• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Veliki mesečni horoskop za Maj 2016.

Pročitajte veliki mesečni horoskop za Maj 2016. i pozovite naše astrologe. 0901-888-880 - vaš portal AstroHoroskop.net

Veliki mesečni horoskop za Maj 2016.

Da li ste umorni od svakodnevnih obaveza, izazova i problema koji nas pritiskaju, od Saturnove strogoće, koji svakim danom dodaje jedan kamen u vreću koju nosimo testirajući koliko dugo možemo koračati i nositi teret života u jednoj torbi. Od iznenađenja koje nam je Uran priredio sakrivši se iza prvog ćoška na koji smo naišli, ovako iscrpljeni i umorni. Ne očajavajte, pred nama je jedan mirniji mesečni period, kada će Venera boraviti u svom sedištu u znaku Bika i mnogima od nas doneti mnogo više prilika za opuštanje i odmor. Jupiter konačno prestaje svoj retrogradni hod i donosi onu pozitivnu i toliko željenu energiju u naše živote a isto će učiniti i Merkur pa će naša komunikacija biti mnogo bolja i kvalitetnija. U Maju osmeh se vraća na lica mnogih zodijačkih znakova...

OVAN

I pored toga što je Vaš vladar Mars i u toku ovog meseca u retrogradnom kretanju što ukazuje da Vam manjka one Vaše prave energije, u toku Maja možete očekivati pozitivna dešavanja na polju rada i karijere. Jupiter koji boravi u Vašem polju rada prestaje da se kreće retrogradno od 9. kao i vladar polja rada, Merkur, koji prestaje svoje retrogradno kretanje 22. učiniće da mnogo lakše i bez većih poteškoća funkcionišete na tom polju života. Druga polovina meseca veoma je povoljna za sve pripadnike ovog zodijačkog znaka. Planetarne pozicije i aspekti su veoma povoljni a na Vama je da ih u potpunosti iskoristite. Sve što želite da menjate ili započnete treba da uradite upravo u poslednje dve nedelje ovog meseca. Finansijska situacija je dobra. Možete očekivati priliv veće svote novca.

Zanimljivi kontakti i poznanstva očekuju Vas u toku prve dekade ovog meseca. Samo oni pripadnici ovog znaka koji budu potpuno pasivni neće ostvariti uspeh na ljubavnom planu. Sada je Vaše vreme i možete vrlo lako da osvojite srce osobe u koju ste zaljubljeni. Ako ste u braku ili vezi većim delom meseca možete očekivati lepu atmosferu u odnosu sa partnerom. Manji nesporazumi mogući su u toku poslednje nedelje Maja.

Ako postoji bilo kakav zdravstveni problem u toku ovog meseca očekujte stabilizaciju. Takođe, ako postoji potreba za početak lečenja ili terapije veoma povoljan period nastupa nakon 9. Maja.

BIK

Ovo su Vaših pet minuta. Veoma povoljan mesečni period u kome možete očekivati mnogo lepih dešavanja u Vašem život. Mnoge prilike i sjajne mogućnosti pružaju Vam se na svakom koraku. Ipak, prisustvo Venere u Vašem znaku pored svih mogućnosti koje Vam donosi, uticaće i na to da se malo više opustite i bude skloni leškarenju i uživanju a manje poslovnim aktivnostima. Na Vama je da odlučite šta Vam je sada važnije. Da li da se odmorite i uživate u svim životni zadovoljstvima ili da ipak iskoristite nove mogućnosti koje Vam planete u Vašem znaku donose. Od 08. do 13. Maja kada Venera bude u trigonu sa Jupiterom možete očekivati dodatni priliv novca ali istovremeno i pojačanu potrebu za uživanjem i trošenjem. Kako god bilo, ovo je zaista jedan pozitivan i lep period za Vas. Sredinom meseca imate priliku da se sretnete sa jednim prijateljom kojeg davno niste videli. Eto novog razloga da se malo pojede i popije...

Kada se u periodu od 12. Do 16. Venera bude susrela sa vladarem Vašeg polja ljubavi i sve to bude propraćeno trigonom od Jupitera možete očekivati značajna dešavanja na tom polju života. Ako ste sami ovo je idealna prilika da započnete emotivnu vezu koja ima sjajne izglede da bude kvalitetna i dugotrajna. Zauzeti bikovi sada se mogu odlučiti da ozvaniče svoju vezu. Veoma lep period je pred Vama. Mnogo lepih trenutaka, romantike i uživanje sa partnerom očekuje Vas sve do kraja meseca.

Obratite pažnju na ishranu. Lako se može dogoditi da u toku ovog meseca dobijete poneki kilogram više.

BLIZANCI

Mesec koji je pred Vama ne otvara mnogo novih mogućnosti. Naglašeno je Vaše 12. polje horoskopa što ukazuje na potrebu da se malo povučete iz javnog života i sredite svoje misli i želje. Sada treba da se pripremite za period koji dolazi. Emocije su pojačane pa možda i niste u prilici da donosite ispravne odluke, što je zapravo suprotno Vašoj prirodi. Jednostavno je naišao takav period koje je svima nama potreban kako bi smo obnovili našu energiju i napunili baterije. U toku poslednje dekade ovog meseca kada Sunce uđe u Vaš znak, a Vaš vladar Merkur počne da se kreće redovnim hodom osetićete kako se Vaša energija polako vraća i bićete spremni za nove životne poduhvate.

S obzirom na pojačane emocije u toku ovog perioda bliskost i podrška partnera biće od velikog značaja za Vas. Ako to sada izostane mnogi blizanci se mogu upustiti u tajnu ljubavnu avanturu u potrazi za partnerom koji će ispuniti njihove emotivne potrebe. Slobodni pripadnici ovog znaka takođe mogu pokazati interesovanje za osobu koja nije slobodna.

Zbog naglašenog 12. Polja i retrogradnog Marsa Vaše zdravstvena situacija nije na zavidnom nivou. Ako osetite bilo kakav zdravstveni problem obavezno posetite lekara. Najveća greška koju sada možete napraviti jeste da se lečite sami.

RAK

Pomoć i podrška u toku ovog meseca dolazi Vam od prijatelja i poznanika. I dalje nije najpovoljniji period za napredak ili ostvarenje na polju rada pa su oprez i promišljenost ono što Vam je sada potrebno. Nemojte preduzimati neke radikalne korake ili promene vezane za Vaš posao ili karijeru jer lako možete napraviti grešku zbog koje ćete se kasnije kajati. Prihvatite svaki savet i pomoć koja Vam se nudi od Vaših prijatelja. Lepa i prijatna atmosfera pratiće Vas na polju doma i porodice. Ovde su izvesna lepa dešavanja a otvara se i mogućnost da konačno rešite neki problem u vezi sa nekretninama. I pored ne tako dobrih poslovnim mogućnosti novac Vas hoće. Možda bi trebalo da se okušate i u nekoj igri na sreću. Dobitka je izvestan.

Sve dok ne prebolite ono što nosite duboko u sebi i ne prevaziđete želju da se vraćate u prošlost nove prilike na polju ljubavi nemojte očekivati. Zauzeti Rakovi neće imati sjajan period kada je ljubav u pitanju i biće potrebno uložiti dosta napora i energije kako bi se sačuvao kvalitet Vaše veze. Najviše izazova očekuje Vas u toku poslednje nedelje ovog meseca.

Zdravstveni problemi su izvesni tokom čitavog meseca. Prehlade i povišena temperatura je ono sa čime ćete morati da se izborite tokom ovog mesečnog perioda.

LAV

Ovo može biti jedan od najboljih meseci u ovoj godini za postizanje poslovnog uspeha i karijere. Vaš vladar Sunce nalazi se u 10. polju (karijera) i uz pozitivne aspekte koje Sunce bude gradilo sve do 20. Maja Vaše šanse za uspeh su i više nego dobre. Maksimalno se aktivirajte u ovom periodu, u kojem god pravcu da idu Vaše ambicije, i pozitivne planetarne energije će Vas nagraditi velikim uspehom nakon čega ćete biti veoma srećni i zadovoljni. Nakon 20. Pa sve do kraja Meseca izbegavajte konflikte koji su mogući na poslu kako ne bi pokvarili stečenu reputaciju i odnose sa kolegama. Promenljiva situacija na polju finansija pratiće Vas do 22. nakon čega možete očekivati stabilizaciju ali i nagradu za sve što ste do sada postigli i uradili. Problemi koji će Vas mučiti u toku ovog meseca u vezi su sa porodicom. Emotivni ili zdravstveni problemi jednog člana porodice uticaće i na Vaše raspoloženje.

Ljubavni život nije sfera života u kojoj možete očekivati uspeh posebno ako ste slobodni. Zvezde nisu na Vašoj strani i mišljenja su da još uvek nije pravi trenutak za Vas. Uživajte sa Vašim prijateljima i uživajte u "slobodi" koju sada imate. Priznaćete ima to i svojih prednosti. Ako ste u braku ovaj mesec protiče bez značajnijih promena.

Kada je zdravlje u pitanju obratite pažnju na kosti i zglobove. Reuma je ono što mnoge lavove može namučiti tokom ovog meseca.

DEVICA

Toliko se pričalo o ulasku Jupitera u Vaš znak a Vi već nekoliko meseci ne doživljavate prave blagodeti koje Vam on donosi. Naime, njegovo kretanje kroz Vaš znak od početka godine je retrogradno što umanjuje njegovu energiju. Vaše prilike jesu dobre i izgledi za napredak stoje ali sve što krenete da radite nailazi na prepreku i od Vas zahteva uvek nešto dodatno, nikako da započeto privedete kraju. Konačno, već od 9. Maja Jupiter prestaje svoje retrogradno kretanje i Vi ćete konačno osetiti njegovu moć i pravu pozitivnu energiju koja će Vas pratiti naredna 4 meseca. Kako bi u potpunosti iskoristili period koji je pred Vama veoma je važno da se ne opuštate previše, iako Jupiter ume da Vas natera na to, već da hrabro prihvatite sve izazove i novine koje su pred Vama. Ovo je idealna period za sve Device koje imaju ambicija da se ostvare kroz inostranstvo. Posebno dobar period nastupiće kada i Vaš vladar polja rada, Merkur, krene svojim redovnim hodom od 22. Maja. Ono što nećete moći izbeći u toku ovog meseca jesu nesporazumi u sklopu doma.

Prilike i povoljne okolnosti otvaraju se od 9. na mnogim poljima Vašeg života pa tako i na polju ljubavi. Slobodne Device konačno će se ostvariti na emotivnom planu i započeti ljubavnu vezu koja će veoma pozitivno da utiče na mnoge sfere Vašeg života. Najviše sreće u ovom periodu mogu Vam doneti pripadnici vodenog elementa (Rak, Škorpija ili Ribe). Ako ste u braku Vaši zahtevi i želje ali i naglašena seksualna potreba mogu biti pomalo naporni za Vašeg partnera.

Zdravlje sasvim dobro.

VAGA

Vaše angažovanje na poslovnom planu ne donosi željene rezultate. Pomak koji ste napravili i dalje nije u skladu sa uloženim trudom i energijom a i obećanja koja su Vam data još uvek čekaju na realizaciju. Izvesno je da nećete dobiti sve što su Vam obećali ali mnogo bolje okolnosti od trenutnih možete očekivati u drugoj polovini Maja. Venera koja se nalazi u Biku pomaže Vam da istrajete u svim svojim namerama i veoma tvrdoglavo koračate ka svom cilju. Bez obzira na okolnosti u stanju ste da pokažete svima koliko zapravo možete raditi i koliko i koliko ste uporni i istrajni. Ono što Vam i dalje stvara problem jesu finansije. Sve dok je Mars retrogradan, a tako će ostati i u tokom čitavog Maja meseca nemojte očekivati promenu na bolje. Budite oprezni i ne rasipajte novac kako ne bi sami sebi stvorili još veći problem. Zadovoljstvo i sreću pronaći ćete u Vašem domu pored Vaših najmilijih.

Vaše strasti su tokom ovog meseca na vrhuncu. Velika potreba za emotivnom bliskošću nateraće mnoge Vage da potraže svoju srodnu dušu, pa ako ništa drugo da sebi priušte jednu lepu i strastvenu avanturu. Ako ste u braku veoma je važno da Vaš partner ume da odgovori na Vaše trenutne ljubavne potrebe.

Manji zdravstveni problemi koji su počeli krajem prethodnog meseca preslikavaju se i u toku prve nedelje Maja. Nakon toga konačno možete očekivati stabilizaciju. Nervoza je i dalje prisutna zbog pritiska koji osećate na poslu.

ŠKORPIJA

Vaš vladar Mars, a ujedno i vladar polja rada u toku ovog meseca i dalje se kreće retrogradno. To svakako umanjuje Vašu energiju i mogućnosti ali pozitivna dešavanja i dobre okolnosti koje ste preneli iz prethodnog meseca učiniće da ipak uspešno i kvalitetno funkcionišete na poslovnom planu uz dodatni oprez i bez radikalnih odluka. Radite na onome što ste započeli, pravite planove za budućnosti i mirno sačekajte sledeći mesec. Nova energija koja je u toku Aprila uplovila u Vaš poslovni život sada stagnira ali potrebno je vreme da se stvari slegnu a i Vi prilagodite novim obavezama. Generalno ovo jeste mesečni period bez većih problema a prijatna iznenađenja i razvoj situacija u Vašu korist pratiće Vas sve do kraja Maja. Mnogo novih kontakata, poznanstva stvoriće i nove poslovne prilike za čiju realizaciju ipak treba malo da sačekate. I pored toga što retrogradni Mars boravi u Vašem polju finansija, u prvoj dekadi meseca možete očekivati značajniji finansijski dobitak.

Situacija na ljubavnom planu nije toliko sjajna posebno ne za slobodne Škorpije. Vaši pokušaji da se ostvarite na emotivnom planu neće imati mnogo uspeha u toku ovog meseca. Malo bolje okolnosti očekuju Vas pred sam kraj Maja ali ipak to nije ono što će Vas učiniti srećnim i zadovoljnim. Škorpije koje su u braku mogu očekivati stabilizaciju u odnosu sa partnerom čemu će doprineti zaista lepi trenuci i iznenađenja koja Vas sada očekuju. Ako odnos sa partnerom već duže vreme nije sjajan evo prilike da se to promeni.

Kada je zdravlje u pitanju problemi su i dalje prisutni. Posetite lekara i odmorite svoj organizam.

STRELAC

Strelčevi, nalazite se u jednom zaista pozitivnom vremenskom razdoblju koje će doneti mnogo pozitivnih dešavanja u Vaš život. Najveći uspeh i napredak mogu očekivati pripadnici ovog znaka koji se bave poslovima vezanim za trgovinu, hranu, finansije. Suce i Venera praćeni dobrim aspektima u Vašem polju rada doneće toliko željeni uspeh kao i dobru finansijsku situaciju. Vaš rad i sve ono što ste do sada ulagali konačno će se isplatiti. Već oko 9. Maja Vaš vladar Jupiter prestaje da se kreće retrogradno nakon nekoliko meseci, što će dodatno uticati na pozitivan razvoj svih Vaših aktivnosti kako na poslovnom tako i u drugim sferama Vašeg života. Ujedno pozitivan aspekt Jupitera na Vaše polje rada ukazuje da sada treba da uzmete sve što Vam se pruža, da se maksimalno aktivirate i u potpunosti iskoristite pozitivnu energiju koje je uplovila u Vaš život. Poslednja dekada meseca donosi finansijski dobitak.

Na ljubavnom planu možda nećete imati toliko prilika kao na polju rada ali isto tako nećete imati ni većih poteškoća. Ovo je period koji su Vam zvezde namenile za uspeh u karijeri pa je najbolje da se sada najviše tome i posvetite. Ako naiđe po koja ljubavna avantura u međuvremenu što da ne? Ako ste u braku, može se desiti da zbog poslovnih obaveza malo zapostavite Vašeg partnera ali će Vam poslednja dekada meseca pružiti mogućnost da uživate sa Vašim partnerom i sve što ste propustili sada nadoknadite.

Početkom meseca moguća je prehlada slabijeg intenziteta. Kako mesec odmiče tako je i Vaše zdravlje sve bolje.

JARAC

Sve do 22. Maja blokade i problemi su izvesni na polju posla i karijere. Vaša energija nije na zavidnom novu i polako ste umorni jer Vas je slična situacija pratila i u toku prethodnog meseca. Neprestano ste prinuđeni da se vraćate na stare probleme koji se sada teško rešavaju a prati Vas i osećaj da niste dovoljno plaćeni za posao koji obavljate. Nakon 22. situacija će se konačno stabilizovati a novi kontakti koje budete ostvarili u toku poslednje nedelje Maja mogu doneti jednu novu i mnogo pozitivniju poslovnu energiju u Vaš život. Iskoristite Vašu upornost i snagu, izdržite još malo i zvezde će Vas na kraju sigurno nagraditi za to. Situacija na polju finansija za sada bez značajnijih promena. Ono što je takođe potrebno jeste da se malo više posvetite Vašim ukućanima i pokušate da unesete što bolju atmosferu u Vaš dom. Manje prepirke i nesporazumi unutar doma su izvesni u ovom periodu.

Jarčevi koji nisu u emotivnoj vezi mogu očekivati jedan od boljih vremenski perioda u toku ovog meseca. Venera se nalazi u Vašem polju ljubavi u svom sedištu i svakako donosi lepe ljubavne momente u Vaš život. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju sjajnu priliku da započnu lepu emotivnu vezu posebno u periodu od 8. do 14. Maja. Ako ste u vezi očekujte mnogo lepih trenutaka provedenih sa partnerom što će ojačati Vašu vezu. Mnogi Jarčevi mogu se odlučiti za veridbu pa i venčanje.

Prva polovina meseca donosi probleme sa grlom i plućima. Čuvajte se prehlada i unosite dovoljno vitamina i minerala u Vaš organizam. Iscrpljeni ste.

VODOLIJA

Sfera života koje će posebno biti aktivirana planetarnim energijama u toku ovog meseca je Vaš dom i porodica. Mnogo lepih trenutaka možete očekivati prevodeći vreme sa Vašim najmilijima. Mnoge Vodolije mogu očekivati lepe vesti u vezi prinove. Ovo je ujedno veoma povoljan period za začeće pa ako ste možda imali poteškoća da se ostvarite kao roditelji ovaj mesec Vam može doneti zaista lepe vesti. Svi problemi koji su u vezi sa domom, porodicom, stambenim pitanjem mogu uspešno biti rešeni u toku ovog meseca. Okolnosti na poslovnom planu nisu sjajne, pa je najbolje da radite onoliko koliko Vam to posao nalaže, da održavate ono što ste započeli i jednostavno sačekate jedan malo povoljniji vremenski period. Planete Vam savetuju da svoju pažnju i energiju sada usmerite na dom i porodicu.

Emotivno slobodne Vodolije mogu očekivati povratak starih osećanja ili jedne osobe iz prošlosti u njihov život. I pored toga što veze koje su jednom prekinute ponovo teško funkcionišu, u Vašem slučaju to ne mora biti tako. Možda je upravo to Vaša sudbinska veza... Vodolije koje su braku mogu očekivati jedan zaista divan period ispunjen razumevanjem i ljubavlju.

Potrebno Vam je malo više fizičke aktivnosti kao bi Vaše zdravlje u ovom periodu bilo besprekorno.

RIBE

Nakon jednog izazovnog i nestabilnog perioda u Vašem poslovnom životu konačno možete očekivati stabilizaciju i postepeni napredak. Naime, nove ideje i nove mogućnosti vraćaju Vam izgubljenu nadu čemu će doprineti i jedno novo poznanstvo kroz koje možete pronaći rešenje za tekuće poslovne probleme a mnoge Ribe se sada mogu odlučiti da promene posao. Ako ste nezaposleni ovo može biti odličan period da pronađete posao i popravite Vašu finansijsku situaciju. U svakom slučaju, još uvek nemojte očekivati neki veliki napredak ali svakako ćete osetiti upliv mnogo bolje energije nego što je to bilo u proteklom periodu. Početak poslovne saradnje sa bratom, sestrom ili nekim bliskom rođakom u toku Maja može doneti uspeh. Iako još uvek postoje problemi na polju doma i porodice stabilizaciju možete očekivati nakon 22. Maja.

Ljubavni život za mnoge pripadnike ovog zodijačkog znaka u toku ovog meseca bez značajnijih promena. Iako ste često u svetu mašte željni lepih romantičnih trenutaka ovo nije mesec koji će Vašu mašti pretvoriti u stvarnost. Moguće je jedno poznanstvo koje će ipak da se završi kao lepo prijateljstvo. Zauzete Ribe moraju obratiti pažnju da ne pritiskaju partnera previše svojim zahtevima.

Hormonski poremećaj može Vam napraviti manjih problema sredinom meseca. Ipak sve će se brzo stabilizovati i nema potrebe da brinete.Podeli na Facebook-u

objavio/la: Admin

objavljen: 2016-04-29

pregleda:

ključne reči: horoskop maj mesecni horoskop maj 2016 horoskop maj 2016

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Pozovite nase astrologe odmah:

Srbija razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-888-884 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

Nemacka razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-5106-1972 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Austrija razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

Svajcarska razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Slovenija razgovor uzivo

Pozovite broj 090-3028 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Nasi astrolozi su na vezi svakog dana 00-24. Pozovite nas i postanite nas klijent, jer kod nas astrologija i horoskop se shvataju ozbiljno.

AstroloskiCentar.com

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.Pozovite najbolje astrologe odmah i dobijte licno tumacenje za ovaj mesec: