• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Veliki mesečni horoskop za Jul 2016.

Pročitajte veliki mesečni horoskop za Februar 2016. i pozovite naše astrologe. 0901-888-880 - vaš portal AstroHoroskop.net

Veliki mesečni horoskop za Jul 2016.

Sunce, Venera i Merkur u Raku. Mars u Škorpiji. Početak meseca je pun emotivnog naboja. Mnogo lepih aspekta očekuje nas tokom ovog meseca ali će Uran ipak da umeša svoje prste i već 6. Jula naruši harmoniju Venere a zatim pokvari i planove Sunca. Ovo će biti kratkotrajni aspekti ali će ipak mnogima od nas doneti neočekivane promene i iznenadna dešavanja koja najmanje očekujemo. Ipak on je tu da nam ukaže da su promene ponekad i dobre u životu, jer da bi započeli nešto novo staro najpre mora da se završi, ma koliko to nama u tom trenutku bilo bolno i neprihvatljivo. Kako će ovi ali i mnogi drugi aspekti uticati na Vaš znak pročitajte u našem Velikom mesečnom horoskopu za Jul.

OVAN

Ovo je mesec kada konačno možete da odahnete. Vaša energija se u punom jeku vraća i kod Vas ponovo budi jake ambicije koje su u prethodnom periodu zbog retrogradnom Marsa bile znatno umanjene. Mnogo lepih aspekta očekujte u toku ovog meseca. Sekstil Marsa sa Jupiterom iz Vašeg polja rada koji će Vas pratiti većim delom meseca doneće zaista lepa dešavanja na poslovnom planu. Imajući u vidu energiju i ambicije koje će Vam omogućiti da ovaj aspekt u potpunosti iskoristite možete očekivati zaista jedan poslovno uspešan mesec. Ovo je Vaša prilika da nadoknadite sve što ste izgubili ili niste mogli da ostvarite u toku prethodnog perioda. Mnogi pripadnici ovog znaka u toku Jula mogu se odlučiti da započnu privatni posao. Ovo i jeste pravi trenutak za to.

Strasti su veoma naglašene. Mars u Škorpiji u trigonu sa Venerom probudiće Vaše emotivne ali seksualne želje koje ćete veoma teško moći da kontrolišete u toku ovog perioda. Mnogo ljubavnih avantura očekuje Vas u toku Jula, posebno u prvoj dekadi. Jedno novo poznanstvo probudiće i Vaše dublje emocije pa se mnogi ovnovi mogu "ludo" zaljubiti u toku ovog meseca. Od 13. Venera ulazi u Vaše polje ljubavi to je upravo period kada u Vaš život može zakoračiti osoba koja će Vam pomutiti razum. Ako ste u braku predstoji Vam prvi ozbiljan test vernosti.

Manji problemi sa disajnim organima mogući su u periodu od 9. do 14. Jula.

BIK

Ono što će preokupirati Vašu pažnju tokom ovog meseca jesu finansije. Novac Vam dolazi ali se nažalost neće dugo zadržati u Vašem posedu. Ipak, ovo je prilika da rešite neki finansijski problem koji Vas već duže vreme muči. Možda će novac koji dobijete veoma brzo otići iz Vaših ruku ali će Vam istovremeno pasti i jedan teret sa leđa. Promene koje Uran u toku ovog meseca donosi uticaće na Vaš poslovni aspekt. Izvesne su promene ne koje ćete morati da se prilagođavate a ako je Vaše radno mesto pod znakom pitanja ovo može biti period kada prestaje Vaš radni odnos. Ovo je takođe period kada će uslediti i Vaša lična transformacija, kada će se promeniti neki Vaši pogledi na svet, Vaša interesovanja i želje. Koliko god bili tradicionalni i težili stabilnosti ovo je period kada ćete biti prinuđeni da se prilagođavate novonastaloj situaciji.

Ljubavni aspekti su takođe veoma naglašeni u toku ovog meseca. Mnogim pripadnicima ovog zodijačkog znaka može se desiti da iz jedne veze samo pređu u novu emotivnu vezu posebno ako postoji razočarenje ili nezadovoljni trenutnim emotivnim okolnostima. Slobodne bikove očekuju zaista lepa dešavanja sredinom meseca. Novo poznanstvo može prerasti u zaista lepu i romantičnu emotivnu vezu.

Obratite pažnju na zdravlje u periodu od 05. Do 11. Stabilizacija možete očekivati u drugoj polovini meseca.

BLIZANCI

Mars koji vlada Vašim poljem rada konačno prestaje da bude retro što će veoma pozitivno uticati na Vaše poslovne mogućnosti. Konačno možete da završite poslove koji su iz nekog razloga bili blokirani ili u zaostatku. Poseban uspeh očekuje blizance koji se bave ekonomijom ili bilo kojim poslom koji je u vezi sa novčanim transakcijama i trgovinom. Generalno ovo je mesec kada se morate maksimalno aktivirati na polju rada i karijere jer Vas sada prate zaista povoljni aspekti, možda i najbolji u toku ove godine i samo Vaša lična aktivnost može u potpunosti aktivirati sva pozitivna dešavanja koja Vas očekuju. Nezaposlenim blizancima sledi zaposlenje. Oprez se savetuje samo u poslednjih 6 dana ovog meseca kada su mogući problemi sa dokumentima i papirima. Izbegavajte potpisivanje istih.

Ako ste u emotivnoj vezi očekuje Vas malo teži period, ispit Vaše ljubavi, u periodu od 04. do 11. Ako ovo nije prava ljubavi, ako to nije ono što ispunjava Vaše srce i Vaša očekivanja ova veza može biti prekinuta. To je upravo uticaj Urana koji nagoveštava kraj nečega ali samo iz razloga da bi se stvorile mogućnosti i prostor za nešto novo. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu očekivati pozitivna dešavanja u drugoj polovini meseca. Ako ste aktivni na društvenim mrežama postoji mogućnost da upravo tim putem upoznate zanimljivu osobu.

Zdravlje je sasvim dobro. Zbog mnogo aktivnosti na mnogim poljima Vašeg života pred karaj meseca možete osetiti umor pa je potrebno da poslednjih nekoliko dana Jula iskoristite za odmor.

RAK

Tri planete borave u Vašem znaku što ukazuje da će mnoge sfere Vašeg života biti aktivirane u toku ovog meseca, posebno ako ste rođenu u drugoj i trećoj dekadi Raka. Finansijski gubitak izvestan je u prvoj polovini meseca ali će nakon toga vrlo brzo uslediti i stabilizacija kroz jedan neočekivani dobitak. Finansijsku pomoć i podršku, kada Vam to najviše bude potrebno, možete očekivati od jednog Vama bliskog prijatelja ili rođaka. Na poslovnom planu Vas očekuje mnogo obaveza i u toku ovog meseca bićete dodatno angažovani pa je moguć i prekovremeni rad ali će i rezultati Vašeg truda veoma brzo uslediti već pred kraj ovog meseca. Problemi i nesuglasice koje su prisutne unutar Vašeg doma polako će početi da se rešavaju u drugoj dekadi Jula.

Kada je ljubavni život u pitanju konačno možete očekivati pozitivne promene. Slobodni Rakovi će konačno dobiti priliku da se emotivno ostvare a oni zauzeti će zaista uživati u svakom trenutku provedenim sa partnerom. Posebno povoljan period je od 15. do 20. pa ako ste slobodni izlazite i družite se sa ljudima, ostvarite nove kontakte iz čega vrlo lako može proizići i emotivno ostvarenje.

Na polju zdravlja i dalje se savetuje oprez. Kraj meseca donosi postepenu stabilizaciju.

LAV

Sve do 22. Juna preslikava se situacija iz prethodnog meseca kada Vaša snaga i energija nisu na zavidnom novu i kada suprotno Vašoj prirodi imate potrebu da se malo povučete sa "scene" i pronađete svoj mir. Već nakon 22. kada Sunce zakorači u Vaš znak energija i ambicije se na velika vrata vraćaju u Vaš život i konačno možete krenuti u ostvarenje svega onoga što se mudro planirali u toku prethodnog perioda. Ovo će biti posebno značajan i pozitivan period za osobe rođene u prvoj dekadi Lava. I pored toga što je Saturn vladar vašeg polja rada i dalje retrogradan Vaša snaga i životna energija koju sada osećate napraviće značaja pomak u Vašem životu i karijeri. Novi kontakti i nova poznanstva sa uticajnim ljudima znatno će doprineti Vašem uspehu i novim poslovnim mogućnostima. Finansijski je dobar period i možete ga iskoristiti za kupovinu skupih stvari.

Venera u Vašem znaku u drugoj polovini meseca pobuđuje Vaše strasti i potrebu za emotivnim ostvarenjem. Ipak Saturn ima snažan uticaj na ovo polje Vašeg života pa će rezultate doneti samo onim najupornijim pripadnicima ovog znaka. Ako u ovom periodu uspete da se ostvarite na emotivnom planu možete očekivati dugu i stabilnu emotivnu vezu. Ali budite spremni da uložite baš dosta napora i energije u tu sferu Vašeg života.

Zdravstveni problemi su izvesni u toku prvih deset dana ovog meseca. Osetljivi su organi u predelu glave. Čuvajte se povreda.

DEVICA

Sve do 10. Jula pozitivne energije utiči na lepa dešavanja u Vašem svakodnevnom životu. Nakon tog perioda Uran će Vam malo pokvariti planove i doneti iznenadne probleme kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Morate biti potpuno trezveni i hrabro se suočiti sa novonastalom situacijom jer ovo je zapravo test Vaše izdržljivosti i snalažljivosti. Moguće su neke promene na poslu koje neće ići u Vašu korist ali sve što je potrebno jeste da se naoružate sa dovoljno strpljenja i energije. Ovo će biti kratkotrajan proces i već od 16. Jula možete očekivati stabilizaciju. Posledice su svakako tu ali Vaš verni pratilac Jupiter pomoći će Vam da se brzo opravite i vratite na pravi put koji Vas vodi ka uspehu.

Iskušenje na ljubavnom planu je ono što će mnogi pripadnici ovog znaka iskusiti, posebno u drugoj polovini meseca. Zauzeti mogu doći u iskušenje da se upuste u jednu kratku avanturu dok će slobodni biti skloni da se zaljube u osobu koja nije sloboda. U svakom slučaju sve se završava samo na avanturi. Za neko ozbiljnije emotivno ostvarenje ipak ćete morati da sačekate malo povoljniji ljubavni period.

Obratite pažnju na disajne organe, kosti i kožu. To su organi koji su slaba tačka Vašeg organizma tokom ovog meseca.

VAGA

Ono što će obeležiti ovaj mesečni period u životu pripadnika ovog zodijačkog znaka jesu dešavanja na polju finansija. Konačno možete očekivati stabilizaciju i mnogo bolje okolnosti ali i prilike nego što je to bilo u prethodnom periodu. Početak meseca donosi manje poteškoće na poslovnom planu, posebno kod vaga koje su skoro započele neki projekat ili počele da rade. Oprez se savetuje do 10. Jula nakon čega možete očekivati mnogo povoljniju situaciju i dešavanja koja će ujedno pozitivno uticati i na polje Vaših finansija. Veoma značaj finansijski periodu u toku ovog meseca je od 7. do 24. Sve finansijske transakcije i ulaganja treba da završite upravo u navedeno periodu. Manjih poteškoća očekujte na polju doma i porodice posebno ako ste u braku. Potrebno je rešiti neko važno porodično pitanje oko koga se nikako ne možete složiti sa Vašim partnerom.

Početak meseca donosi razočarenje na ljubavnom planu. Vage koje teže ka emotivnoj vezi neće imati uspeha, uprkos svom šarmu koji poseduju. Nemojte potencirati na bilo kakvom emotivnom vezivanju sve do 15. Jula. I da Vam pođe za rukom da se ostvarite na tom polju sreća nije ono što će pratiti taj odnos. Druga polovina meseca je mnogo povoljnija po tom pitanju pa Vam ne preostaje ništa drugo već da se naoružate sa još malo strpljenja koje će na kraju ipak biti nagrađeno. Ako ste u braku Vaš odnos je dobar ali će Vam nesporazum tokom ovog meseca sa partnerom i neslaganje oko jednog problema znatno pokvariti porodičnu atmosferu i raspoloženje.

Uz pravilnu ishranu i dovoljno odmora možete zadržati dobro zdravlje.

ŠKORPIJA

Mars boravi u Vašem znaku i u toku ovog meseca konačno ćete osetiti njegov pravi uticaj. Naime, njegovo kretanje više nije retrogradno pa će sva njegova energija i snaga konačno da se prenese i na Vas. Vaše ambicije ali i volja sada su na zavidnom nivou što će doprineti tome da se dodatno aktivirate na mnogim poljima života a posebno na polju rada i karijere. Ovo je mesec kada možete ostvariti značaj uspeh i obezbediti sebi siguran put za budućnost. Nemojte donositi nagle i nepromišljen odluke vođeni trenutnim osećanjima i potrebama. Mesec je pred Vama. Oslonite se na Vašu intuiciju koja Vam mnogo može pomoći prilikom donošenja važnih životnih odluka. Idealan period za velike promene ali i poduhvate. Sve što želite da započnete ili promenite u svom poslovnom životu to treba da uradite upravo sada. Najveća greške jeste otići na odmor u toku ovog meseca.

Na polju ljubavi situacija nije tako sjajna. Blokade su i dalje prisutne pa slobodne škorpije i dalje imaju poteškoća da se emotivno ostvare. Ako ste u vezi ili braku savetuje se oprez u toku prve dve nedelje ovog meseca. Morate više pažnje i razumevanja pokazati prema Vašem partneru jer njegova osećanja polako počinju da slabe. Poklonite mu pažnju i pokažite koliko Vam je stalo kako se Vaš planem ljubavi ne bi skroz ugasio.

Puni ste snage i životne energije što će pozitivno uticati na Vaše zdravlje. Nema razloga za brigu.

STRELAC

Vreme je za promene. Odavno osećate da nešto morate da menjate a nikako da Vam se ukaže prilika za to. Sada je konačno došlo vreme. Promene koje će uslediti u toku ovog meseca možda će biti neminovne, možda Vaš lični uticaj na iste neće imati mnogo efekta pa Vam se može činiti da sve što se dešava možda i nije dobro za Vas. Promene su ono što će Vas naterati da menjate čak i neke svoje navike a to neće biti lako. Posebno značajna dešavanja očekuju strelčeve koji imaju ambicija da promene posao ili da otputuju u stranu državu radi zaposlenja. Primera radi, promene koje će uslediti poslaće Vas na sasvim neplanirano mesto, na sasvim drugo radno mesto od onog koje ste planirali ali će sve na kraju ipak da se odvija u Vašu korist. Dodatni i neplanirani troškovi će Vas pratiti većim delom ovog meseca.

Vaše strasti su znatno pojačane i veoma je važno da Vaš partner ume da odgovori na Vaše potrebe. Slobodni strelčevi će biti u potrazi za avanturama bez potrebe da se emotivno vežu, bar ne u toku ovog meseca. Ljubavne avanture izvesne su čak i sa osobom koji često srećete na poslu.

Problemi sa stomakom su mogući u toku prve dekade Jula. Obratite pažnju na ishranu. Savet je da izbegavate jaku i začinjenu hranu kao i alkohol jer je i jetra u ovom periodu posebno osetljiva.

JARAC

Ovo je jedan od povoljnijih meseci tokom ove godina kada je poslovni život jarčeva u pitanju. Mnogi od vas se mogu odlučiti za nova poslovna partnerstva i time proširiti svoje poslovno delovanje. Jarčevi koji već imaju poslovnu saradnju mogu očekivati dobru poslovnu atmosferu koja će doneti i dobre finansijske rezultate. Vaša upornost i istrajnost konačno će se isplatiti, i pored Vašeg nezadovoljstva, bez obzira na ostvarene rezultate, ovog puta morate pokazati osmeh. Mnogo novih kontakta i poznanstva doneće Vam nove poslovne prilike. Pokažite malo više spremnosti na rizik i Vaše mogućnosti će biti veoma šire od trenutnih. Stabilizaciju možete očekivati i na polju doma i porodice. Problemi koji su bili prisutni konačno će biti privedeni kraju što će Vam dati dodatnu snagu i volju koju upravo sada veoma konstruktivno možete iskoristiti. Ako postoji bilo kakvo pravno-imovinsko pitanje koje treba rešiti ovo je povoljan mesec da se tako nešto pokrene.

Kvadrat Venere i Urana u prvih deset dana ovog meseca može stvoriti probleme u nestabilnim emotivnim vezama. Kako bi sačuvali ljubavnu vezu morate biti veoma predani tom problemu i pored poslovnih obaveza morate pronaći vremena i za Vašeg partnera. Ako Vam je stalo do ove ljubavi na kraju ćete uspeti u tome ali ako i sami niste sigurno šta želite, takva veza sada može biti prekinuta. Druga polovina meseca donosi i nove ljubavne mogućnosti pa dobro razmislite kojim putem želite da krenete.

Virus praćen povišenom temperaturom moguć je sredinom meseca.

VODOLIJA

Ako se bavite poslom koji zahteva česta putovanja i kontakte sa raznim ljudima ovo je period koji Vam može doneti probleme. Koliko god to posao zahtevao od Vas izbegavajte noćnu vožnju kao i vožnju kada je loše vreme. Sve do 12. bićete pod lošim uticajem Urana što će doprineti tome da teško pronalazite zajednički jezik sa drugim ljudima. Prosto nećete bit shvaćeni što Vam može stvoriti probleme u poslovnim pregovorima ali i u svakodnevnom životu. Druga polovina meseca je mnogo povoljnija. Vodolije koje se bave privatnim poslom imaće manjih finansijskih ulaganja ali će to ipak biti vraćeno u narednom periodu. Sam kraj meseca doneće novu poslovnu ponudu a nezaposlenim vodolijama mogućnost za zaposlenje.

Ljubavni aspekti su dobri. Ako se nalazite u dužoj emotivnoj vezi ovo je period kada se možete odlučiti da ne neki način ozvaničite Vašu vezu. Prosto osećate da je sada idealna prilika za to. Samo hrabro, ne oklevajte i prijatno iznenadite Vašeg partnera. Slobodne vodolije mogu očekivati početak emotivne veze sredinom meseca. Ako trenutno postoji osoba prema kojoj gajite skrivena osećanja priđite toj osobi 17. Jula.

Glavobolje Vas mogu pratiti u toku prve dekade ovog meseca. Izbegavajte prekomerno uživanje u porocima posebno u alkoholu.

RIBE

Ako uspešno prevaziđete manje probleme koji Vas na poslovnom planu očekuju na samom početku meseca, ostatak ovog period doneće Vam zaista pozitivna dešavanja kako na poslovnom tako i na finansijskom planu. Veoma uspešan period očekuje ribe koje se bave privatni poslom. Proširenje poslova i povećanje obima već postojećih poslova veoma je izvesno, posebno u toku poslednje dve nedelje Jula. Finansijska situacija se neočekivanom brzinom poboljšava a na Vama je samo da pokažete dovoljno istrajnosti u svojim poslovnim aktivnostima kako bi u potpunosti iskoristili sve pozitivne planetarne uticaje u toku ovog meseca. Nemojte ništa menjati niti započinjati bilo šta novo samo u toku prve nedelje. Saradnja sa mlađim ljudima može Vam veoma prijati a ujedno doneti i uspeh. Ako Vaš posao ima bilo kakve veze sa decom, zvezde su na Vašoj strani. Pored materijalnog uspeh koji Vas očekuje ostvarićete i lično zadovoljstvo i emotivnu ispunjenost što je veoma važno za Vaše ispravno funkcionisanje na svim poljima Vašeg života.

Konačno ćete primetiti jednu osobu koja se već duže vreme "mota" oko Vas a vi to nikako ne primećujete. Možda je ovo Vaša prava prilika. Pokušajte. Ako ste u braku partner će Vam prirediti jedno zaista lepo iznenađenje kako bi se iskupio za grešku koju je napravio. Možda je vreme da mu oprostite i konačno zaboravite kako bi nastavili uspešno da gradite Vaš dom i Vaš odnos.

Zdravlje je sasvim dobro bez značajnih problema u toku ovog meseca.Podeli na Facebook-u

objavio/la: Admin

objavljen: 2016-06-29

pregleda:

ključne reči: jul 2016 horoskop mesecni horoskop mesecni horoskop jul 2016 mesecni horoskop jul

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Pozovite nase astrologe odmah:

Srbija razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-888-884 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

Nemacka razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-5106-1972 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Austrija razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

Svajcarska razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Slovenija razgovor uzivo

Pozovite broj 090-3028 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Nasi astrolozi su na vezi svakog dana 00-24. Pozovite nas i postanite nas klijent, jer kod nas astrologija i horoskop se shvataju ozbiljno.

AstroloskiCentar.com

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.Pozovite najbolje astrologe odmah i dobijte licno tumacenje za ovaj mesec: