• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Veliki mesečni horoskop za Septembar 2016.

Pročitajte veliki mesečni horoskop za Septembar 2016. i pozovite naše astrologe. 0901-888-880 - vaš portal AstroHoroskop.net

Veliki mesečni horoskop za Septembar 2016.

Pred nama je jedan veoma zanimljiv mesec u kome će se odigrati jedna od najznačajnijih planetarnih promena. Naime, Jupiter će nakon godinu dana provedenih u znaku Device konačno zakoračiti u znak Vage 09. Septembra u 13:18h donoseći svim vagama jedni novu životnu energiju, nove mogućnosti, sreću i blagostanje. Jupiter će u znaku Vage ostati sve do 10. Oktobra 2017. godine. Na Vama je da budete mudri i hrabro prihvatite sve novine koje Jupiter donosi. Kada Jupiter promeni znak, on donosi promene čitavom Zodijaku i kod svakog od nas aktivira određenu sferu života. U kojoj će sferi života svaki zodijački znak najviše osetiti pozitivan uticaj i blagodeti Jupitera ali i drugih planeta i njihovih energija saznaćete ako pročitate naš Veliki mesečni horoskop za Septembar.

OVAN

Naglašena 6. kuća Vašeg horoskopa ističe dešavanja na poslovnom planu u toku ovog meseca. Pored Jupitera koji još veoma kratko boravi u ovoj kući, ovde se trenutno nalaze Sunce i Merkur. Sunce ukazuje na onu sferu života gde trenutno ulažete najviše pažnje i vremena i gde želite da zablistate a to je upravo na polju rada i karijere. Male probleme praviće Vam retrogradni Merkur koji neće dozvoliti da sve onako kako ste Vi isplanirali. Izvesni su problemi u komunikaciji, problemi sa papirima i dokumentima. Izbegavajte potpisivanje istih sve do 22. Septembra. Vaš vladar Mars i dalje se nalazi u 9. kući i svakim danom se udaljava od Saturna što donosi mnogo bolje okolnosti za sve ovnove koji su započeli projekte ili poduhvate u vezi sa inostranstvom. Kako god bilo spremite se za sledeći mesec, koji pored ostalog nagoveštava i mnogo poslovnih aktivnosti ali i novina u ovoj sferi Vašeg života.

Septembar mesec otvara jedan godišnji period kada će kod mnogih ovnova da se probudi želja za partnerstvom, za vezivanjem pa će mnogi pripadnici ovog znaka možda već u toku ovog meseca poželeti da kažu sudbonosno "DA". Pred Vama je godina koja će u svakom slučaju doneti pozitivna dešavanja na tom polju Vašeg života. Ako ste u braku očekujte pozitivne promene, proširenje porodice, očekujte prinovu... Slobodni ovnovi imaće priliku da započnu lepu romansu sa osobom koju sreću na radnom mestu.

Sve do 22. Septembra retrogradni Merkur u Vašem polju zdravlja i daje loše utiče na disajne organe.

BIK

Venera Vaš vladar, već se nalazi u Vašem polju rada a uskoro društvo će joj praviti i toliko očekivani Jupiter. Septembar je veoma značajan mesec za Vaše poslovne aktivnosti i sve ono što ste hteli da promenite ili ostvarite a do sada niste mogli. Konačno su se energije poklopile, konačno imate tu mogućnost da iskorenite sve ono što Vam ne odgovara, da promenite sve ono što Vas guši i da sebi stvoriste jednu dobru i kvalitetnu poslovnu atmosferu. Septembar je posebno značajan mesec jer pored Jupitera koji će ovde boraviti narednih godinu sada, sada je ovde i Vaš vladar Venera čime je pozitivna energija znatno pojačana a Vaše mogućnosti mnogo šire. Ako sredinom mesece izgubite neki posao, projekat ili poslovnu saradnju ne očajavajte. To jednostavno mora da se dogodi kako bi napravili dovoljno prostora za sve novo i mnogo bolje što Jupiter treba da donese Vašem znaku na poslovnom planu u narednih godinu dana. Finansijska situacija nije na zavidnom nivou. Stabilizaciju možete očekivati u toku druge polovine meseca.

Ako su Vaše emocije i dalje usmerene ne jednu osobu iz Vaše prošlosti ovaj mesec će doneti konačno rešenje ove na izgled bezizlazne situacije. Ili ćete konačno prekinuti svaku vezu i kontakt sa tom osobom shvativši da to nije to ili ćete konačno uspeti da je vratite u Vaš zagrljaj. Nažalost, uspeh ove veze, po drugi put, veoma je neizvestan. Sam kraj meseca nagoveštava i novu ljubav u Vašem životu... razmislite o tome.

Zdravlje je generalno dobro. Sredinom mesece moguće su manje povrede usled fizičkih aktivnosti.

BLIZANCI

Ovaj mesečni period nateraće Vas da rešite neki porodični problem koji već duže vreme odlažete i za koji kao da nemate vremena. Sada je vreme da se konačno posvetite tome pa makar morali sve ostalo da zapostavite. Vaš vladar Merkur kreće se retrogradno i tako će ostati sve do 22. U tom periodu neprestano će Vas vraćati na sve nerešene probleme kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Jednostavno došlo je vreme da neke stvari konačno rešite i završite kako bi nastavili dalje uspešno da funkcionišete. Finansijska ulaganja prilikom rešavanja tekućih problema su neizbežna. Ovo možda nije period kada možete očekivati neke značajnije promene na poslovnom planu ali rešavanjem tekućih problema svakako ćete stvoriti jednu bolju energiju koja će doneti pozitivne promene u periodu koji dolazi.

Jupiter će ući u Vaše polje ljubavi. Septembra mesec u Vama pobuđuje potrebu za emotivnim ostvarenjem ali istovremeno i za ljubavnim avanturama. Ovo može biti veoma izazovan period za sve blizance koji se već nalaze u emotivnoj vezi jer su izgledi za nove ljubavne ponude, nove osobe u Vašem životu veoma naglašeni pa poneki pripadnici ovog zodijačkog znaka ovome teško mogu odoleti. Slobodni blizanci će se u svakom slučaju lepo zabaviti i družiti a nije isključena ni mogućnost za ozbiljniju emotivnu vezu, posebno u toku poslednje nedelje ovog meseca.

Generalno zdravlje je dobro. Krajem meseca savetuje se redovna kontrola krvnog pritiska.

RAK

Kako konjukcija između Marsa i Saturna slabi tako i Vi osećate da se jedan problem na poslovnom planu rešava i kako Vam konačno pada kamen sa leđa. Namučili ste se i dosta energije potrošili a rezultati ipak nisu biti onakvi kakve ste Vi očekivali. Ipak period koji je pred Vama posebno druga polovina ovog meseca donosi Vam mnogo bolje okolnosti kako u poslovnoj tako i u privatnoj sferi Vašeg života. Vladar Vašeg polja rada, Jupiter ovog meseca, tačnije 09. menja znak a prema tome i svoj uticaj na ovu sferu Vašeg života. Naime on ulazi u Vašu 4. kući što ukazuje na početak jednog zaista uspešnog vremenskog perioda za sve rakove koji se bave privatnim poslom. Jupiter ovde boravi narednih godinu dana pa se slobodno može reći da je ovo Vaša godina kada je privatni posao u pitanju. Mnogi pripadnici ovog znaka koji ne rade privatno upravo sada se mogu odlučiti da pokrenu sopstveni posao. Veoma je važno znati da će Jupiter ovde boraviti narednih godinu dana i od pojedinca do pojedinca zavisi kada je idealan period da se započne tako nešto a to Vam naravno u svakom trenutku mogu reći naši astrolozi kroz tumačenje Vašeg ličnog horoskopa

Ljubavni aspekti su Vam naklonjeni posebno u toku poslednje dve nedelje ovog meseca. I pored toga što Ovan možda nije idealan partner za Vas upravo jedna osoba rođena u tom zodijačkom znaku može osvojiti Vaše srce. Zauzete Rakove očekuje jedan dobar i relativno mira vremenski period bez značajnijih promena.

Ako postoji bilo kakav zdravstveni problem stabilizaciju možete očekivati već od 15. Septembra. Malo nervoze i iscrpljenost mogu loše uticati na Vaš organizam pa je veoma važno da pored mnogih obaveza nađete vremena i za odmor.

LAV

Problemi na polju finansija nateraće Vas da se ozbiljnije pozabavite tom sferom Vašeg života. Ono što je od presudnog značaja u toku ovog meseca, posebno u toku prvih deset dana, jeste da izbegavate bilo kakve novčane transakcije rizičnog karaktera jer je ovo period kada vrlo lako možete izgubiti novac. Pored nestabilne finansijske situacije izvesni su i sasvim neplanirani troškovi. Ako se bavite privatnim poslom mogućnost za dodatne, neplanirane troškove znatno je pojačana. Pokušajte da budete ekonomični čak i sa poklonom koji u toku ovog meseca treba da kupite. Jupiter 9. Septembra ulazi u Vašu treću kuću što otvara jedan povoljan godišnji period za sve lavove koji uče ili se na bilo koji način usavršavaju kao i za one pripadnike ovog znaka koji se bave poslovima komunikacije, medijima, pisanjem, transportom...

Susret Marsa i Saturna u Vašem polju ljubavi u toku prethodnog perioda doneo je manje poteškoće slobodnim lavovima kao i nedostatak strasti i potrebe za emotivnim ostvarenjem. Kako se ovaj mesec bliži kraju ovaj aspekt sve više slabi pa se samim tim otvaraju i Vašem nove prilike i mogućnosti. Ako ste u vezi ili braku manji krizni period očekuje Vas u periodu od 16. do 23. Septembra.

Prva polovina meseca donosi manji pad energije a izvesni su i problemi sa stomakom.

DEVICA

Vreme je da se polako pozdravite sa Jupiterom i zahvalite mu na svemu što Vam je doneo u toku prethodnih godinu dana. On polako napušta Vaš znak, pakuje svoje kofere i odlazi sledećem zodijačkom znaku. Njegovu novu posetu možete očekivati za 12 godina. Kako god bilo, ostvarili ste novi životni put kojim sada hrabro i sa puno entuzijazma treba da nastavite da koračate. Period od 1. do 9. Septembra biće posebno naglašen za sve Device rođene u trećoj dekadi koje možda još imaju priliku da iskuse neke blagodeti i srećne okolnosti koje Jupiter donosi. Samim prelaskom Jupitera u znak Vage za Vas počinje period koji će doneti pozitivne mogućnosti i promene ne finansijskom planu. Ako ste mnogo radili, ulagali energiju i posvetili se novim poslovnim projektima sada će sve to početi polako da se vraća u finansijskom smislu. Ipak budite oprezni jer možete biti skloni i da pojačano trošite Vaša sredstva bez obzira na izraženu praktičnu stranu Vaše ličnosti.

Retrogradno kretanje Vašeg vladara Merkura do 22. Septembra neće doneti mnogo dešavanja i novih ljubavnih mogućnosti u toku ovog perioda. Sada ste primorani da rešavate nezavršene priče, da se posvetite nekoj osobi i odnosu sa njom gde još uvek nije sve dorečeno. Možda je vreme da to konačno rešite kako bi mogli dalje ispravno i bez većih poteškoća da funkcionišete na emotivnom planu.

Preterivanje u nekim životnim zadovoljstvima, porocima, hrani piću može izazvati određene zdravstvene probleme. Posebnu pažnju na to obratite sve dok je Vaš vladar retrogradan, do 22. Septembra.

VAGA

Vage srećan rođendan! Da li znate ko će Vam ovaj put poželeti mnogo sreće i uspeha, ali ne samo poželeti već i doneti? Jupiter! 9. Septembra on će Vas prijatno iznenaditi svojim dolaskom, i ovog puta neće vredeti ona opaska "svakog gosta tri dana dosta". Jupiter će u Vašem znaku ostati godinu dana a Vi se nećete protiviti, naprotiv! Pred Vama je veoma uspešna i srećna godina u kojoj možete mnogo toga ostvariti, završiti, napredovati...sve što je potrebno jeste da pokažete lično interesovanje, spremnost za rad, i uspeh Vam neće izmaći. Vage rođene 26.09. ove godine imaće tu čast da na svom natalnom Suncu istovremeno imaju tranzitno Sunce i Jupiter što je veoma srećan momenat koji donosi zaista puno sreće i radosti, sjajne mogućnosti, finansijski dobitak... uspeh upravo u onoj sferi života koja je za Vas trenutno prioritet i gde ulažete najviše sopstvene energije i vremena. Septembar mesec označava samo početak svih dobrih okolnosti koje Vas očekuju u narednih godinu dana. Sam Septembar je povoljan mesec. Bićete ispunjeni sa puno životne energije, novim ambicijama i željom za promena koje će doneti pozitivnu energiju u Vaš svakodnevni život.

Što se ljubavnog aspekta tiče sam Septembra mesec nije posebno naglašen i izvesno je da ćete doživeti neku vrstu transformacije kako bi stvorili bolji i lakši put za mogućnosti koje tek nadolaze. Naime, Vaša vladar Venera biće u opoziciji sa vladarom Vašeg polja ljubavi Uranom što ukazuje na činjenicu da u periodu od 15. do 21. sve veze koje su nestabilne, slabe, koje veoma teško funkcionišu sada mogu biti prekinute. Može ovo biti bolno iskustvo ali vrlo brzo ćete shvatiti da je to ipak bilo najbolje rešenje. Ako ste u stabilnim vezama ili braku izazovi su takođe mogući. Veoma je važno da se naoružate sa dovoljno strpljenja i u svakom trenutku budete spremni na kompromis.

Na polju zdravlja bez značajnijih promena. Pridržavajte se terapije i saveta lekara.

ŠKORPIJA

Poteškoće i gubitak energije koji su bili prisutni kod Vas u toku prethodnog mesečnog perioda polako se stišavaju. Mars se svakim danom udaljava od Saturna što za Vas znači povratak one Vaše prave energije i mogućnost da mnogo lakše funkcionišete na mnogim poljima Vašeg života. Ovo svakako neće biti mesec kada možete očekivati bilo šta spektakularno ali svakako možete očekivati bolje okolnosti od onih koje su Vas do sada pratile. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju na finansijskom planu i mogućnost da rešite problem koji se pojavio u periodu iza Vas. U toku Septembra, kada Jupiter uđe u Vaše 12. polje Vi dobijate svog "anđela čuvara" čime ćete biti sačuvani od bilo kakvih opasnosti i nerešivih situacija. Jupiter će ovde ostati narednih godinu dana.

Kontakt sa jednim vazdušnim znakom (Blizanci, Vaga ili Vodolija) može probuditi Vaše interesovanje ali i strasti. Ipak , ako se zaljubite i jasno pokažete svoje emocije na kraju možete biti razočarani. Budite oprezni i ne požurujte stvari. Idite korak po korak bez insistiranja na bilo čemu jer postoji opasnost da se druga osoba zbog Vaše navalentnosti povuče a Vi se razočarate. Ako ste u braku nesporazumi su izvesni u toku poslednje nedelje Septembra.

Nervoza koja je prisutna kod Vas može stvoriti određene zdravstvene probleme u vezi sa organima za varenje. Kako se mesec bliži kraju tako se i Vaša zdravstvena slika poboljšava.

STRELAC

Septembar nije mesec kada treba da započinjete bilo šta novo u vezi sa Vašim poslom ili karijerom, posebno ne u toku poslednjih 10 dana. Ovo je mesec kada treba da se posvetite analizi onoga što ste do sada uradili i postigli ali isto tako i da pravite planove za period koji je pred Vama. Ako još uvek niste bili na odmoru, iskoristite Septembra kako bi ga proveli sa Vašim najmilijima, odmorite se i obnovite energiju. Vaš vladar Jupiter 9. Septembra nakon godinu dana menja znak pa će i u Vaš život polako uploviti nova energija a Vaš pogled na svet i Vaši filozofski stavovi doživeće transformaciju. U svakom slučaju pred Vama je period kada možete očekivati opipljive rezultate Vašeg dosadašnjeg rada. Nove povoljne mogućnosti otvaraju se za sve pripadnike ovog zodijačkog znaka koji pripadaju nekoj društvenoj organizaciji, stranki, udruženju...

Ako se i dalje niste ostvarili na emotivnom planu, po svemu sudeći tako će ostati i u toku ovog meseca. Ono što je izvesno jesu nova poznanstva, možda i po neka ljubavna avantura ali bez ozbiljnijih emotivnih vezivanja. Ako ste u braku potrebno je da svom partneru posvetite više vremena nego obično i da se zajednički posvetite rešavanju jednog problema kako bi izbegli ozbiljnije probleme i nesuglasice koje mogu negativno uticati na dalji tok Vašeg odnosa.

Problemi sa žlezdama su izvesni u toku ovog meseca. Ako se pojavi bilo kakva zdravstveni problem nemojte ga zanemariti. Posetite lekara.

JARAC

Ovo je mesec kada se morate suočiti sa poteškoćama na poslovnom planu. I pored Vaše velike angažovanosti, istrajnosti i upornosti rezultati neće biti onakvi kako ih Vi očekujete. Nemojte trošiti energiju na bilo šta novo, nemojte ništa značajno menjati bar ne do 22. Septembra jer ćete uzalud potrošiti energiju kojom raspolažete bez značajnijih rezultata. Pozabavite se problemima koji se prisutni, koji se možda prenose iz meseca u mesec i na taj način obezbedite sebi mnogo lakši put ka uspehu za period koji je pred Vama. Ako je Vaš posao pod znakom pitanja, ako su problemi već dugo prisutni ovo je težak mesec za Vas pun iskušenja i neizvesnosti. Ako istrajete u svim iskušenjima koji su pred Vama poslednja nedelja ovog meseca donosi jednu vrstu olakšanje i naznake za bolje okolnosti i mogućnosti u narednom periodu. Jupiter u toku ovog meseca ulazi u Vaše polje karijere i zaista nema potrebe da mnogo brinete. On će svakako u narednom periodu doneti pozitivna dešavanja o kojima trenutno i ne razmišljate. Očekujte stabilizaciju na polju doma i porodice.

Sredinom meseca loš aspekt Venere i Urana negativno će uticati na Vaše polje ljubavi. Ako ste u vezi savetuje se oprez jer sve okolnosti koje su trenutno prisutne u Vašem životu uz ovaj aspekt mogu doprineti trajno narušenom odnosu sa partnerom, posebno ako je Vaša veza skoro započeta. Slobodnim pripadnicima ovog znaka ne savetuje se započinjanje bilo kakvog emotivnog odnosa u periodu od 15. do 25. Veza započeta u ovom periodu ima jako malo izgleda da bude uspešna i dugotrajna.

Prehlade i virusne infekcije su ono što Vam preti na zdravstvenom planu u toku ovog meseca.

VODOLIJA

Septembar mesec će aktivirati Vaša 9. polje ulaskom Jupitera u znak Vage što ukazuje na početak perioda (koji će trajati godinu dana) koji može doneti mnogo pozitivnih promena u životu mnogih pripadnika ovog zodijačkog znaka. Ako ste na fakultetu ili nekoj višoj školi ovo je definitivno Vaša godina. U zavisnosti od aspekata Jupitera iz meseca u mesec, manje ili više, možete očekivati srećne okolnosti. Mnogi pripadnici ovog znaka mogu se upravo sada odlučiti da upišu neki fakultet. Zaposlenim Vodolijama Septembra mesec donosi nove kontakte sa inostranstvom ili strancima generalno što otvara nove mogućnosti na poslovnom planu a neki će dobiti mogućnost da se poslovno ostvare upravo kroz inostranstvo. Septembar je veoma povoljan mesec kada treba da se pokrene pitanje tog tipa. Ako ne radite pokažite malo aktivnosti i interesovanja za tu sferu Vašeg života i rezultati su veoma izvesni.

Kada je ljubavni život u pitanju zvezde Vam sada nisu posebno naklonjene. Postoje emocije ili nerešeni problemi iz Vaše prošlosti čime se sada morate pozabaviti. Dok to ne rešite teško možete nastaviti dalje. Ako se nalazite u dugoj emotivnoj vezi vreme je da počnete da razmišljate o zajedničkom životu. Planetarni aspekti Vas navode na takva razmišljanja ili odluke krajem meseca.

Bubrezi su ugroženi pa ako osetite bilo kave poteškoće u funkcionisanju istih posetite Vašeg lekara.

RIBE

Prva polovina meseca ne donosi neke značajnije promene i dešavanja na polju rada i karijere. Situacija je relativno dobra, a samo od Vaših ličnih aktivnosti i zalaganja zavisi i Vaš lični uspeh. Ono što je veoma značajno jeste sam kraj meseca, poslednja nedelja, kada vladar Vašeg polja rada bude u konjukciji sa Jupiterom što može doneti zaista pozitivna dešavanja u Vašem poslu i karijeri. Naravno Vaša pokretačka energije je od presudnog značaja za aktiviranje ovog pozitivnog aspekta. Finansijski dobitak možete očekivati upravo u tom periodu. Ako ste nezaposleni sada možete dobiti svoju priliku. Iskoristite je. Ona na šta morate obratiti pažnju jeste dom i porodica. Tu si izvesni određeni problemi i vreme je da se time pozabavite. Ako postoji nerešeno stambeno pitanje, malo Vaše nepažnje može dodatno zakomplikovati situaciju. Ne potpisujte dokumente i ugovore u toku ovog meseca. Sve što je moguće, odložite za naredni period.

Veza koju ste skoro započeli ima izglede da se pretvori u jednu zaista lepu i romantičnu priču. Ipak razočarenje koje je i dalje prisutno u Vama iz nekih ranijih iskustava može isplivati na površinu u toku ovog meseca pa je veoma važno da pokušate da sačuvate emotivnu stabilnost kao ne bi pokvarili ili izgubili ono što trenutno imate. Ako ste slobodni u toku ovog meseca nema posebno značajnih aspekta koji bi nagovestili novu emotivnu vezu...

Zdravstveni problem koji je trenutno prisutan stvaraće poteškoće u toku prve dve nedelje ovog meseca. Druga polovina Septembra nagoveštava vidno poboljšanje.Podeli na Facebook-u

objavio/la: Admin

objavljen: 2016-08-30

pregleda:

ključne reči: septembar 2016 horoskop mesecni horoskop mesecni horoskop 2016 mesecni horoskop septembar

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Pozovite nase astrologe odmah:

Srbija razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-888-884 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

Nemacka razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-5106-1972 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Austrija razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

Svajcarska razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Slovenija razgovor uzivo

Pozovite broj 090-3028 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Nasi astrolozi su na vezi svakog dana 00-24. Pozovite nas i postanite nas klijent, jer kod nas astrologija i horoskop se shvataju ozbiljno.

AstroloskiCentar.com

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.Pozovite najbolje astrologe odmah i dobijte licno tumacenje za ovaj mesec: