• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Veliki mesečni horoskop za April 2016.

Pročitajte veliki mesečni horoskop za April 2016. i pozovite naše astrologe. 0901-888-880 - vaš portal AstroHoroskop.net

Veliki mesečni horoskop za April 2016.

Mesec započinjemo egzaktnom konjukcijom Merkura i Urana u znaku Ovna. Spoj ove dve planete stvara energiju originalnosti iz koje se rađaju sjajne ideje i potreba da se manja svet, da se menja sve što nas sputava da krenemo stazom uspeha, stazom modernog i naprednog ali za neke još uvek neshvatljivog sveta. Možda upravo ovaj mesec probudi u nama skrivene reformatore, borce za određena ljudska prava, možda se oglasi neki skriveni genije, retorički nadarenih sposobnosti sa novim reformatorskim idejama. Pored Merkura, brzim korakom ka Uranu hitaju i Sunce a odmah zatim i Venera. Nesumnjivo nas očekuje mesec pun iznenađenja i neočekivanih iznenadnih promena. Na individualnom nivou nervoza i sklonost ka svađi obuzeće mnoge, kao posledica potrebe da nešto konačno promenimo u svom životu ili pak zbog nemogućnosti da se prilagodimo novonastaloj situaciji. Naš mesečni horoskop otkriće Vam šta predstojeći uticaji donose svakom zodijačkom znaku i šta nam još zvezde spremaju za ovaj mesec...

OVAN

Upravo se u Vašem znaku odigrava konjukcija Urana i Merkura što će u Vaš život doneti jednu novu energiju i potrebu da menjate sve što Vam smeta, sve što Vas sputava, sve što smatrate zastarelim i dosadnim . Najviše promena doživećete na polju rada i karijere, posebno ako niste zadovoljni poslom koji trenutno obavljate. Sada i jeste vreme za promene, možda Vam Uran donese sasvim neočekivane nove mogućnosti koje treba da iskoristite. I pored toga što Vama odgovara munjevita brzina kojom promene dolaze pod uticajem Urana, nemojte da donosite prenagljene i nedovoljno promišljene odluke. Ako ste željni promena ključne korake u tom smeru preduzmite u toku prve nedelje meseca ali ako ste najpre dobro razmislili o svemu. Poslovni ambijent dobija priliku da se menja pa iskoristite šanse koje Vam se sada pružaju. Vaše pregovaračke sposobnosti dolaze do izražaja iz pomoć njih možete ostvariti mnoge Vaše želje i zamisli. Finansijski dobitak je izvestan krajem meseca ali morate biti oprezni jer novac koji dobijete veoma brzo može i otići iz Vaših ruku.

Promene Vas neće zaobići ni na ljubavnom planu. U periodu od 6. do 14. kada vladar Vašeg polja ljubavi, Sunce, pređe preko Urana mnoge nestabilne veze mogu biti prekinute jer je došlo vreme da završi sve što trenutno nije dobro u Vašem životu. Razočarenje Vas neće zaobići ali vrlo brzo ćete shvatiti da je to trenutno najbolje rešenje za Vas. Slobodni Ovnovi mogu očekivati veoma iznenadni početak ljubavne veze.

Nervoza je ono što će Vas pratiti u prvih nekoliko dana ovog meseca. Obratite pažnju na vene i cirkulaciju.

BIK

Za razliku od prethodnog meseca Vaša energija na poslovnom planu polako slabi a ujedno se i Vaše prilike umanjuju. Uspeh mogu očekivati samo oni bikovi koji se bave nekim poslom zatvorenog tipa ili rade u instituciji kao što su bolnice, starački dom, socijalne ustanove i sl. Mnogi pripadnici ovog znaka imaće prilike da se posvete nekom ilegalnom poslu ili radu na crno što može biti uspešno u prvoj polovini meseca. Ako nastavite sa takvim aktivnostima i dalje, možete se naći u sukobu sa zakonom. Iskoristite ovaj meseca kao jedan period kada možete malo da se odmorite i završavate samo tekuće poslove. Napunite baterije i spremite se za vreme koje dolazi. Početak meseca donosi novčani dobitak. Finansijska situacija se osetno menja kod mnogih bikova a u kom smeru idu te promene zavisi od Vaših poslova i aktivnosti koje ste sprovodili u prethodnim mesecima.

Ako ste skoro započeli emotivnu vezu evo prvog ispita za Vas već na početku Aprila. Nesporazum pa možda i svađa predstavljaće merilo jačine Vaše veze. Ako uspešno prebrodite ovaj period očekujte da ova veza potraje. Slobodni bikovi mogu biti skloni da se zaljube u zauzetu osobu. To će Vam stvoriti dosta problema a Vaše misli će biti rasejane pa možete imati poteškoća da se usredsredite na svakodnevne aktivnosti.

Tokom čitavog meseca. Venera, vladar Vašeg polja zdravlja boraviće u 12. polju Vašeg horoskopa što ukazuje na izvesne zdravstvene poteškoće psihosomatske prirode. Više se odmarajte i provodite vreme u prirodi.

BLIZANCI

Ako pripadate ovom zodijačkom znaku upravo Vi možete biti inicijator mnogih promena i reformi. Osećate potrebu da menjate ne samo svoj život već život zajednice i ljudi koji Vas okružuju. Konjukcija Merkura i Urana na samom početku meseca doneće zaista sjajne ideje u život mnogih blizanaca. S obzirom da se ova konjukcija odigrava u Vašem 11. polju ovo je odličan aspekt za sve blizance koji pripadaju nekoj organizaciji koja se bori za određena prava, koji rade za humanitarne organizacije, pa čak i one blizance koji pripadaju nekoj političkoj stranki. Ovo je Vaše vreme. Javno iznesite sve svoje ideje i počnite da sprovodite reforme kako u svom tako i u životu mnogih drugih ljudi. Veoma je važno da sve poslovne poduhvate koje sada planirate, promene i reforme završite do 16. Aprila jer tada Vaš vladar polja rada Mars počinje da se kreće retrogradno što će doneti zaostatke i neplanirane prepreke u Vašim aktivnostima. U toku druge polovine meseca treba da radite na onome što ste već pokrenuli bez da započinjete bilo šta novo. Neki pripadnici ovog znaka koji idu u školu sredinom meseca mogu osetiti potrebu da promene smer koji su upisali.

Prijateljstvo i ljubav preplitaće se ovog meseca kod slobodnih blizanaca. Iznenada ćete saznati kako je jedan Vaš prijatelj zaljubljen u Vas i veoma lako sada Vaše prijateljstvo može prerasti u emotivnu vezu. Blizanci koji su u braku imaće dosta poteškoća u odnosu sa partnerom posebno u toku druge polovine meseca. Budite trezveni i kontrolišite svoju retoriku kako ne bi izazvali još više problema.

Prve dve nedelje obeležiće dobro zdravstveno stanje dok se u toku druge dve nedelje Aprila savetuje kontrola pritiska a mogući su i bolovi u rukama i nogama. Upala mišića može biti jedan od uzroka bola.

RAK

Mars i dalje boravi u Vašoj kući rada pa su Vaša energija i pažnja i dalje usmereni na tu sferu života. Povoljan poslovni period očekuje sve Rakove posebno u toku prve polovine Aprila. Pruža Vam se mogućnost da uspešno završite sve što ste započeli. Vaš poslodavac ili šef mogu biti iznenađeni energijom i brzinom kojom završavate Vaše poslovne obaveze. Ipak, ovakve okolnosti Vas neće pratiti tokom čitavog meseca. Od 17. Mars počinje da se kreće retrogradno čime se polako gasi i Vaša energija i volja za radom. Mars ovde nije sam, društvo mu pravi, takođe retrogradni Saturn, pa je veoma važno da budete oprezni i odgovorno se ponašate prema svim poslovnim obavezama. Potrudite se da sve što za Vas trenutno predstavlja prioritet završite najkasnije do 16. Aprila a nakon toga samo održavajte postojeće poslove bez da počinjete bilo šta novo. Druga nedelja ovog meseca donosi iznenadni finansijski dobitak.

U prvoj polovini meseca mnogi Rakovi mogu doći u iskušenje da se upuste u avanturu sa jednom osobom koju sreću na poslu. Ipak budite oprezni jer ako je u pitanju osoba koja nije slobodna druga polovina meseca može Vam doneti ozbiljne probleme. Mnogi Rakovi imaju potrebu, po ko zna koji put, da se vrate jednoj osobi iz njihove prošlosti, što će krajem meseca biti posebno naglašeno. Za Rakove koji su u braku ovo je pomalo napet i izazovan mesečni period.

U prve dve nedelje nećete imati značajnijih zdravstvenih problema dok se oprez savetuje u drugoj polovini meseca. Zdravstveni problemi iz prošlosti koji nisu u potpunosti rešeni mogu se ponovo pojaviti a posebna oprez Rakovima koji pate od neke hronične bolesti.

LAV

Ako pravilno usmerite Vašu energiju i hrabro prihvatite sve ono što Vam se sada nudi, očekuje Vas jedan veoma dobar i uspešan mesečni period. Promene koje će doći veoma iznenada mogu Vaš život promeniti iz korena. Ovo se posebno odnosi na Lavove koji imaju ambicija za ostvarenje kroz polje inostranstva. Jedan iznenadni i neočekivani poziv oko 10. Aprila može rešiti mnoge Vaše probleme i doneti zaista pozitivna dešavanja u Vaš život. Lavovi koji se bave poslovima koji su vezi sa putovanjima, inostranom firmom, koji sarađuju sa strancima mogu očekivati jedan zaista uspešna mesec. Promene koje Vam se same nabacuju, u Vašem poslovnom ambijentu, možda Vam u početku neće izgledati kao povoljne ali ćete vrlo brzo shvatiti koliko koristi od toga zapravo možete imati. Potrebno je da ih hrabro i neustrašivo prihvatite, onako "lavovski" kako samo Vi umete. Oprez sa finansijama početkom meseca.

Slobodni Lavovi se mogu iznenadan zaljubiti i započeti emotivnu vezu. Ipak budućnost te veze biće veoma neizvesna. Samo najsrećniji pripadnici ovog znaka imaće mogućnost već da sačuvaju ovu ljubavnu vezu. Ako ste već u vezi ovo je period bez značajnijih promena. Razilaženje u stavovima može stvoriti poteškoće u komunikaciji posebno u drugoj polovini meseca.

Prati Vas dobro zdravlje. Potrebno je samo da pronađete način kako da kanališete nervozu koja se javlja kao posledica novonastalih okolnosti u Vašem životu.

DEVICA

I pored toga što Jupiter boravi u Vašem znaku ovo nije mesec koji će doneti mnogo sreće i blagostanja u Vaš život. Promene na polju rada su izvesne ali mnoge od njih neće biti povoljne za Vašu dalju karijeru. Mnoge Device u toku ovog meseca mogu ostati bez posla, posebno ako je Vaše radno mesto iz nekog razloga već pod znakom pitanja. Ako ostanete na radnom mestu doći će do promena koje Vam svakako neće odgovarati. Ovo je mesec pun iskušenja i mnoga od njih ćete baš Vi preneti preko svojih leđa. Ipak, ne očajavajte, Jupiter u Vašem znaku sigurno će u skorije vreme doneti pozitivna dešavanja u Vaš život i problemi će početi da se rešavaju jedan po jedan. Uticaj Jupiter je trenutno oslabljen jer se on kreće retrogradno ali čim on krene redovnih hodom, već početkom sledećeg meseca, u Vaš život ponovo će uploviti jedna pozitivna energija i doneti Vam sreću.

Emotivno razočarenje je takođe izvesno u toku ovog meseca. Ovo nije nužno povezano sa ljubavnim životom, već možete osetiti bol ili patnju zbog nekog člana Vaše porodice. Može se desiti da budete emotivno povređeni kada to najmanje očekujete. Ljubavni život je stabilan za Device koje su u vezi. Slobodnim pripadnicima ovog znaka ne savetuje se započinjanje emotivne veze u toku ovog meseca. Device koje su u braku početkom meseca mogu očekivati veoma prijatno iznenađenje koje će im prirediti partner.

Emocionalna nestabilnost može uticati na Vaše zdravlje. Odmarajte se, i unosite što više vitamina u Vaš organizam. Moguće su i povrede fizičke prirode.

VAGA

Prva nedelja Aprila donosi dobre poslovne mogućnosti. Ako imate želju da napredujete ili želite novo radno mesto sada je vreme da to jasno iznesete svom šefu jer je ovo period kada će on imati sluha i razumevanja za Vaše potrebe. Pozitivna poslovna energija neće trajati dugo i zato ne oklevajte već hrabro iznesite svoje želje i potrebe. Ono sa čime ćete se susresti tokom ovog meseca, posebno nakon 17. Aprila jesu finansijski problemi. Vreme je da se isplate dugovi koji Vas pritiskaju a novca još uvek neće biti dovoljno. Morate pronaći način da rešite ovaj problem jer Vas to pritiska i ne dozvoljava Vam da ispravno funkcionišete u ostalim sferama Vašeg života.

Uran se nalazi u Vašoj 7. kući a u jedno je on vladar polja ljubavi. Vaš Vladar Venera se svakim danom sve više približava Uranu dok se sredinom meseca ne susretne sa njim na istom stepenu Zodijaka što će doneti velike promene u ljubavnom i bračnom životu mnogih Vaga. Ako se nalazite u braku koji je već duže vreme nestabilan ovo može biti vreme radikalnih odluka pa i razvoda. Pokretanje razvodnog postupka ili jednostavno distanciranje od partnera u ovom periodu je veoma izvesno. Ovo se naravno odnosi na Vage koje u svom ličnom horoskopu imaju takve predispozicije i koje se nalaze u lošem braku. Slobodne Vage mogu, sasvim suprotno, veoma iznenada upoznati zanimljivu osobu i započeti ljubavnu vezu.

Migrene i nervoza je ono što će Vas mučiti većim delom ovog meseca a najviše u toku poslednje dekade.

ŠKORPIJA

Poslovne mogućnosti čiji nagoveštaj datira još iz prethodnog meseca konačno dolaze do potpunog ostvarenja. Naravno, sve zavisi od Vašeg ličnog angažovanja na tom polju života. Skup planeta u Vašem 6. polju omogući će značajne promene u Vašoj karijere. Sve to može biti veoma iznenada za Vas i biće potrebno vreme da prihvatite promene koje Vam se nude, ali kada u tome uspete Vaš uspeh je zagarantovan. Posebno značaja uspeh, posebno do 17. Aprila mogu očekivati Škorpije koje se bave ekonomijom i svim poslovima u vezi sa novcem. U periodu od 8. do 12. Sunce vladar polja karijere susreće se sa Uranom i donosi potpuno novu energiju u tu sferu Vašeg života. Ako je konstruktivno iskoristite možete očekivati veliki uspeh koji će se pozitivno odraziti i na polje Vaših finansija. Škorpije vreme je za promene. Uložite svu raspoloživu energiju i nikako nemojte prespavati ovaj značaj period za Vas.

Promene su izvesne i na emotivno planu. Ako ste sami sredinom meseca imaćete priliku za novo poznanstvo koje vremenom može prerasti u emotivnu vezu. Druga polovina meseca Vam nije posebno naklonjena, posebno za Škorpije koje su u braku. Nesporazumi i tajne koje se prepliću kroz Vaš brak mogu negativno uticati na kvalitet Vaših daljih odnosa. Kraj meseca pruža Vam šansu da sredite odnos i probleme u njemu pa iskoristite tu šansu koju Vam zvezde pružaju.

Zdravlje je sfera života na koju morate obratiti pažnju. Organi za varenje mogu biti ugroženi a potrebno je proveriti i krvnu sliku. Škorpije koje se bave fizičkim radom mogu osetiti bol u kičmi.

STRELAC

Prve dve nedelje Aprila donose veliku količinu energije u Vaš život i znatno pobuđuju Vaš avanturistički nagon. Bićete veoma aktivni na svim poljima života, mnogo se družiti izlaziti i zabavljati se. Ipak ne zaboravite i na Vaše poslovne obaveze. Značajni razgovori u vezi Vaših projekata su veoma izvesni u toku ovog meseca a moguće ja i da započnete neki poslovnu saradnju sa bratom, sestrom ili bliskim rođakom. Veoma je važno da iskoristite prvi deo meseca jer će Mars koji boravi u Vašem znaku od 17. početi da se kreće retrogradno čime se Vaša energija i ambicije znatno umanjuju. Ipak, prilike Vam se i dalje pružaju i ostali povoljni aspekti ukazuju na uspeh ali je veoma važno da se naterate na akciju posebno kada je posao u pitanju.

Strelčeve očekuju velika iznenađenja na polju ljubavi. Neki pripadnici ovog znaka koji se nalaze u dugoj emotivnoj vezi mogu biti zaprošeni ili na neki način ozvaničiti vezu. Partner će Vas veoma prijatno iznenaditi. Ako ste slobodni privući će Vas jedna osoba rođena u vatrenom znaku. Strast je ono što će Vas pokrenuti ali ona brzo može i nestati. Ako ništa drugo lepo ćete se zabaviti u još jednoj ljubavnoj avanturi.

Pažnju na zdravlje obratite od 19. Do 25. Aprila. Moguće su virusne infekcije.

JARAC

Pred Vama je jedan veoma izazovan period posebno ako se bavite privatnim poslom. Sam početka meseca donosi neočekivane probleme finansijske prirode. Kako bi sačuvali tendenciju dobrog poslovanja bićete prinuđeni da uložite neka dodatna sredstva a upravo to sada može biti problem. Jedno od rešenja može bit zaduživanje u vidu pozajmica ili kredita. Očekuje Vas naporan rad i mnogo odgovornosti ali zahvaljujući Vašoj prirodi izdržljivosti i upornosti rezultati Vam sigurni neće izmaći. Već krajem meseca jasno ćete videti plodove svog rada. Vaš vladar Saturn je i dalje retrogradan što ukazuje na činjenicu da ovo nije povoljan mesec za Jarčeve koji su bez posla bar kada je zaposlenje u pitanju.

U periodu od 20. pa sve do kraja meseca zauzeti Jarčevi će se suočiti sa ljubavnim problemima. Vaša veza iz nekog razloga gubi na kvalitetu i to je sada evidentno. Morate se iskreno potruditi, pokazati interesovanje i razumevanje za Vašeg partnera ako Vam je stalo do ove emotivne veze. Slobodni Jarčevi se mogu posvetiti osvajanju jedne osobe za koju njihovo interesovanje datira još od ranije ali nažalost bez mnogo uspeha bar što se ovog meseca tiče. Ipak Vaša upornost, jednog dana, sigurno će uroditi plodom.

Zbog retrogradnog Saturna svakako se savetuje oprez kada je zdravlje u pitanju. Vaš imuni sistem je oslabljen, tendencija da se izlažete napornom radu sada može doneti probleme na polju zdravlja. Umor i malaksalost je ono što će Vas pratiti u toku ovog perioda.

VODOLIJA

Susreti i komunikacije su ono što će obeležiti ovej mesečni period za Vodolije. Sada je vreme za nove ideje koje će Vam se prosto same nametati ali isto tako postoji mogućnost da novi kontakti koje budete ostvarili donesu nove poslovne mogućnosti u Vaš život i jednostavno budu inspiracija za Vaša nove poduhvate. Takođe možete se uključiti i u neku organizaciju koja se bori za određena prava gde takođe u toku ovog meseca, iznošenjem svojih sjajnih ideja, možete steći zavidnu reputaciju. Možda se upravo među Vama krije revolucionar i reformator koji sada dobija svoju priliku. April predstavlja idealan period za učenje i usavršavanje pa se mnoge vodolije upravo sada mogu odlučiti da upišu neku školu ili kurs. Ako to učinite sada uspeh Vam neće izmaći jer ćete novostečeno znanje moći veoma efikasno da primenite u Vašem poslovnom životu. Vodolije koje planiraju preseljenje ili rešavanje nekog stambenog pitanja to treba da učine u toku poslednje nedelje Aprila.

Početak emotivne veze izvestan je za Vodolije koje se posvete toj sferi života u prvih nekoliko dana Aprila. Mnogi pripadnici ovog znaka mogu započeti neobavezan flert putem sredstava komunikacija, mobilni telefon, internet, chat što se vremenom može pretvoriti u jedno lepo poznanstvo pa čak i prerasti u emotivnu vezu. Takođe novi kontakti i poznanstva koja budete stekli ovog meseca mogu doneti i jednu zanimljivu osobu u Vaš život koja će probuditi Vaša osećanja. Ako ste u vezi ili braku iznenadite Vašeg partnera nekom uzbudljivom i nesvakidašnjom avanturom. To će znatno osvežiti Vašu vezu.

Dobro zdravlje će Vas pratiti tokom čitavog meseca.

RIBE

Finansije su ono što će okupirati svu Vašu pažnju u toku ovog meseca a posebno u periodu od 5. do 15. Aprila kada su neplanirani troškovi veoma izvesni. Novac će prosto otići iz Vaših ruku hteli Vi to ili ne. Mogući su izvesni problemi oko kuće ili stana pa ćete možda morati baš tu da uložite novac. Neočekivani susret krajem Aprila doneće nove poslovne ali finansijske mogućnosti u Vaš život. I pored straha koji imate, treba da prihvatite novine koje su pred Vama kako bi lakše prevazišli ovaj krizni period kada su finansije u pitanju. Ono što Vam takođe neće ići u prilog početkom ovog meseca jesu i loši aspekti prema Vašem poljem rada i karijere. Vaši projekti i napredak biće usporeni a izvesni su i problemi koje ćete svakodnevno morati da rešavate. Ovo je mesec pun izazova. Naoružajte se sa dovoljno energije i strpljenja kako bi uspešno i sa što manje posledica izašli iz ovog perioda, koji svakako ponekad naiđe svakom od nas. Već krajem meseca očekujte stabilizaciju i mnogo bolju energiju kako u poslu tako i u svakodnevnom životu.

Venera, planeta ljubavi, do 5. Aprila još uvek boravi u Vašem znaku pa ako se u toku prethodnog meseca niste ostvarili na polju ljubavi, evo još jedne prilike za Vas. Ako ste u vezi možete očekivati lepe trenutke provedene sa partnerom i njegova podrška u toku ovog meseca veoma će Vam značiti. Romantični trenuci i lepa reč učiniće da bar na trenutak zaboravite na svakodnevne probleme. Ribe koje su u braku mogu ozbiljno razmišljati i razgovarati sa partnerom na temu dece. Možda je vreme za prinovu.

Nestabilna situacija na zdravstvenom planu očekuje Vas u periodu od 7. do 14. Aprila kada će biti pojačana nervoza, glavobolja a moguće su i stomačne tegobe. U drugoj polovini meseca očekujte stabilizaciju.Podeli na Facebook-u

objavio/la: Admin

objavljen: 2016-03-30

pregleda:

ključne reči: horoskop april april 2016 horoskop april horoskop mesecni horoskop april mesecni horoskop paril 2016

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Pozovite nase astrologe odmah:

Srbija razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-888-884 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

Nemacka razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-5106-1972 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Austrija razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

Svajcarska razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Slovenija razgovor uzivo

Pozovite broj 090-3028 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Nasi astrolozi su na vezi svakog dana 00-24. Pozovite nas i postanite nas klijent, jer kod nas astrologija i horoskop se shvataju ozbiljno.

AstroloskiCentar.com

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.Pozovite najbolje astrologe odmah i dobijte licno tumacenje za ovaj mesec: