• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Veliki mesečni horoskop za Novembar 2016.

Pročitajte veliki mesečni horoskop za Februar 2016. i pozovite naše astrologe. 0901-888-880 - vaš portal AstroHoroskop.net

Veliki mesečni horoskop za Novembar 2016.

Pozitivne misli su nam u svakom trenutku potrebne, bili mi srećni ili tužni, zaljubljeni ili razočarani, gordi ili potišteni. Naš podsvesni deo ličnosti pomno prati svaku našu misao i deluje u skladu sa njom. Svi naši strahovi, nesigurnosti, pesimističke misli nisu ništa druge već poruka našoj podsvesti u kom smeru želimo da ide razvoj situacije u kojoj se nalazimo. Svaki problem ima svoje rešenje, zapamtite SVAKI problem. Moć naših misli je neprocenjiva. Onog trenutka kada postanete svesni šta sve možete uraditi uz pomoć sopstvenih misli, vrlo lako možete prevazići svaki problem, svaki gubitak, svako razočarenje. Strelac je poznat kao jedan od najpozitivnijih znakova Zodijaka dok je Jarac nasuprot njemu jedan od najvećih pesimista. Koji zodijački znak će morati da se izbori sa okolnostima koje ga očekuju u Novembru i uz pomoć svojih misli reši svaki problem? Ko će uživati u blagodetima planetarnih energija? Kako god bilo pročitajte naš mesečni horoskop za Novembar, pronađite smernice za ovaj period i naravno uz pomoć pozitivnih misli pošaljite jasnu poruku univerzumu. Samo iskrene i nepokolebljive misli ispuniće sve Vaše želje.

OVAN

Novembar mesec donosi sjajne okolnosti i mogućnosti za sve pripadnike zodijačkog znaka Ovna koji se bave poslovima u vezi sa pravom, zdravstvom i finansijama. Vaše sposobnosti ali i izdržljivost biće na ispitu u periodu od 21. do 26. kada ćete morati dodatno da se posvetite rešavanju nekog problema na poslovnom planu. Ovo je samo ispit Vaše izdržljivosti i strpljenja, Vaše sposobnosti da se suočite sa situacijom i na taj način pokažete koliko ste spremni da se borite i ulažete u sopstvenu karijeru. Nemojte odustajati, pozitivne misli jesu ono što će Vam u ovom periodu biti veoma potrebno. Na kraju ćete biti srećni i zadovoljni svojim rezultatima a iza Vas će ostati još jedan uspešno rešen problem. U toku poslednje nedelje meseca obratite posebnu pažnju na finansije. Ovo je period kada lako možete izgubiti veću sumu novca. Nemojte investirati niti vršiti bilo kave novčane transakcije u navedenom periodu.

Sve do 21. Novembra okolnosti na ljubavnom planu nisu sjajne i bez značajnijih novih mogućnosti za slobodne pripadnike ovog zodijačkog znaka. Nakon tog datuma možete očekivati upliv jedne mnogo pozitivnije energije u Vaš ljubavni život, što se posebno odnosi na ovnove koji imaju neke kontakte sa inostranstvom ili planiraju neki put. Upravo na tom putu možete ostvariti jedno poznanstvo koje će Vam doneti i mogućnost za emotivno ostvarenje. Ako ste u braku u toku poslednje nedelje ovog meseca morate biti veoma oprezni, posebno ako je Vaš brak iz nekog razloga nestabilan. Loši aspekti Plutona i Urana na Veneru mogu lako doprineti radikalnim odlukama i promenama u Vašem bračnom životu.

U toku druge polovine meseca obratite pažnju na kosti, zglobove i kožu. Možda je vreme da posetiti i stomatologa.

BIK

Pred Vama je jedan izazovan mesečni period. Venera će biti izložena veoma izazovnim aspektima posebno u toku poslednje dekade ovog meseca što će i kod Vas izazvati mnogo promena kako na fizičkom tako i na psihičkom planu. Neka dešavanja u Vašem životu primoraće Vas da pristupite malo drukčijem pogledu na svet za razliku od onog koji ste do sada imali. Transformacija Vaše ličnosti veoma je izvesna u toku ovog meseca koja će nažalost biti izazvana lošijim iskustvima kroz koja sada morate proći. Nastojite da sačuvate sve ono što ste na poslovnom planu do sada ostvarili i svakako pokušajte da pobedi svoju tradicionalnu prirodu ličnosti kako bi se što lakše prilagodili novonastaloj situaciji. Posao će od Vas zahtevati mnogo energije i rada a sve u cilju da sačuvate ono što imate bez nekog značajnijeg napretka i toku ovog mesečnog perioda. Sve ovo biće propraćeno i manjim finansijskim gubitkom.

Prva polovina meseca donosi lepe okolnosti na ljubavnom planu. Lepi emotivni i strastveni trenuci očekuju mnoge pripadnike ovog zodijačkog znaka. Ipak, oprez se savetuje u toku poslednje dve nedelje Novembra. Nesporazumi sa partnerom mogu znatno uticati na dalji tok Vaše ljubavne veze a nije isključena ni mogućnost da neki bikovi upravo sada prekinu ljubavnu vezu u kojoj se nalaze.

Loši aspekti Venere svakako će uticati i na Vaše zdravlje. Pesimizam i nedostatak energije je ono što Vas može pratiti a to Vam je sada najmanje potrebno. Izborite se sa tim.

BLIZANCI

Kako se mesec bude bližio kraju tako će i blizanci svakim danom sve više osećati upliv jedne pozitivne energije na polju rada i karijere. Naime, Vaš vladar polja rada biće u veoma pozitivnim aspektima iz čega će proizići i lepa dešavanja koja će izmamiti osmeh na Vaše lice i dati Vam dodatni podsticaj i želju da postignete još više. Ovo je period kada možete očekivati napredak u karijeri, bolje radno mesto kao i nagradu za svoj dosadašnji rad. Vaš vladar Merkur krajem meseca biće u konjukciji sa Saturnom što predstavlja period izazova i suočavanja sa problemom koje je u vezi sa porodicom ili nekretninom ali Vaša upornost i snaga koju sada imate pomoći će Vam da lako i brzo prevaziđete svaki problem. Ovo je posebno povoljan mesečni period za sve pripadnike ovog zodijačkog znaka koji imaju veze sa inostranstvom ili rade za neku inostranu firmu.

Ovo nije mesec kada slobodni blizanci mogu očekivati značajnija dešavanja na ljubavnom planu. Avanture kao i nova poznanstva su moguće ali bez značajnijeg emotivnog vezivanja. Ako ste u vezi budite oprezni. Ovo je mesec koji mnogim znakovima donosi dosta izazova na ovom polju života pa sve to neće zaobići ni Vas. Ako Vam je stalo do ljubavne veze u kojoj se nalazite budite spremni da se i borite za istu.

Zdravlje je sasvim dobro bez značajnijih poteškoća.

RAK

Rakovi se nalaze u jednom relativno mirnom periodu bez značajnijih promena na polju posla i karijere. I dalje traje jedan pozitivan period za sve rakove privatnike. Krajem meseca kada se Merkur i Saturn susretnu u Vašem polju rada očekujte teške pregovore u vezi nekog poslovnog poduhvata ili ponudu koja Vam neće ići u prilog. Kako bi prihvatili ono što Vam se sada nudi moraćete dobro da razmislite šta od toga možete da prihvatite a šta je potrebno menjati kako na kraju ne bi bili iskorišćena ili oštećena strana. Nikako nemojte potpisivati bilo kakav ugovor ili dokument u period od 22. pa do kraja tekućeg meseca. Situacija na polju finansija je mnogo povoljnija i stabilnija nego što je to bio slučaj u prethodnom periodu.

Za razliku od većine zodijačkih znakova Vas će na polju ljubavi pratiti mnogo bolje okolnosti. Ako ste slobodni sada imate sjajnu priliku da se emotivno ostvarite posebno u toku druge polovine meseca. Ako pokažete aktivnost i želju da iskoristite ove pozitivne planetarne uticaje konačno možete očekivati potpuno emotivno zadovoljstvo i stabilnost što je za Vas veoma važno kako bi uspešno funkcionisali i u ostalim sferama Vašeg života. Izazov očekuje rakove koji su u braku. Posebnu pažnju na odnos sa partnerom obratite u toku poslednje nedelje ovog meseca.

Disajni organi su ugroženi ali bez većih posledica po Vaše zdravlje. Dodatni oprez se svakako savetuje.

LAV

Novembar je mesec velikih poslovnih promena za lavove. Ono što Vas očekuje u toku ovog meseca većim delom neće biti pod Vašom kontrolom ili izazvano Vašim željama, već će Vas novonastale okolnosti naterati da preduzmete određene korake kako bi nešto promenili ili rešili na polju rada i karijere. Ako već duže vreme obavljate posao koji Vas nikako ne ispunjava i koji nije adekvatno plaćen možda je sada prilika da ga promenite. Teško da sada možete bilo šta menjati na postojećem poslu. Jednostavno je potrebno napraviti radikalne promene pa čak promeniti i poslodavca ili vrstu posla kojom se bavite. U periodu od 20. do 26. Novembra posebnu pažnju obratite na Vaše finansije.U navedenom periodu nemojte vršiti bilo kakve transakcije, pozajmice niti kupovati nešto što Vam nije neophodno. Već krajem meseca možete očekivati stabilizaciju i manji novčani dobitak. Prijatno iznenađenje očekuje Vasa na polju doma i porodice.

Novo poznanstvo koje je izvesno sredino meseca može probuditi Vaše interesovanja bez obzira da li ste slobodni ili zauzeti. Slobodni lavovi se mogu upustiti u avanturu koja može prerasti u emotivnu vezu dok zauzeti lavovi moraju biti oprezni jer postoji opasnost da se novo poznanstvo završi samo kao avantura a da zbog toga izgubite i osobu koju trenutno imate pored sebe. Da li je jedna avantura vredna Vaše trenutne emotivne veze i svega što ste u nju do sada uložili?

Reproduktivni organi, bešika i jetra mogu biti ugroženi posebno ako je takav zdravstveni problem ranije već bio prisutna kod Vas.

DEVICA

Mars ispraćen dobrim aspektima u Vašem polju rada nagoveštava jedan dobar i uspešan mesečni periodu. Nove prilike, mogućnosti ali i Vaše sjajne ideje uticaće da popravite svoj status i da Vas vaš pretpostavljeni konačno primeti. Vaš vladar Merkur će u toku druge polovine meseca biti u lošem aspektu sa Saturnom pa se kod Vas može javiti jeda nesigurnost pa čak i strah ali morate pronaći način kako to da prevaziđete. Ovo je zapravo Vaša prilika da pokažete koliko ste istrajni i sposobni da rešavate probleme što će na kraju rezultirati velikim poslovnim uspehom. Kako bi se pokrenuli uvek je potreban izazov, a to se upravo sada dešava Vama. Nemojte biti pasivni i pokažite koliko možete i koliko vredite. Finansijski gubitak krajem meseca može u nekoj meri pokvariti planove koje ste sebi zacrtali. Nije povoljan period za bilo kakve pozajmice i kredite.

Najviše izazova ipak očekujte na polju ljubavi. Vaša veza je istrošena i neophodno je uneti neke novine i osvežiti Vaš odnos kako se on na kraju ne bi završio raskidom.Uz sve to, do Vas će dopreti jedna informacija u vezi sa Vašim partnerom koja će Vas neprijatno iznenaditi što će u velikoj meri uticati i na Vaš dalji odnos. Slobodne Device bez značajnijih ljubavnih dešavanja. Ako i započnete emotivnu vezu u toku ovog perioda ona nema sjajne izglede za uspeh.

Ako postoji bilo kakav zdravstveni problem ovo je mesec koji donosi osetno poboljšanje.

VAGA

Pojačane emocije u toku ovog meseca uticaće na to da Vaše rasuđivanje i donošenje važnih odluka bude isključivo pod njihovim uticajem. Realno sagledavanje situacije i problema je ono što Vam sada nedostaje pa je veoma važno da sada pokušate da izbegavate donošenje bilo kakvih važnih životnih odluka kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Osećate potrebu da nešto menjate, svesni ste da možete mnogo bolje i više ali promenljive emocije u velikoj meri utiči i na Vaše raspoloženje i izazivaju sumnju. Pokušajte da prevaziđete ovaj period i ne doživljavate sve što Vam se dešava previše emocionalno kako ne bi zapali u depresivna stanja kojima ste sada posebno skloni. Ovo je mesečni period koji donosi transformaciju i promene a na Vama je koliko god je moguće da to realno i razumno prihvatite. Period koji je pred Vama pokazaće Vam da su nastale promene zapravo početak nečeg novog u Vašem životu koliko god Vam to sada izgledalo teško ili nemoguće. Raspoloženje će Vam popraviti finansijski dobitak koji Vas očekujte u toku poslednje nedelje Novembra. Novac koji već dugo očekujete konačno će biti u Vašim rukama.

Značajne promene su izvesne i na ljubavnom planu, posebno kod Vaga koje se nalaze u braku. I pored toga što Vaš znak nije sklon da prekida odnos ovo može biti veoma izazovan period posebno za vage koje su rođene sa podznakom u Ovnu. Ako ste slobodni očekujte lepe emotivne i romantične trenutke koje će u toku poslednje dekade ovog meseca znatno popraviti Vaše raspoloženje i veoma pozitivno uticati na Vaše emocije.

Prestanak retrogradnog kretanja Vašeg vladara polja zdravlja pozitivno će uticati na Vas posebno ako patite od neke hronične bolesti. Pred Vama je zdravstveno mnogo bolji period.

ŠKORPIJA

Pripadate zodijačkom znaku koji će biti pod uticajem veoma srećnih i pozitivnih planetarnih aspekata. Uspeh i sreću možete očekivati kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Vaša vladar Mars sa pozitivnim aspektima, posebno u toku druge polovine ovog meseca doneće sjajne rezultate postignute dosadašnjim radom ali isto tako otvoriće Vam i nove poslovne mogućnosti koje sada svakako treba da prihvatite. Novi ljudi pojavljuju se u Vašem životu spremni da Vam pruže podršku i pomoć. Ne oklevajte i prihvatite sve što Vam se nudi i stvorite jedan lep poslovni ambijent u kome ćete veoma uspešno da funkcionišete u periodu koji je pred Vama. Ovo je takođe veoma povoljan period koji nudi rešenje za neko stambeno pitanje ili bilo kakav sudski proces. Aktivirajte se i u toku Novembra rešite mnoge probleme koji Vas već duži vremenski period muče.

Izazov očekujte na ljubavnom planu. Slobodne Škorpije mogu imati više ljubavnih ponuda i mogućnosti. Veoma je važno da shvatite da ne možete "sedeti na dve stolice" jer ćete u tom slučaju i dalje ostati sami. Ako ste u braku pred Vama je veliki ispit Vaše ljubavi ali i vernosti. Ne dozvolite jakim strastvenim požudama i trenutku slabosti da pokvari sve ono što ste do sada gradili i stekli.

Zdravstvena situacija je sasvim dobra. Moguće su manje povrede ako se bavite fizičkim radom ili sportom.

STRELAC

Vreme je da promenite posao. Samo Vaš jaki optimizam može Vam pomoći da prevaziđete sve izazove i poteškoće koje Vas očekuju na polju rada i karijere. I pored toga što Vi niste zadovoljni trenutnim okolnostima, atmosferom i odnosima koje Vas prate na poslu i dalje ulažete energiju i nadu da će se sve to popraviti.Ovo je mesec koji će Vam konačno dati odgovor na to pitanje. Velike promene su pred Vama. Najveći izgledi su da ćete promeniti posao i koliko god to sada bilo teško pred Vama su nove mogućnosti. Nije lako krenuti od početka, upoznavati nove ljude i njihove navike ali Vaš vedar duh i optimizam vrlo brzo i lako pridobija poverenje drugih. Ako Vam je zaista toliko teško i mučno nemojte više mučiti sebe. Planete će Vam same nametnuti promene a na Vam je da ih hrabro prihvatite. Finansije nisu na zavidnom nivou a izvestan je i dodatni trošak u toku ovog meseca.

Vaš prirodni optimizma u svakom slučaju će biti podstaknut lepim dešavanjima na polju ljubavi. Loša iskustva iz prethodnog perioda čine Vas opreznim ali ovo svakako jeste mesečni period kada možete emotivno da se skrasite, donesete značajne odluke za budućnost Vaše emotivne veze i osetite pravu ljubav koju Vam vaš partner pruža. Slobodni pripadnici ovog zodijačkog znaka imaće priliku da započnu emotivnu vezu sa znatno starijom osobom. Ljubav ne zna za godine.

Zbog pada Vašeg imuniteta bićete podložni virusnim infekcijama. Dovoljno odmora i vitamina je ono što Vam zvezde preporučuju.

JARAC

Nezadovoljstvo na poslovnom planu i dalje je prisutno. I pored toga što Vaši rezultati nisu nimalo zanemarljivi imate osećaj kao da se sve očekuje od Vas, kao da obavljate i deo poslova koji nisu u Vašoj nadležnosti. Vi jeste istrajni i uporni ali i Vašem strpljenju ponekad dođe kraj. To će se upravo desiti sredinom ovog meseca pa ćete konačno progovoriti i reći sve što Vam smeta i tako svakoga postavili tamo gde mu je mesto. Vi ste cenjeni i traženi pa ovakvo Vaše ponašanje neće znatno uticati na Vaš status u firmi a Vi ćete se osećati mnogo bolje i rasterećenije nego do sada. Pripadnici ovog zodijačkog znaka koji trenutno ne rade mogu steći nove kontakte koji će im pomoći da se ostvare u privatnom poslu. Ovo i jeste povoljan period za tako nešto, posebno u toku prve dve nedelje Novembra.U tome će Vam znatno pomoći finansijski dobitak koji Vas očekuje.

Okolnosti na ljubavnom planu nisu sjajne. Negativni aspekti ne samo da neće doneti pozitivna dešavanja već će ugasiti i Vašu želju da se sada emotivno ostvarite na šta ima uticaj i iskustvo koje nosite iz prethodnog perioda i koje je još uvek veoma utiče na Vaše emocije i odluke koje donosite na tom polju. Ako ste u vezi izbegavajte svađe sa partnerom. Oboje ste veoma tvrdoglavi a to svakako neće dovesti do kompromisa. Posvetite se poslovnim aktivnostima a za ostvarenje na ljubavnom planu ili donošenje značajnih odluka u toj sferi sačekajte jedan malo bolji vremenski period koji je svakako pred Vama.

Do izražaja u toku ovog meseca mogu doći problemi sa cirkulacijom i venama.

VODOLIJA

Novembar je mesec koji vodolijama donosi mnogo lepih dešavanja, prijatne trenutke, nova poznanstva i poslovne mogućnosti. Mars boravi u Vašem znaku pa je Vaša energija sada znatno pojačana što će do izražaja posebno doći krajem meseca. Vreme ja ali i prilika da završite sve poslove koji su u zaostatku i na taj način stvorite jedan bolji poslovni ambijent u kome ćete u periodu koji je pred Vama moći mnogo uspešnije i lakše da funkcionišete. Priznanje ali i nagrada za dosadašnji rad je ono što Vam konačno sleduje. Bićete pomalo skloni i uživanju pa je savet da ipak ne preterujete u tome jer možete propustiti neke od sjajnih mogućnosti koje Vam se sada nude. Mnogi pripadnici ovog zodijačkog znaka sticajem okolnosti stiču pored priznanja i neku vrstu popularnosti. Ako trenutno ne radite ovo je mesec koji će Vam konačno doneti zaposlenje. Veoma je važno da se i sami aktivirate i na taj način podstaknete pozitivne planetarne uticaje na Vaš poslovni život.

Što se ljubavnih aspekata tiče možete očekivati jedan relativno moran mesečni period. Ako ste u vezi sredinom meseca je moguća manja rasprava sa partnerom ali ovo jeste vreme da se reši problem i neslaganje oko nekih Vaših stavova kako bi dalje nastavili uspešno da funkcionišete. Novembar donosi mnogo više mogućnosti za nova prijateljstva nego za nove ljubavne veze.

Jaka energija i otpornost Vašeg organizma u toku ovog meseca obećava i dobro zdravlje.

RIBE

Vaša upornost i energija koju ste uložili u sferu posla i karijere donose opipljive i konkretne rezultate. Posebno je značajna druga polovina meseca kada sticajem okolnosti izbijate u prvi plan i kada će Vam biti povereni i najzahtevniji poslovni zadaci. Ovo jeste izazov, možda niste potpuno sigurni da li Vi to možete uspešno da završite ali je savet da svakako prihvatite sve što Vam se nudi. Ovo je Vaša prilika, Vaša šansa da se pokažete ali mnogima koji su Vas iz nekog razloga potcenili dokažete koliko ste sposobni i profesionalni u svom poslu. Napredak i bolje radno mesto je ono što očekuje mnoge pripadnike ovog zodijačkog znaka u toku ovog meseca. Značajan finansijski dobitak koji Vam dolazi u toku poslednje nedelje meseca pomoći će Vam da rešite mnoge probleme finansijske prirode. Manji problemi unutar porodice izvesni su u periodu od 20. do 25.

Konačni prestanak retrogradnog kretanja Vašeg vladara Neptuna imaće pozitivan uticaj na mnoge sfere Vašeg života pa tako i na Vaš ljubavni život. Nove prilike su pred Vama. Konačno ćete rešiti emotivnu konfuziju u Vašoj glavi vezanu za jedno prošlo ljubavno iskustvo. Vreme ja da nastavite dalje a to i Vi sami sada konačno shvatate. U tome će Vam mnogo pomoći jedno novo poznanstvo.

Ako postoji bilo kakav zdravstveni problem koji Vas već duže vreme muči sada je vreme da se uspostavi tačna dijagnoza i primeni adekvatan način lečenja.Podeli na Facebook-u

objavio/la: Admin

objavljen: 2016-10-30

pregleda:

ključne reči: novembar mesecni horoskop novembar 2016 horoskop mesecni horoskop horoskop novembar 2016

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Pozovite nase astrologe odmah:

Srbija razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-888-884 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

Nemacka razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-5106-1972 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Austrija razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

Svajcarska razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Slovenija razgovor uzivo

Pozovite broj 090-3028 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Nasi astrolozi su na vezi svakog dana 00-24. Pozovite nas i postanite nas klijent, jer kod nas astrologija i horoskop se shvataju ozbiljno.

AstroloskiCentar.com

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.Pozovite najbolje astrologe odmah i dobijte licno tumacenje za ovaj mesec: