januara. Pored toga, Merkur koji inače vlada Vašim poljem rada od 5. Januara počinje svoje retrogradno kretanje pa možete očekivati da će svi Vaši planovi i poduhvati početi da stagniraju. Januar možda nije Vaš mesec, bar kada je poslovni aspekt u pitanju. Nemojte započinjati ništa novo već svoju energiju uložite kako bi sačuvali ono što ste do sada ostvarili i pokrenuli. Druga polovina Januara biće znatno povoljnija za Vas, posebno ako se budete usredsredili na projekte koje ste već ranije pokrenuli. Bez obzira na izazovni Januar, Jupiter će sve do jeseni boraviti u Vašem polju rada što će svakako u narednim mesecima doneti blagostanje i lični uspeh u toj sferi Vašeg života.

Moja nada da ću pronaći nešto bolje aspekte kada je ljubavni život u pitanju očigledno nije bila realna. Mnogi Ovnovi susrešće se sa problemima i na polju ljubavi, posebno pripadnici ovog znaka koji se nalaze u nešto slabijim i nestabilnim emotivnim vezama. Januar mesec predstavlja kada treba da napravite radikalne promene u svom životu i prekinete sve ono što nije dobro. Možda je ovo samo nagoveštaj novih pozitivnih dešavanja koje će uslediti nakon ovog perioda. Mnogo povoljnije prilike imaće ovnovi koji nisu u emotivnoj vezi. Mnogi od Vas u periodu od 3. do 9. Januara mogu ostvariti zanimljivo poznanstvo koje se lako može pretvoriti u veoma strastvenu emotivnu vezu. Ovnovi koji su u braku mogu očekivati jedan relativno miran i dobar mesečni period.

Sve do 24. Januara obratite pažnju na kosti, zglobove i kožu. Neki zdravstveni problemi koji su bili prisutni u prethodnom periodu mogu se ponovo vratiti. Dovoljno se odmarajte u fizičkom ali i psihičko smislu.

BIK

Vaši planovi za ostvarenje na polju inostranstva ili eventualne saradnje sa strancima svakog dana postaju sve intenzivniji. Januar Mesec podstiče Vaše želje u tom smislu a mnogi bikovi mogu osetiti snažnu potrebu da promene mesto prebivališta i da svoj dom i porodicu osnuju izvan zemlje gde su rođeni. Ipak, koliko god Vaše ambicije bile jake na tom polju života još uvek nije vreme da se preduzimaju konkretni koraci. Naime, uticaj Urana na polje inostranstva u prvoj polovini meseca pokvariće Vaše planove i doneti nove izazove sa kojima morate da se suočite. Veoma je važno da istrajete u tome, jer već druga polovina Januara donosi mnogo bolje okolnosti i nazire se mogućnost ostvarenja svega što ste zacrtali kao cilj. U drugoj polovini Januara mnogim bikovima putovanja mogu doneti uspeh i nove sjajne prilike u poslovnom smislu. Finansijska situacija se znatno poboljšava u drugoj polovini meseca. Od 21. Januara sva Vaša pažnja biće usmerena na polje rada što će naravno doneti i nove poslovne mogućnosti.

Januar donosi izvesne promene u ljubavni život mnogih bikova. Merkur počinje svoj retrogradni hod već na početku meseca a od 8. Januara to će učiniti i Jupiter što će u velikoj meri umanjiti Vaše ljubavne mogućnosti. Ako ste u skorije vreme prekinuli neku emotivnu vezu ona se sada može vratiti u Vaš život ali je pitanje koliko će ta veza biti uspešna. Kod zauzetih bikova, opstaju samo one prave i iskrene ljubavne veze dok će one nestabilne sa puno poteškoća i izazova u toku Januara biti prekinute. Bikovi koji su u braku mogu očekivati jedan lep period kada će Vaša strast prema partneru biti znatno pojačana. Vas i Vašeg partnera očekuje mnogo strastvenih i burnih januarskih noći.

U periodu od 1. do 13. Januara posebnu pažnju morate obariti na Vaše zdravlje. Vaš imuni sistem će biti znatno oslabljen i umor je ono što će Vas svakodnevno pratiti. Veoma je važno da odmarate i unosite potrebne vitamine u Vaš organizam.

BLIZANCI

Već na početku Januara meseca u Vaš život uploviće snažna energija koju možete veoma konstruktivno iskorititi na polju posla i karijere. Konačno ćete uspeti da se usredsredite na svoj cilj i da sa puno ambicija i energije krenete u osvajanje Vaših ciljeva. Tokom čitavog Januara imaćete zaista sjajne prilike da napredujete u poslovnom smislu i nikako nemojte prespavati ovaj mesec. Možda je vreme da napravite radikalne promene već na početku godine i na taj način obezbedite mnogo bolje poslovne okolnosti za čitava godinu koja je pred Vama. Posebno su značajni 27. 28. i 29. Januar. Ipak, ne smemo zanemariti da Vaš vladar Merkur započinje svoje retrogradno kretanje pa Vam se može činiti da Vaši rezultati nisu u skladu sa Vašim naporima ali ako budete dovoljno istrajni i uporni svakim danom ćete osetiti napredak kako na poslovnom tako i na finansijskom planu. Zvezde Vas opominju da je došlo vreme i da rešite problem koji je u vezi sa Vašim domom i porodicom a već duže vreme ga odlažete.

Novo poznanstvo koje budete ostvarili sredinom meseca veoma će Vas zbuniti, posebno ako se već nalazite u emotivnoj vezi. Vaša priroda neodlučnosti i dvojnosti dolazi do izražaja i lako možete zapasti u iskušenje. Konjunkcija Venere i Saturna u Vašem polju ljubavi nagoveštava ljubavnu krizu i ako se u tom trenutku pojavi nova osoba u Vašem životu ona će predstavljati okidač za prekid Vaše emotivne veze. Dobro razmislite kako se na kraju ipak ne bi kajali. Iskušenje ali i potreba da ispravo rasuđujete je ono što će Vas pratiti na ljubavnom planu u toku Januara. Oprez se savetuje i pripadnicima ovog znaka koji su u braku. Problemi i nerazumevanje su veoma izvesni. Blizanci koji su u vezama koje traju duži vremenski period mogu početi da razmišljaju o braku.

Što se zdravlja tiče problemi su mogući sa stomakom. Obratite pažnju na ishranu. Ako patite od bilo kakve hronične bolesti u toku Januara se savetuje dodatni oprez.

RAK

Konjunkcija Venere i Saturna u Vašem polju rada doneće nove odgovornosti ali i moguće neprilike na radnom mestu. Očekuju Vas nove dodatne odgovornosti i obaveze zbog čega Vam neće biti lako. Veoma je važno da se naoružate sa dosta strpljenja ali i energije kako bi uspešno i bez većih poteškoća prevazišli ovaj period. Pored toga, vladar ovog polja Jupiter započinje svoj retrogradni hod i ovo nije vremenski period kada možete očekivati neke pozitivne promene u Vašem poslovnom životu. Veoma je važno da sačuvate ono što ste do sada postigli, da završite ono što ste započeli i jednostavno sačekate malo bolji vremenski period za ostvarenje na polju rada i karijere. U prve dve nedelje izvesni su i finansijski problemi i ne planirani troškovi dok će se u poslednje dve nedelje ovog meseca Vaša finansijska situacija znatno popraviti. Ako nište drugo bar ćete uspeti da rešite tekuće finansijske probleme. Konjunkcija Venere i Saturna negativno će uticati i na okolnosti unutar Vašeg doma. Mogući su problemi sa jednim starijim članom Vaše porodice.

Vaše strasti su veoma naglašene tokom čitavog Januara. Slobodni Rakovi imaće jaku potrebu da se ostvare na emotivnom planu što će im verovatno i uspeti. Veoma je važno da se izgubite u svetu mašte i tako zanemarite realnu situaciju oko Vas. Postoji opasnost da potencijalnog partnera gledate kroz "ružičaste naočare" i na taj način ne sagledate realno sve njegove vrline i mane. Vaša intuicija je veoma naglašena kada je ljubav u pitanju i ako budete slušali svoj unutrašnji glas sigurno nećete pogrešiti. Rakovi koji su braku imaće poteškoća u odnosu sa partnerom u prvoj polovini meseca dok se u poslednje dve nedelje očekuje mnogo bolje okolnosti.

Obratite pažnju na Vaše zdravlje, posebno žene Rakovi, u periodu od 7. do 12 Januara. Mogući su zdravstveni problemi koji su tipično ženske prirode.

LAV

Posvećenost poslu kao i društvenom statusu u toku ovog meseca svakako će doneti rezultate. Ipak, zvezde Vam neće biti u potpunosti naklonjene pa se može desiti da se u nekom trenutku malo i razočarate ili da jednostavno Vaša uložena energija ne bude u skladu sa postignutim rezultatima. Uzrok tome zapravo jeste Saturn koji napada Veneru, vladara Vašeg polja karijere. Odgovornost i ozbiljnost u pristupu poslovnim aktivnostima je od presudnog značaja u toku ovog meseca. Svaku grešku i ležeran pristup poslovnim obavezama Saturn će skupo naplatiti. Sa druge strane, ako zaista budete odgovorni i istrajni već pred kraj Januara videćete konkretne i opipljive rezultate. Nemojte pribegavati bilo kakvim radikalnim promenama u poslovno smislu već se maksimalno posvetite onome što već radite. Lavovi koji su trenutno bez posla u toku ovog meseca neće imati mnogo uspeha u pronalaženju istog. Oprez sa finansijama savetuje se u periodu od 5. do 26. Ako imate bilo kakve dugove, sada teško možete izbeći potraživanja.

Konjunkcija Venere i Saturna koja u toku ovog meseca stvara poteškoće na ljubavnom planu mnogim zodijačkim znakovima odigrava se upravo u Vašem polju ljubavi pa su iskušenja veoma izvesna. Morate biti veoma pažljivi jer je ovo period kada mnoge nestabilne veze mogu biti prekinute. Izbegavajte svađe i pokušajte da kontrolišete Vaš ponos jer na taj način samo možete podsticati negativni planetarni uticaj i učiniti da Vaša veza zapadne u krizu ili da se jednostavno ovde završi. Posebnu pažnju obratite na period od 6. do 12. Januara. Sa druge strane Lavovi koji su slobodni i koji budu imali sreće da započnu emotivnu vezu u ovom periodu mogu očekivati da će ona biti dugotrajna i uspešna.

Ako postoji bilo kakav zdravstveni problem on će biti uspešno rešen u toku ovog meseca. Imate izraženu moć regeneracije i oporavka.

DEVICA

Ovo nije mesec u toku kojeg možete očekivati značajnija dešavanja ili napredak na polju rada i karijere. Vaš vladar Merkur počinje da se kreće retrogradno i tako će biti većim delom Januara a uz njega isto kretanje započinje i Jupiter koji sa nalazi u Vašem znaku. Svi Vaši planovi sada su u zaostatku i jednostavno treba da se pomirite sa činjenicom da ovo nije mesec u kome treba da započinjete bilo šta novo niti da očekujete neke posebne rezultate. Ipak, vrlo je verovatno da ćete sredinom meseca dobiti lepe ponude u vezi Vaše poslovne budućnosti ali za prihvatanje ili realizaciju istih najbolje je da sačekate sledeći mesec. Veoma je važno da u toku Januara posvetite dovoljno pažnje Vašoj porodici. Bićete potrebno da se pozabavite nekim problemom koji će se pojaviti kod ženskog člana Vaše porodice ili eventualno bliske rođake. Sredinom meseca možete očekivati iznenadni finansijski dobitak.

Polje ljubavi je veoma naglašeno i ovo datira još iz prethodnog meseca. Ako imate želju da vratite neku staru ljubav u Vaš život, Januar Vam pruža sjajne mogućnosti za to. Period od 12. do 16. Januara veoma je naglašen po tom pitanju i ako pokažete dovoljno upornosti i aktivirate se u tom pogledu, rezultati Vam neće izmaći. Jedan ste od retkih znakova kome će konjunkcija Saturna i Venere koja će se odigrati u prvih 10 dana ovog meseca doneti sreću. Naime, Saturn vlada Vašim poljem ljubavi i u susretu sa Venerom mnogim slobodnim Devicama doneće novo ljubavno iskustvo. Sve veze koje se započnu u ovom periodu imaju jake predispozicije da budu uspešne i dugotrajne. Upravo zbog toga najviše vremena u toku ovog meseca posvetite Vašem ljubavnom životu.

Izvesne su povrede u toku prve nedelje ovog meseca pa je potrebno da se dodatno čuvate posebno priliko rukovanja mašinama ili električnim uređajima. Nervoza i psihička napetost mogući su u periodu od 19. Do 26. Januara.

VAGA

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Januar Vagama donosi mnogo poslovnih aktivnosti i dešavanja na polju rada i karijere. Ako ste zaposleni i radite u kolektivu obratite pažnju na Vaše kolege. Ljubomora zbog Vašeg uspeh može uzeti maha među Vašim kolegama pa se morate čuvati podmetanja i loše energije koje će tu da vlada. Veoma je važno da budete oprezni sa svim novim ponudama i mogućnostima koje Vam se nude posebno ako one dolaze od strane vaših kolega ili pretpostavljenih sa kojima nemate najbolji poslovni odnos. Kraj meseca donosi zaista dobre finansijske mogućnosti. Ono čemu takođe morate da se posvetite u toku ovog meseca jeste Vaš dom i porodica. Ako postoji neki problem u vezi nekretnine možete se nadati rešenju.

Situacija na polju ljubavi je promenljiva i neizvesna. Loša komunikacija sa partnerom može negativno uticati na kvalitet Vaše ljubavne veze a tome će doprineti i jedno novo poznanstvo koje će Vam se desiti početkom Januara. Slobodne Vage mogu očekivati avanturu ali je malo izvesno da će započeti i neku ozbiljnu ljubavnu vezu.

Pripadate zodijačkom znaku koji će u toku Januara biti veoma podložan virusnim infekcijama a posebno je ugroženo grlo. Nemojte zanemarivati zdravstveni problem ako do njega dođe.

ŠKORPIJA

U novu godinu ulazite sa jednom sasvim novom životnom energijom. Sam Januar donosi veoma visoke ambicije koje ćete uz energiju koju sada posedujete lako i da ostvarite. Bićete aktivni na mnogim poljima Vašeg života ali je veoma važno da se usredsredite na ono što trenutno predstavlja Vaše prioritete i možete očekivati zaista fantastične rezultate. Finansijske transakcije doneće Vam sjajne rezultate posebno ako se bavite trgovinom ali tek u drugoj polovini meseca. U svakom slučaju idealan mesec za Škorpije kada su poslovne mogućnosti u pitanju. Neka upravo to bude Vaš prioritet u toku ovog meseca i rezultati neće izostati. Potrebno je samo da obratite pažnju da u prvih nedelju dana ne donosite važne poslovne odluke. Ako i dođe do prekida nekih poslovnih aktivnosti ili kontakata to je samo nagoveštaj da Vas čeka nešto novo što će Vam doneti mnogo veći uspeh. Možda Januar mesec nije posebno inspirativan za poslovne poduhvate i nove ambicije ali Vama se svakako savetuje da budete maksimalno aktivni i nikako ne prespavate ovaj mesec.

Okolnosti na polju ljubavi biće promenljive posebno za Škorpije koje su u braku. Ako u Vašem braku već postoji jedna doza zahlađenja između Vas i Vašeg partnera sredinom meseca vrlo lako možete doneti konačnu odluku da ovaj odnos i prekinete. Emotivno ovo neće biti nimalo laka odlika za Vas, ali kada je donesete to će biti konačno. Slobodne Škorpije neće imati posebno značajnih prilika u toku ovog meseca a one koje su već u vezi treba da porade na kvalitetu iste. Vaš partner se oseća zapostavljeno i to morate da promenite. Koliko god bili poslovno zauzeti morate pronaći vremena i za Vašeg partnera.

Dobra zdravstvena situacija pratiće Vas tokom čitavog Januara. Vaš organizam ima potrebnu snagu i jak imunološki sistem.

STRELAC

Mnogo odgovornosti, predanosti poslu i nove obaveze dočekaće Vas već na početku ove 2016. godine. Poslovno ovo jeste aktivan mesec ali uspeh neće biti u skladu sa Vašim naporima i svim zadacima koji se budu postavljali pred Vas. Moraćete da rešavate probleme, sve ono što Vas već duži vremenski period muči kako bi uspešno funkcionisali na ovom polju života. Nije vreme za nove poduhvate, nije vreme ni za napredak, vreme je da sredite svoju poslovnu situaciju i na taj način obezbedite bolju i sigurniju budućnost za svoju karijeru. Možda je i dobro što se sve ovo dešava na početku godine i kada to završite možete s nadati novim uspesima. Januar ne donosi značajniji poslovni uspeh ali budite sigurni da ćete u toku godine, ako budete marljivi i radni, postići zaista zadivljujuće rezultate.

Kada je ljubav u pitanju tu su okolnosti mnogo povoljnije. Pored dobri mogućnosti da slobodni Strelčevi započnu emotivnu vezu biće i mnogo prilika za avanture i neobavezan flert u kome Vi svakako umete da uživate. Strelčevi koji su u braku moraju obratiti pažnju na komunikaciju sa partnerom. Vi želite jedno, Vaš partner drugo i biće Vam veoma teško da pronađete "zajednički jezik"

U toku ove godine generalno Vaše zdravlje je osetljivo i moraćete mnogo više pažnje da mu posvećujete nego što to inače radite. Što se tiče samog Januara neće biti značajnijih zdravstvenih poteškoća.

JARAC

Ovo je period vladavine Vašeg znaka i sve do polovine Januara bićete obdareni velikom količinom životne energije a Vaše poslovne aktivnosti i mogućnosti biće na vrhuncu. Na Vama je da sve to oberučke prihvatite i krenete u osvajanje svojih ciljeva i nimalo skromnih ambicija. Naime, svaki novi poduhvat nova poslovna energija budi i Vama veliko zadovoljstvo i podstiče Vašu snagu da se borite i tako ostvarujete sve svoje ciljeve. Izraženo povoljne okolnosti očekuju Jarčeve koji se bave privatnim poslom. Ono na šta morate obratiti pažnju jesu finansije. U prve dve nedelje možete imati neplaniranih troškova ili jednostavno izgubiti neki novac. Na polju doma i porodice neće Vam biti nimalo dosadno. Mnogo dešavanja očekuje Vas u sklopu doma i verovatno ćete u toku januarskih praznika imati mnogo gostiju.

Vraćanje na prošlost neće Vam ništa dobro doneti kada je ljubavni život u pitanju. Osoba iz Vaše prošlosti na koju Vi neprestano mislite može se na trenutak pojaviti u Vašoj sadašnjosti ali budućnosti nažalost u toj vezi nema. Samo sebi možete stvoriti dodatne tenzije i emotivno nezadovoljstvo. Okrenite se novim prilikama koje ćete svakako imati, posebno krajem Januara. Jarčevi koji su u vezi ili braku imaće neznatan kritičan period sredinom meseca sa partnerom ali će odnos veoma brzo da se izgladi. Poslušajte šta partner ima da Vam kaže, možda Vam se neka ideja svidi koju možete iskoristiti u poslovne svrhe.

Glavobolje Vas mogu mučiti na samom početku meseca a kasnije su mogući i problemi sa stomakom. Budite umereni u hrani i piću u toku ovih prazničnih januarskih dana.

VODOLIJA

Poslovni život Vodolije u toku Januara meseca obeležiće novi kontakti i poznanstva koja će Vam pružiti nove poslovne prilike. Ovo se posebno odnosi na Vodolije koje se bave nekim javnim ili društvenim radom pri čemu su neprestano u kontaktu sa ljudima. Ljudi koje budete sretali i upoznali u toku ovog meseca doneće pozitivnu energiju u Vaš poslovni život. Prihvatite ono što Vam se nudi i u narednim mesecima možete očekivati zaista sjajne rezultate na polju karijere. Nemojte žuriti kako bi realizovali nove poslovne poduhvate. Dajte sebi malo vremena, napravite dobar plan i već od sledećeg meseca krenite u realizaciju. Finansijska situacija bez značajnijih promena u prve tri nedelje meseca dok Vas u toku poslednjih sedam dana očekuju manji, za sada neznatni dobici.

Pozitivan period za slobodne Vodolije jeste na samom početku meseca kao i pred sam kraj istog. Sredina meseca neće doneti ništa značajno i novo u Vaš ljubavni život. Zauzete Vodolije kao i one u braku moraju obratiti pažnju na svoju emotivnu vezu posebno u prvih nekoliko dana Januara. Neslaganje sa partnerom oko važnih životnih pitanja napraviće veliki razdor među Vama i biće potrebno dosta vremena kako bi ponovo uspostavili dobru komunikaciju i pozitivnu energiju u Vašu vezu. Sada morate kontrolisati potrebu za slobodom koja će veoma smetati Vašem partneru.

Uzrok zdravstvenih poteškoća mogu biti stresne situacija i nervoza zbog nesporazuma sa partnerom. To će se negativno odraziti na organe za varenje.

RIBE

Vreme je za promene. Posao počinje da Vas pritiska a okolnosti na istom nisu sjajne. Pitanje je koliko još možete trpeti lošu energiju na poslu. Ako ste toliko nezadovoljni nemojte mučiti sebe i time narušavati sopstveno zdravlje. Promenite posao. Ako to ne učinite sami, velika je verovatnoća da će zvezde to sada učiniti za Vas. Prestanak radnog odnosa može Vam teško pasti jer ćete osetiti jednu nesigurnost posebno u materijalnom smislu, ali promene su Vam zaista preko potrebne. Kako bi započeli nešto novo i uopšte se aktivirali da pronađete bolju šansu i priliku za sebe najpre morate prekinuti postojeće. Nova prilika koju možete očekivati do kraja meseca pa i u toku Februara može biti u vezi sa inostranstvom, inostranom firmom ili strancima. Potrebno je samo da budete hrabri, svoje emocija ostavite bar na trenutak po strani i videćete da Vam se nova mogućnost i nova sreća smeši. Bez obzira na promenljive okolnosti na polju karijere, finansijska situacija će ovoga meseca biti dobra. U Vaš život ulazi pozitivna energija koja će u narednom periodu pružati mogućnost da uvek obezbedite sredstva koja su Vam potrebna. Oprez sa ukućanima. Nesporazumi i svađe biće naglašeni tokom čitavog meseca.

Ako ste slobodni a već duže vreme pokazujete interesovanja za jednu osobu možda je došao trenutak da i to prekinete. Pored Vas prolazi toliko novih prilika koje Vi prosto ne vidite jer ste zaslepljeni osećanjima koja gajite prema jednoj osobi a postavlja se pitanje da li je ona zapravo vredna toga. Pokušajte bar na trenutak da realno sagledate situaciju i videćete da ste ipak bili u zabludi. Ako u tome uspete eto nove prilike pred sam kraj ovog meseca. Ribe koje su u braku moraju obratiti pažnju na odnos sa partnerom.

Kako bi sačuvali zdravlje ali i optimizam, ono što Vam je preko potrebno jeste odmor. Provodite više vremena na svežem vazduhu i dovoljno spavajte kako bi sačuvali vitalnost Vašeg organizma.Podeli na Facebook-u

objavio/la: Admin

objavljen: 2015-12-30

pregleda:

ključne reči: horoskop januar horoskop januar 2016 horoskop za januar 2016

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Pozovite nase astrologe odmah:

Srbija razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-888-884 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

Nemacka razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-5106-1972 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Austrija razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

Svajcarska razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Slovenija razgovor uzivo

Pozovite broj 090-3028 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Nasi astrolozi su na vezi svakog dana 00-24. Pozovite nas i postanite nas klijent, jer kod nas astrologija i horoskop se shvataju ozbiljno.

AstroloskiCentar.com

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.Pozovite najbolje astrologe odmah i dobijte licno tumacenje za ovaj mesec: