• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Veliki mesečni horoskop za Oktobar 2016.

Pročitajte veliki mesečni horoskop za Oktobar 2016. i pozovite naše astrologe. 0901-888-880 - vaš portal AstroHoroskop.net

Veliki mesečni horoskop za Oktobar 2016.

Šuštanje opalog i suvog lišća. Hladni vetrovi. Kišni dani koji gase želju da bilo gde krenemo, da bilo šta radimo, osim da se zagrejemo pored voljene osobe ili ipak samo pored tople peći... Konjukcija Venere i Saturna... Da li je pred nama težak i depresivan mesec? Ima li pozitivnih aspekata? Kako god bilo, ukrasite svoje lice jednim iskrenim osmehom i pročitajte naš Veliki mesečni horoskop za Oktobar.

OVAN

Merkur u Vašem polju rada u toku prve nedelje ovog meseca može doneti nove kontakte ali i ideje za projekte koje ćete realizovati u narednom periodu. Inspiracija i realno rasuđivanje je ono što Vas sada krasi pa je ovo idealan period da razmotrite sve Vaše mogućnosti i kvalitetno razradite plan koji želite da sprovedete. Ujedno Mars je ušao u Vaše polje karijere i sva Vaša pažnja u toku ovog meseca biće usmerena upravo na tu sferu Vašeg života. Nemojte dozvoliti da kišni dani i depresivno vreme utiče na Vas. Zvezde su na Vašoj strani bar što se poslovnih mogućnosti tiče. Sredinom meseca kada Merkur bude u konjukciji sa Jupiterom u Vašem sedmom polju postoje sjajne okolnosti da potpišete značajan dokument i ostvarite poslovnu saradnju koja će Vam pored uspeha u karijeri doneti i dobre finansijske rezultate. Kvadrat Marsa ukazuje da ipak morate uložiti dosta energije i boriti se ali njegova konjukcija sa Plutonom nagoveštava da ste spremni na sve samo da bi ostvarili svoj cilj. Oktobar je idealan mesec za rešavanja bilo kakvog sudskog spora u vezi sa finansijama ili nasledstvom.

Boravak Vašeg vladara polja ljubavi u 7. polju ukazuje na pojačanu potrebu za partnerstvom. Ako se nalazite u dugoj emotivnoj vezi vreme je da donesete odluku i ozvaničite Vašu vezu. Opozicija Sunca sa Uranom oko 15. Oktobra nažalost dovešće do raskida slabih i skoro započetih ljubavnih veza. Ako ste u braku izazovan period je i pred Vama posebno ako problemi datiraju još iz prethodnog perioda. Budite veoma oprezni i dobro razmislite pre nego što bilo šta kažete ili donesete neku radikalnu odluku.

Na zdravstvenom planu pažnju posvetite reproduktivnim organima. Nije najbolji mesec za začeće.

BIK

Naglašeno 6. polje u prvi plan ističe Vaše poslovne aktivnosti tokom ovog meseca. Ovo može biti posebno uspešan i značajan mesec za sve bikove koji se bave ekonomijom i svim poslovima koji su u vezi sa novcem. Posebno naglašen period je od 9. do 13. kada možete dobiti lepe vesti u vezi Vaših poslovnih rezultata. Ako imate ambicije da pokrenete bilo kakav privatni posao idealan period za takav poduhvat traje do 22. Konjukcija Venere i Saturna u toku poslednjih dana ovog meseca doneće manje blokade na mnogim poljima Vašeg života. Budite oprezni a što je najvažnije istrajni i pošteni. Sve nelegalne radnje biće sankcionisane, i u tom slučaju uspeh će izmaći a Vi ćete morati mnogo da radite kako bi vratili izgubljeno. Značajniji finansijski dobitak moguć je sredinom meseca.

Na ljubavnom planu ovo može biti veoma značajan mesec za sve bikove posebno one čiji je status slobodan. Vaš vladar polja ljubavi Merkur biće u egzaktnoj konjunkciji sa Jupiterom što može doneti zaista lepa dešavanja na ljubavnom i emotivnom planu. Pokažite ličnu aktivnost i interesovanje za tu sferu Vašeg života i pozitivni uticaj Jupitera doneće lepa dešavanja u Vaš život. Ako ste u braku Vaš partner može u potpunosti da se opusti i uživa. Vaša naklonost, ljubav i strast veoma su naglašeni.

Zbog konjukcije Venere i Saturna u poslednjih nekoliko dana ovog meseca obratite pažnju na Vaše zdravlje. Veoma je važno da sačuvate snagu i dobar imunitet Vašeg organizma.

BLIZANCI

Ovo je mesec kada Vam predstoji jedna značajna borba u poslovnom smislu. Neće biti lako, imate jaku konkurenciju, splet okolnosti neće biti na Vašoj strani ali borbenost i istrajnost koju ste sada spremni da pokažete uprkos svemu dovešće Vas na pobedničko mesto. Izborite se za mesto i poziciju koja Vam pripada. Ovo generalno može biti veoma uspešan mesec za blizance koji sa bave poslovima vezanim za umetnost, dekoraciju, saradnju sa osobama ženskog pola. U periodu od 8. do 14. očekujte finansijski veoma uspešan period. Novine i lepe vesti možete očekivati i u sklopu Vašeg doma i porodice. Ako imate ambicije za kupovinu stana, kuće ili neki nerešen problem u vezi nekretnine sredinom meseca očekujte povoljan period u vezi tog pitanja.

Moguće su ljubavne avanture na poslu ili sa osobom koji ste upoznali preko posla. Ipak budite oprezni jer postoji opasnost da se upustite u avanturu sa zauzetom osobom što Vam krajem meseca može stvoriti probleme i glavobolje. Ako ste u vezi savet za oprez sledi u periodu od 25. do kraja tekućeg meseca.

Zdravlje je generalno dobro. Opasnost od fizičkih povreda preti Vam u periodu od 16. do 23. Oktobra.

RAK

Oktobar mesec ne donosi značajnije promene u poslovnom životu rakova. Nema mnogo izazovnih aspekata koji bi Vas naveli na bilo kakve promene ili poremetili normalan tok Vaših aktivnosti. Ono što Vas može iznenaditi jesu dešavanja na polju finansija. Vaš vladar ovog polja, Sunce na samom početku meseca biće u jednom veoma povoljnom aspektu sa Jupiterom što će doneti zaista jedan lep dobitak, možda i sasvim neočekivano, dok već sredinom meseca Sunce biti napadnuto od strane Urana pa isti taj novac lako možete izgubiti. Budite oprezni i nemojte nepromišljeno da trošite. Sa druge strane možda uspete da rešite neki finansijski problem koji Vas već duže vreme muči. Novac odlazi ali Vi dalje nastavljate bez problema koji ste do sada imali.

U Vašem polju ljubavi sve do 18. Oktobra boravi Venera pa će Vaši apetiti i želja za ostvarenjem na tom planu biti znatno pojačani. Ako ste sami iskoristite ovaj period jer se lako može dogoditi da upravo sada započnete sudbinsku emotivnu vezu. Kompatibilnost u navedenom periodu najlakše možete pronaći sa Ribama i Škorpijom. Ako ste u braku sredinom meseca očekuje Vas ozbiljan razgovor sa partnerom jer su potrebne izvesne promene u Vašem odnosu kako bi on i dalje bio uspešan i kvalitetan.

U toku ovog meseca bez značajnijih zdravstvenih problema.

LAV

Dragi lavovi pred Vama je dinamičan i veoma izazovan mesečni period. Vaš vladar Sunce gradi mnogo aspekata koji mogu doneti značajna dešavanja u Vašem životu. Najpre konjukcija sa Jupiterom već na početku meseca pa se povoljne okolnosti i prilike, koje su započete još krajem prethodnog meseca nastavljaju. Iskoristite sve blagodeti koje Vam ovaj aspekt donosi. Nemojte se prepuštati uživanju jer Vas ovaj aspekt podstiče i na to, a u tom slučaju postoji opasnost da propustite dobre prilike koje su pred Vama. Već sredinom meseca opozicija sa Uranom zahtevaće od Vas da napravite neke radikalne promene u svom životu, možda da prekinete neki odnos, da završite neki projekat koji Vas na neki način koči i ne dozvoljava Vam da se pomerite sa mesta. U toku poslednje nedelje očekujte finansijsku podršku i pomoć od jednog člana Vaše uže porodice.

Konjkucija Venere i Saturna odigraće se u Vašem polju ljubavi pa ćete Vi inajviše osetiti posledice ovog aspekta. Ako ste u vezi ovo može biti veoma krizni period. Budite oprezni i ako Vam je stalo do emotivne veze u kojoj se nalazite morate se mnogo potruditi i žrtvovati kako bi sačuvali Vaš odnos. Slobodni lavovi koji započnu emotivnu vezu u ovom periodu mogu biti sigurni da je ovo karmička veza i da ih očekuje mnogo iskušenja sve dok ne ispunite zajednički cilja koje su zvezde namenile Vama i Vašem novom partneru. Oprez i trezveno razmišljanje preporučuje se i pripadnicima ovog zodijačkog znaka koji se nalaze u braku.

Prehlade, upale i groznice su ono čega se morate čuvati u ovom periodu.

DEVICA

Oktobar će doneti osmeh na lice mnogih pripadnika ovog zodijačkog znaka. Finansijski dobitak je ono što će Vas najviše obradovati ali svakako možete očekivati uspeh i na drugim poljima Vašeg života. Konjukcija Merkura sa Jupiterom otvoriće nove poslovne mogućnosti a nezaposlenim Devicama doneti mogućnost zaposlenja. Mnogi problemi koji Vas pritiskaju i muče upravo sada mogu biti uspešno rešeni. Ono što je najznačajnije jeste da će konačno sav Vaš trudi i rad biti primećeni od strane drugih ali i od strane Vaših pretpostavljenih za šta Vam konačno sledi nagrada koliko u finansijskom smislu toliko je moguće i bolje radno mesto i bolji uslovi rada. Akcenat je sada i na sferi Vašeg doma i porodice. Pozitivne promene su izvesne i na tom polju.

Ljubavni aspekti u toku ovog meseca su veoma izazovni. Nalazite se u periodu kada ste skloni da se lako zaljubite ali da to sada nažalost ne bude uzvraćena ljubav. Nemojte dozvoliti da novonastale okolnosti utiči i na druge sfere Vašeg života oduzimajući Vam energiju i entuzijazam. Ako Vam je zaista stalo borite se za ovu ljubav...period koji je pred Vama može doneti pozitivne rezultate. Device koje su u braku mogu očekivati pojačane tenzije zbog neslaganja oko jednog važnog pitanja u vezi sa decom.

Zdravlje je relativno dobro. Ono što Vam može stvarati problem u toku druge polovine meseca jesu nesanica i umor.

VAGA

Period srećnih okolnosti nastavlja se i u toku ovog meseca za sve rođene u ovom zodijačkom znaku. Mnoge vage već su osetile naklonost Jupitera a sada će posebno biti aktivirano polje inostranstva pa je mesec Oktobar posebno povoljan za sve koji imaju vezu sa inostranstvom, sarađuju sa strancima ili inostranom firmom kao i za vage koje imaju ambicija da se na tom polju ostvare. U Vašem životu pojaviće se značajni uticajni ljudi koji Vam na tom polju mogu mnogo pomoći ali isto tako i na poslovnom planu koji nije u vezi sa inostranstvom. Prihvatite pomoć i saradnju koja Vam se sada nudi jer Vam to može doneti jednu novu energiju i nove poslovne mogućnosti. Ono što može da usporava ostvarenje na polju inostranstva jesu okolnosti koje su trenutno prisutne u polju doma i porodice, ali ne brinite kako mesec odmiče tako se i ovi problemi rešavaju. Sa Jupiterom u Vašem znaku i Venerom u Škorpiji u Vašoj drugoj kući očekujte sjajne finansijske rezultate u toku ovog meseca.

Ljubavni aspekti Vam nažalost nisu naklonjeni posebno u toku prve dve nedelje Oktobra. Slobodnim vagama se ne savetuje da započinju bilo kakvu ozbiljniju emotivnu priču jer se ona lako može završiti razočarenjem. Ako ste u vezi ili braku pred Vama je izazovan period kada su izvesni konflikti i nesporazumi sa partnerom. Ne dozvolite da to utiče na kvalitet Vaše veze. Druga polovina meseca je mnogo povoljnija ali se u svakom slučaju savetuje da se ipak više posvetite poslovnom aspektu i iskoristite sve mogućnosti koje Vam se sada pružaju a za ostvarenje na ljubavnom planu ipak sačekate jedan malo povoljniji vremenski period.

U prvih 15 dana ovog meseca moguće su varijacije krvnog pritiska posebno ako takav problem postoji još od ranije. U svakom slučaju ovo je period kada svakako treba da izvršite redovnu rutinsku kontrolu.

ŠKORPIJA

Mars se svakim danom sve više približava Plutonu i kada se 19. konačno sretnu u egzaktnoj konjukciji kod Vas će doći do erupcije emocija ali i pojačane životne energije. Veoma je važno da tu vrstu energije iskoristite konstruktivno jer ako ona krene u pogrešnom smeru možete napraviti dosta problema kako sebi tako i drugima. Ovo može biti značaja period za škorpije koje se bave sportom jer će sada biti prosto nepobedive. Ovaj aspekt svakako možete iskoristiti na polju rada i karijere ali budite oprezni. Vaša snaga i veliko prisustvo emocija može srušiti bez pardona sve što Vam se nađe na putu a da kasnije i sami osetite posledice Vašeg ponašanja. Najgore što se može desiti jeste da se naljutite jer je kontrolu emocija sada veoma teško uspostaviti. Ako ste konstruktivni sada možete uspešno rešiti i najteže probleme koji Vas muče i pritiskaju. Mars vlada Vašim poljem rada pa su najveće transformacije moguće upravo na tom polju. U kom smeru će ići te transformacije, iz gore navedenog, možete lako zaključiti da zavisi isključivo od Vas. U toku prvih deset dana ovog meseca možete očekivati manji finansijsku dobitak ali isto tako krajem meseca i neočekivani gubitak. Oprez i štednja se u svakom slučaju savetuju tokom čitavog ovog meseca.

Sve do 18. Oktobra Venera boravi u Vašem znaku što dodatno pobuđuje Vaše strasti i potrebu za emotivnim zbližavanjem. To je ujedno i najbolji ljubavni period pa su šanse za ostvarenje na emotivnom planu veoma naglašene. Ipak pazite da u toku druge polovine meseca ne pokvarite ono što ste ostvarili. Koliko možete biti srdačni i topli isto tako u jednom trenutku možete postati i veoma destruktivni što će negativno uticati i na Vaš odnos. Najbolje okolnosti očekuju škorpije koje su u braku. Vaš partner će u svakom trenutku biti tu kao Vaša najveća pomoć i podrška.

Ako postoji potreba za bilo kakvom hirurškom intervencijom ovo je mesec kada se to može uspešno završiti.

STRELAC

Konjukcija Marsa i Plutona u Vašem polju finansija ističe ovu sferu Vašeg života u prvi plan. Pluton i Mars su srodne planete i u konjukciji mogu doneti zaista lepe finansijske momente. Ono što može predstavljati problem jeste način na koji Vi budete pristupili dobitku i mogućnostima koje su pred Vama. Novac može brzo i lako doći ali isto tako taj novac možete i izgubiti kroz potpuno pogrešnu i nepromišljenu investiciju. Nemojte žuriti. Budite odmereni i strpljivi i iskoristite ovaj aspekt na najbolji mogući način. Od 19. Oktobra kada Venera vladara Vašeg polja rada uđe u Vaš znak akcenat je na polju rada i karijere. Pored Vašeg pojačanog interesovanja za tu sferu života naziru se i dobre prilike pa su novine u Vašem poslovnom životu veoma izvesne. Ipak, morate biti uporni i istrajni u Vašim novim namerama i poduhvatima. Venera će krajem meseca biti u konjukcioji sa Saturnom što će od Vas zahtevati dodatno angažovanje a izvesni su i sasvim neočekivani problemi koje ćete morati rešavati. Ako istrajete u tome, budete dovoljno uporni i ne već kod prvog problema očekuju Vas odlični rezultati.

Velike transformacije očekuju Vas i na polju ljubavi. Velika količina strasti koja je sada prisutna kod Vas učiniće Vas veoma aktivnim na ovom polju života. Ako ste u vezi ili braku veoma je važno da Vaš partner ume da odgovori na Vaša ne tako skromna očekivanja i potrebe jer ćete u suprotnom doći u iskušenje da se prepustite avanturi. Slobodni strelčevi sredinom meseca mogu započeti jednu veoma strastvenu emotivnu vezu koja se može okarakterisati čak i kao fatalna. Bez obzira na okolnosti u toj vezi veoma teško možete izaći iz iste.

Pad imuniteta je izvestan krajem meseca. Nemojte zapostaviti Vaše zdravlje, dovoljno se odmarajte i unosite što više vitamina kako bi izbegli moguće virusne infekcije.

JARAC

Polje doma i porodice biće posebno aktivirano u toku ovog meseca. Velike promene i planovi je ono što će Vas sada pratiti u toj sferi života. Mnogi pripadnici ovog zodijačkog znaka mogu rešiti neko stambeno pitanje, ili bar početi rešavati isto kroz neku pozajmicu ili kredit. Ako planirate preseljenje izvesno je da će do njega doći upravo u ovom mesečnom periodu. U svakom slučaju energija je ono što Vam sigurno neće manjkati pa eto prilike da završite sve ono što iz nekog razloga već duže vreme odlažete, ne stižete da završite ili jednostavno niste imali dovoljno energije. Krajem meseca sledi priznanje od strane Vašeg poslodavca ili šefa. Ako trenutno ne radite u toku poslednje nedelje ovog meseca imaćete značajne kontakte koji Vam mogu pomoći da se poslovno ostvarite.

Konjukcija Saturna i Venere koja će se odigrati u toku ovog meseca imaće veliki uticaj na Vaš ljubavni život. Venera je vladar Vašeg polja ljubavi i pod uticajem Saturna poteškoće su veoma izvesne. Mnoge emotivne veze mogu upravo sada biti prekinute posebno ako su i dalje prisutni problemi iz prošlosti. Ako Vam je iskreno stalo da sačuvate emotivnu vezu u kojoj se nalazite posebnu pažnju obratite u periodu od 25. pa do kraja meseca ali i nekoliko prvih dana u mesecu koji dolazi. Ako ste slobodni ovo nije najpovoljniji period da započnete ljubavnu vezu a po svemu sudeći neće biti ni značajnijih prilika.

Na zdravstvenom planu bez značajnijih promena u toku ovog meseca

VODOLIJA

Prilika da lako i brzo dođete do određenih finansijskih sredstava može Vam se učiniti veoma privlačnom. Ipak aktivirano 12. polje Vašeg horoskopa savetuje oprez. Uspeh može biti brz i doneti sjajne rezultate ali nažalost veoma kratkotrajnog karaktera. Samo malo Vaše neopreznosti može Vas dovesti u problem i nezavidnu situaciju. Pre nego što se upustite u bilo kakav poduhvat takvog karaktera najpre dobro razmislite. Može biti veoma slatko ali će trajati kratko sa mogućim posledicama .Ako se bavite privatnim poslom ovo je mesec kada se savetuje dodatni oprez, posebno ako dođete u iskušenje da radite nešto mimo zakona ili "na crno". Ovo generalno nije mesečni period kada treba bilo šta da menjate, pokušavate i eksperimentišete. Izvesni su i problemi u odnosu sa članovima Vaše uže porodice.

Ljubavni aspekti su povoljni. Slobodne Vodolije imaće priliku za novo poznanstvo upravo kroz poslovne aktivnosti. Ovo poznanstvo vrlo brzo može prerasti u jednu lepu emotivnu vezu. Ako ste u braku početak meseca donosi dosta neslaganja i konflikta sa partnerom. Kako bi nastavili uspešno i srećno da funkcionišete u zajednici morate oboje da učiniti određene ustupke i pokažete razumevanje jedno za drugo.

Organi koji su ugroženi u toku ovog meseca, posebno u toku poslednje dekade, su bešika, bubrezi i mokraćni kanali.

RIBE

Lep finansijski dobitak očekuje mnoge pripadnike ovog zodijačkog znaka. Veoma naglašena sredina meseca posebno ako očekujete neku vrstu nasledstva ili nagrade. Generalno radi se o vrednostima koje niste sami zaradili već je to novac ili druga materijalna vrednost koja Vam dolazi od drugih ljudi. Ovo je takođe veoma povoljan mesečni period za rešavanje ili pokretanje bilo kakvog sudskog postupka. Ako imate potrebe za tim sada je pravo vreme. Malo iskušenja na poslovnom planu očekuje Vas početkom meseca. Doći će do određenih promena na koje morate da se privikavate jer su usledile veoma iznenada i neočekivano. Ako se neki slučajem desi da izgubite posao ne očajavajte. To je samo iz razloga što su Vam zvezde pripremile nešto mnogo bolje i kvalitetnije za razliku od onoga što trenutno radite. Ovo je takođe povoljan period za zaposlenje za sve Ribe koje trenutno ne rade.

Ljubavni aspekti su povoljni. Slobodne Ribe će konačno sredinom meseca dobiti priliku da se emotivno ostvare dok će oni pripadnici ovog znaka koji su već u vezi učvrstiti svoj odnos ili ga na bilo koji način ozvaničiti. U narušenim bračnim odnosima dolazi do stabilizacije odnosa.

Hipertenzija je ono što Vam može stvarati probleme tokom ovog mesečnog perioda posebno ako su takvi problemi kod Vas bili prisutni i ranije. Terapiju obavezno uzimajte redovno. Ako se bavite nekim fizičkim radom ili sportom obratite pažnju na kičmu.Podeli na Facebook-u

objavio/la: Admin

objavljen: 2016-09-29

pregleda:

ključne reči: mesecni horoskop oktobar oktobar mesecni horoskop horoskop 2016 oktobar

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Pozovite nase astrologe odmah:

Srbija razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-888-884 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

Nemacka razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-5106-1972 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Austrija razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

Svajcarska razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Slovenija razgovor uzivo

Pozovite broj 090-3028 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Nasi astrolozi su na vezi svakog dana 00-24. Pozovite nas i postanite nas klijent, jer kod nas astrologija i horoskop se shvataju ozbiljno.

AstroloskiCentar.com

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.Pozovite najbolje astrologe odmah i dobijte licno tumacenje za ovaj mesec: