• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Veliki mesečni horoskop za Jun 2016.

Pročitajte veliki mesečni horoskop za Jun 2016. i pozovite naše astrologe. 0901-888-880 - vaš portal AstroHoroskop.net

Veliki mesečni horoskop za Jun 2016.

Početak meseca obeležiće konjunkcija Venera i Sunca u znaku Blizanaca ali će njihovu harmoniju i ljubavnu energiju nažalost pokvariti Saturn opozicijom iz zodijačkog znaka Strelca pa su izvesne velike promene na ljubavnom planu mnogih zodijačkih znakova. Veliki ispit i test sledi u ljubavnom životu, borba između želja i mogućnosti. Ljubav ili navika? U kojoj fazi se nalazi Vaša emotivna veza? Da li je to ono pravo? Ovo je pitanje koje će Saturn na samom početku leta postaviti mnogima od nas. Spremite se da mu date tačan i iskren odgovor jer to je jedino što Saturn ume da ceni. Kakvi nas još aspekti očekuju i šta nam donosi početak najtoplijeg godišnjeg doba u vladavini Raka, saznaćete ako pročitate naš Veliki mesečni horoskop za Jun.

OVAN

Sve dok je Vaš vladar Mars u retrogradnom kretanju i tokom čitavog ovog meseca Vaša snaga i energija nije u skladu sa Vašom pravom ovnovskom energijom. Sada Vam je potrebno upravo ono što Vam najviše nedostaje, strpljenje. Uspeh i novi poduhvati koju su započeti u prethodnom periodu učinili su Vas srećnim i zadovoljnim ali ipak negde duboko u sebi osećate da to još uvek nije to, da možete mnogo više. I u pravi ste, možete mnogo više samo je potrebno da sačekate onaj pravi trenutak kada se Vaša energija ponovo vrati i donese nova dešavanja i mogućnosti u Vaš život a istovremeno pojača Vaše, sada malo stišane ambicije. To će se desiti pred sam kraj ovog meseca kada Mars prestane da bude retro. Ovo nije mesec kada treba da započinjete bilo šta novo. Mnogo izazovnih aspekata očekuje Vas, posebno u drugoj polovini ovog meseca. Energiju kojom raspolažete uložite kako bi sačuvali i održali ono što već radite, što ste već pokrenuli u prethodnom periodu. Finansijski gubitak, neplanirani trošak ili ulaganje očekuje Vas u toku prvih sedam dana ovog meseca.

Konjukcija vladara Vašeg polja ljubavi i Venere početkom ovog meseca doprineće da se mnogi slobodni Ovnovi zaljube. Ipak ovo neće biti uzvraćena ljubav pa će mnogi pripadnici ovog znaka biti razočarani i povređeni što može negativno da utiče i na ostale sfere Vašeg života posebno na energiju koja je i bez toga trenutno u padu. Shvatite ovo kao jedno novo iskustvo, kao mogućnost za koju se možda stvore bolji uslovi u nekom predstojećem periodu. Iskušenja su izvesna i kod ovnova koji se nalaze u vezi ili braku. Ovo je mesec kada morate biti strpljivi i razumni bez da donosite nagle i nedovoljno promišljanje odluke.

Generalno zdravstvena situacija je dobra. U periodu od 7. do 12. Moguće su manje fizičke povrede i glavobolje.

BIK

Opozicija Vašeg vladara Venere sa Saturnom u prvih nekoliko dana doprineće da se tekući problemi teže rešavaju a izvesno je da će se pojaviti i neki novi. Poslovni ambijent i atmosfera nisu na zavidnom nivou i morate biti dodatno oprezni jer je moguće da Vam kolege podmeću poslove i obaveze koje nisu namenjene Vama. Novi poslovi kao i obaveze mogu biti nametnuti i od strane Vašeg šefa ili poslodavca. Kako god bilo ovo nije vreme da se previše bunite niti odbijate bilo kakav radni zadatak jer to može veoma negativno da utiče na dalji tok Vašeg poslovnog napretka i karijere. Problemi na poslu mogu negativno uticati i na odnose unutar Vaše porodice. Ne dozvolite da Vaša nervoza i nezadovoljstvo doprinesu tome. Već u drugoj polovini meseca dolazi do stabilizacije a moguć je i sasvim neočekivani finansijski dobitak.

Na polju ljubavi situacija je mnogo povoljnija nego što je to na poslovnom planu. Iskoristite pozitivne planetarne energije i ostvarite se u ljubavi, pronađite zadovoljstvo koje umnogome može nadoknaditi nedostatak i poteškoće koje osećate u drugim sferama života. Zauzeti Bikovi mogu očekivati svađu sa partnerom sredinom meseca a čemu će sami doprineti. Vaša tvrdoglavost ponekad nema granica. Pokušajte to da promenite.

Nervoza koja je prisutna kod Vas loše će uticati na Vaše zdravlje. Odmarajte se dovoljno. Virusne infekcije su takođe izvesne u prvih deset dana ovog meseca.

BLIZANCI

Sve do 20. Juna Sunce boravi u Vašem znaku pa je i Vaša energija u skladu sa tim veoma naglašena. Ipak, Saturn koji u toku ovog meseca mnogim znakovima pravi probleme neće zaobići ni Vas. U prvih nekoliko dana Juna opozicija na Sunce učiniće da se osećate pomalo mrzovoljno, nezainteresovano i jednostavno ćete poželeti da se malo odmorite i distancirate od drugih ljudi. Vaša nervoza i neraspoloženje negativno mogu uticati i na odnose sa Vašim kolegama pa i pretpostavljenima na poslu pa su konflikti veoma izvesni. Imajte na umu da je naišao takav period i da jednostavno morate da kontrolišete kako nervozu tako i potrebu da dokazujete ispravnost svojih misli i ideja. Jednostavno to u ovom periodu neće imati pozitiva efekat već nasuprot tome možete sebi stvoriti samo probleme. U drugoj polovni meseca Vaša pažnja će biti usmerena na polje doma i porodice. Uz veliku želju da rešite tekući problem uspeh neće biti potpun. Finansije su promenljive a stabilizaciju možete očekivati u toku poslednje nedelje ovog meseca.

Ako već duži vremenski period razmišljate da prekinete emotivnu vezu u kojoj se nalazite možda je ovo pravi trenutak za to. I pored bolnog iskustva koje Vas očekuje ovo je ipak najbolje rešenje i za Vas i za Vašeg partnera. Određena dešavanja u Vašem odnosu uticaće da donesete konačnu odluku. Slobodnim blizancima kraj meseca doneće jednu lepo i veoma prijatno poznanstvo. Ako se dovoljno potrudite ono vrlo lako može prerasti u emotivnu vezu.

U toku čitavog meseca obratite pažnju na reproduktivne organe. Pripadnicama lepšeg pola savetuje se redovna kontrola kod ginekologa.

RAK

Rakovi srećan rođendan! Početak leta donosi i period Vaše vladavine pa će Vaša energija i Vaše životne ambicije biti znatno pojačane. Energija koja će uploviti u Vaš život donosi mnogo novih i lepih dešavanja na poslovnom planu Vašeg života. Mnogi pripadnici ovog znaka imaće toliko pojačane ambicije da one neće biti u skladu ličnim mogućnostima pa je jedino po tom osnovu moguće razočarenje. Ako uskladite svoje mogućnosti i kvalitetno organizujete sopstveno vreme ovo je period kada možete napraviti značajan napredak u poslovnom smislu. U periodu od 20. do 25. obratite pažnju na lična dokumenta jer postoji opasnost od gubitka istih a u navedenom periodu izbegavajte i potpisivanje bilo kakvih dokumenata i ugovora. Poslovna saradnja sa bliskom rođakom, bratom ili sestrom započeta u prvoj polovini meseca može biti veoma uspešna.

Kada je ljubavni aspekt života u pitanju situacija iz prethodnog meseca preslikava se u ovaj. Ovo nije povoljan period posebno ako se kroz Vaše misli i srce i dalje provlači osoba iz Vaše prošlosti. To konačno morate rešiti kako bi krenuli dalje. Sa druge strana svaka započeta veza u toku ovog meseca nema velike izglede za uspeh. Rakovi koji su u braku konačno moraju rešiti problem koji već duže vreme negativno utiče na odnos sa partnerom.

Retrogradni Saturn u Vašem polju zdravlja i u toku ovog meseca savetuje oprez posebno rakovima koji pate od neke hronične bolesti.

LAV

Najpre opozicija Vašeg vladara Sunca sa Saturnom a zatim ulazak Sunca u Vašu 12. kuću neće doneti mnogo novina u Vaš život tokom ovog meseca. Ovo je zapravo period kada se morate suočiti sa problemima koje nikako ne uspevate da rešite. Glavni zadatka jeste sačuvati ono što ste stekli ili ranije započeli. Mnogo iskušenja je pred Vama a samo upornost i trezveni pristup problemu može Vam pomoći da uspešno prevaziđete ovaj period. U toku druge polovine meseca bićete skloni da se mnogo više povlačite u sebe, imaćete potrebu da dobro izanalizirate ono što ste do sada postigli i sve ono što želite da ostvarite u nekom narednom periodu. Ovo i nije meseca kada treba da počinjete bilo šta novo. Preispitajte sebe i svoje odluke, napravite panove za period koji je pred Vama. Problemi unutar porodice i dalje su prisutni pa je sada konačno došlo vreme da se u potpunosti posvetite Vašem domu i ukućanima. U prvoj polovini meseca finansije su dobro aspektovome dok Vam druga polovina Juna donosi neplanirane troškove.

Ljubavni život bez značajnijih promena. Slobodni lavovi će i dalje ostati slobodni a oni koji su u vezi ili braku mogu očekivati jedan miran period. Problemi koji su prisutni unutar porodice ne tiču se lično Vašeg odnosa sa partnerom ali nemojte dozvoliti da situacija izmakne kontroli.

Što se zdravlja tiče oprez se savetuje lavovima koji pate od hipertenzije. Radovana kontrola i terapija su veoma važni tokom ovog meseca.

DEVICA

Device su u punoj snazi. Jupiter hrabro korača kroz Vaš znak svakim danom donoseći nove mogućnosti i pozitivna dešavanja u Vaš život. Kvadrat Jupitera i Venere u prvoj dekadi Juna može Vas učiniti pomalo lenjim i pojačano sklonim uživanju u raznim porocima, što moram priznati nije u skladu sa Vašom prirodom. Takva dešavanja mogu doprineti da neke prilike i šanse koje Vam se nameću jednostavno propustite zbog čega kasnije možete žaliti. Svakako ste zaslužili odmor, jer ste zaista bili angažovani i aktivni u prethodnom periodu ali nemojte preterivati. Iskoristite pozitivan uticaj Jupitera u Vašem znaku jer će Vas on ponovo posetiti tek za 12 godina. Kvadrat Saturna i Jupitera može negativno uticati na Vaš dom i porodicu. Možda ste zbog potrebe da se dodatno angažujete na poslovnom planu malo zapostavili Vama drage osobe. Kako bi bili srećni i zadovoljni morate napraviti balans između te dve sfere Vašeg života. Početak meseca donosi manji finansijski gubitak a to je ujedno i period kada treba da izbegavate bilo kakve finansijske transakcije i pozajmice. Kako mesec odmiče tako se i Vaša finansijska situacija popravlja.

Ljubavni aspekti nisu posebno obećavajući u toku Juna. Koliko god se Vi aktivirali na ovom polju i želeli da se emotivno ostvarite uspeh nije na Vašoj strani. Izvesne su avanture kod slobodnih devica ali za ozbiljnije emotivno ostvarenje moraćete još malo da sačekate. Ako ste u vezi možete očekivati mnogo romantičnih i lepih trenutaka provedenih sa Vašim partnerom.

Vitalnost i snaga je ono što će Vas pratiti i tokom ovog meseca. Manja upala disajnih puteva moguća je u periodu od 7. do 12.

VAGA

Ako kod Vas postoje bilo kakvi kontakti ili možda ambicije na polju inostranstva početak ovog meseca doneće zastoj i poteškoće na ovom polju. Izvesni su problemi sa papirima a moguće je i da Vaš dogovor koji ste ranije postigli druga strana ne ispoštuje što će Vam stvoriti dodatne probleme. Vage koje rade za inostranu firmu takođe će biti suočene sa poteškoćama a za neke pripadnike ovog zodijačkog znaka izvestan je i prekid radnog odnosa. Ako ste nezaposleni nova prilika ukazaće Vam se u periodu od 12. do 27. Juna. Veoma je važno da se aktivirate na tom polju života i u potpunosti iskoristite pozitivnu energiju koja Vam donosi takve mogućnosti. Finansijska situacija nije na zavidnom nivou a tako će ostati i tokom ovog meseca. Stabilizaciju možete očekivati tek u Julu.

U periodu od 8. do 16. mnoge slobodne Vage imaće priliku za novo emotivno iskustvo posebno ako se u Vašem životu pojavi osoba rođena u znaku blizanaca ili vodolije. Emotivna veza započeta u ovom periodu ima sjajne izglede da bude uspešna i dugotrajna. Ako ste u braku pred Vama je jedan veoma izazovan i ne baš prijatan vremenski period.

Problemi sa reumom i generalno kostima izvesni su u toku druge polovine ovog meseca.

ŠKORPIJA

Zvezde Vam poručuju da se strpite još malo. Tokom ovog meseca izvesna su iskušenja sa kojima se morate suočiti i prevazići probleme na poslovnom planu i pored činjenice da Vaša energija trenutno nije na zavidnom nivou. Prati Vas osećaj kao da sve stagnira, kao da sve morate da radite iz dva puta a da na kraju rezultati nisu u skladu sa Vašim očekivanjima. Krivac je retrogradni Mars u Vašem znaku a tako će ostati sve do kraja ovog meseca. U toku poslednjeg dana Juna njegovo kretanje prestaje da bude retrogradno pa ćete u novi mesec ući sa mnogo više energije i sa mnogo više povoljnih prilika. Sada je potrebno da se, koliko god je to moguće, bazirate na već postojeće poslovne poduhvate bez očekivanja za značajnim napretkom ili promenama. Cilj je sačuvati ostvareno i hrabro prevazići ovaj izazovni period koji je pred Vama. Ako ste trenutno bez posla, u toku Juna meseca nažalost nemojte očekivati značajnije promene. Sva ova dešavanja veoma utiču i na Vaše finansija pa je štednja ono što se svakako preporučuje.

Nestabilne veze lako mogu prekinute već na početku ovog meseca. Uložili ste dosta pa čak se malo i namučili ali sada ćete videti da zaista nema svrhe ulagati i boriti se dalje. Ako ste u čvrstoj emotivnoj vezi ovo je period kada će Vaš partner biti veoma zahtevan prema Vama a vi zbog nedostataka energije neće biti u mogućnosti da ispunite sve njegove zahteve. Predstoji Vam ozbiljan razgovor sa partnerom. Slobodne Škorpije svoju priliku mogu dobiti u toku poslednje nedelje ovog meseca.

Zdravlje je takođe sfera života kojoj morate posvetiti dodatnu pažnju. Izvesne su hronične upale, visoka temperatura i glavobolje.

STRELAC

Vaše ambicije koje potiču iz prethodnog perioda kao i poduhvati koje ste započeli krajem prošlog meseca uspešno se nastavljaju. Svaki vid poslovnog partnerstva trenutno nije na Vašoj strani, pa ako ste možda u takvom poslovnom poduhvatu to će se sada promeniti jer se lako možete odlučiti da dalje krenete sami. Vaši planovi takođe treba da budu usmereni na poslove u kojima možete uspešno da funkcionišete bez pomoći i podrške drugih ljudi. Generalno situacija na poslovnom planu je dobra. Sredinom meseca mogući su manji problemi ali to je samo iz razloga da se ne opuštate previše i steknete naviku rešavanja problema odmah a ne da ih neprestano odlažete za kasnije. Sam početak meseca dobar je i kada su finansije u pitanju. Idealan period da naplatite dugove i rešavate finansijske probleme koji Vam već duži vremenski period zadaju glavobolje. Od 20. pa do kraja meseca nemojte započinjati ništa novo. Savet koji Vam dolazi od strane jednog kolege nije dobronameran. Budite oprezni.

Mogućnosti koje Vam se pružaju na ljubavnom planu nisu posebno naglašene. Strelčevi koji gaje osećanja prema jednoj osobi iz prošlosti imaće prilike da ponovo uspostave kontakt pa čak i nešto više od toga. Sudbinska veza u kojoj je ostalo nešto nedorečeno ponovo se vraća u Vaš život. Ako ste u braku ovo je mesec koji donosi mnogo bolje okolnosti nego što je to bio slučaj u prethodnom periodu. Strelčevi koji su u vezi imaće manji nesporazum sa partnerom sredinom meseca.

Stomak može biti veoma osetljiv tokom ovog meseca. Obratite pažnju na želudac i bubrege. Pravilna ishrana i dovoljno tečnosti mogu znatno popraviti situaciju.

JARAC

Poslovne mogućnosti i sama situacija na poslu su dobro aspektovani tokom ovog meseca ali Vam problema zadaju Vaše ne tako male i ne tako skromne ambicije. I pored Vaše urođene strpljivosti skloni ste da požurujete neke projekte a to Vam neće doneti ništa dobro. Na sve ovo utiče osećaj koji Vas prati kako sve ide nekako sporo i kako Vam je uvek potrebno dodatno vreme kako bi nešto ostvarili a znate i sami da su Vaši rezultati na kraju na veoma zavidnom nivou. Poslednjih nekoliko dana Juna doneće Vam toliko željene konkretne i opipljive rezultate. Samo budite strpljivi i ne požurujte stvari. Takođe pred sam kraj meseca možete očekivati lepe vesti od Vašeg pretpostavljenog. Sledi nagrada za uloženi trud. Ako ste nezaposleni ovo može biti period kada će Vam biti ponuđen posao. Koliko god Vam se činilo da to nije ono što želite, prihvatite ga, nećete zažaliti.

Problemi sa kojima ćete se suočiti, posebno u prvoj dekadi ovog meseca, jesu ljubavni problemi. Slobodni Jarčevi imaće potrebu da se ostvare na emotivnom planu ali iz nekog razloga uspeh će izostati. Osoba koja Vam se dopada nije slobodna. Zauzeti se moraju zaista istinski potruditi kako bi sačuvali kvalitet ljubavne veze.

Ako izostavimo nervozu koja će izvesna u toku ovog meseca zdravlje je relativno dobro.

VODOLIJA

U prvoj polovini meseca pratiće Vas problemi u komunikaciji i saradnji sa poslovnim partnerom ili kolegama na poslu. Izbegavajte bilo kakve konflikte i nepotrebne rasprave kako bi sačuvali dobru poslovnu atmosferu. Vaše ideje i predlozi nisu najbolje shvaćeni u ovom periodu uprkos činjenici da sve što iznosite i predlažete može biti veoma produktivno i uspešno. Sačekajte malo, jer će druga polovini meseca doneti mnogo bolje okolnosti u toj sferi Vašeg života kada ćete mnogo lakše doći do izražaja. Promene koje želite da napravite u poslovnom smislu treba da pokrenete upravo nakon 20. Juna. Sam kraj meseca donosi lepo priznanje a mnoge vodolije mogu očekivati unapređenje ili bolje i plaćenije radno mesto.

Mnogo dešavanja očekuje Vas i na polju ljubavi. Ako ste slobodni moguće je novo poznanstvo upravo preko posla ili na samom radnom mestu. Pruža Vam se prilika da spojite lepo i korisno. Ipak, budite oprezni jer kada se posao i ljubav pomešaju jedna strana uvek ispašta a to je najčešće posao. Zauzete vodolije mogu doći u iskušenje da se upuste u jednu neobaveznu avanturu. Niko nije dugo sedeo na dve stolice pa tako verovatno neće ni vi.

Ako postoji bilo kakav zdravstveni problem stabilizacija će uslediti u drugoj polovini meseca.

RIBE

Polje doma i porodice je sfera života gde možete očekivati dosta poteškoća u toku ovog meseca. Problemi su se nagomilali i vreme ja da se polako rešavaju. Problem u vezi nekretnine neće biti uspešno rešen u toku ovog meseca i ako postoji bilo kakav sudski spor u vezi tog pitanja pokušajte to ako je moguće da odložite bar za mesec dana. Takođe, se ne savetuje promena mesta prebivališta niti pokretanje bilo kakvih imovinsko pravnih pitanja. Pokušajte da ostvarite dobru komunikaciju i razumevanje sa članovima Vaše porodice. To je glavni zadatak u toku ovog meseca. Nestabilan period očekuje sve Ribe koje se bave privatnim poslom. Oprez bez povlačenja rizičnih poteza savetuje se sve do 17. Juna. Zaposleni kod poslodavca mogu očekivati postepeni napredak posebno u toku poslednjih deset dana ovog meseca. Kraj meseca donosi i mnogo stabilniju finansijsku situaciju nego što je to bio slučaj na početku ovog meseca.

Ljubavni život Riba aktivira se samim početkom leta. Vaše emocije i strasti počinju da se bude pa će Vaša želja da se emotivno ostvarite imati velikih izgleda za uspeh. Ako ste u braku pred Vama je miran i dobar vremenski period. Unesite malo novina u Vašu vezu i osvežite je. Zajedničko putovanje bi vam dobro došlo u ovom periodu.

Početak meseca daje naznake za manje zdravstvene poteškoće u predelu nogu. Upala mišića, zglobova kao i malaksalost mogu Vas mučiti u prvih nekoliko dana ovog meseca.Podeli na Facebook-u

objavio/la: Admin

objavljen: 2016-05-30

pregleda:

ključne reči: jun mesecni horoskop mesecni horoskop jun 2016 mesecni horoskop jun 2016

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Pozovite nase astrologe odmah:

Srbija razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-888-884 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

Nemacka razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-5106-1972 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Austrija razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

Svajcarska razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Slovenija razgovor uzivo

Pozovite broj 090-3028 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Nasi astrolozi su na vezi svakog dana 00-24. Pozovite nas i postanite nas klijent, jer kod nas astrologija i horoskop se shvataju ozbiljno.

AstroloskiCentar.com

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.Pozovite najbolje astrologe odmah i dobijte licno tumacenje za ovaj mesec: