• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Veliki mesečni horoskop za Decembar 2016.

Pročitajte veliki mesečni horoskop za Decembar 2016. i pozovite naše astrologe. 0901-888-880 - vaš portal AstroHoroskop.net

Veliki mesečni horoskop za Decembar 2016.

Stepen po stepen, aspekt po aspekt i evo nas na kraju godine. Svakog meseca nastojali smo da Vam koliko god je moguće kroz naše mesečne horoskope damo određene smernice i predikcije vezane za Vaš znak. Ipak, konačnu reč i mogućnost manifestovanja svih mesečnih aspekata i događaja uvek ima Vaš lični jedinstveni horoskop sastavljen na osnovu Vašeg tačnog datuma, vremena i mesta rođenja. Iz tog razloga, svakoga dana Vama na usluzi, putem našeg Call centra bili su naši profesionalni astrolozi. I u sledećoj 2017. godini nastojaćemo da budemo tu i da Vam u svakom trenutku pružimo potrebne informacije kako bi Vaš život učinili lepšim i jednostavnijim. Svako raskršće na kome se nađete vodi do nas. Hajde da zajedno uđemo u Novu 2017. godinu uz još jedan AstroHoroskopov Mesečni horoskop...

OVAN

Vaše ambicije su svakim danom sve jače čemu su doprinele i novonastale okolnosti u sferi Vašeg poslovanja. Trenutno Vam možda i nije toliko važno da postignete određeni finansijski uspeh koliko Vam je važno da budete primećeni i da Vam drugi odaju priznanje za Vaš rad. Sve do 18. Decembra nalazite se u jednom povoljnom vremenskom razdoblju koji Vam otvara razne mogućnosti i mnogi pripadnici ovog zodijačkog znaka upravo u ovom periodu mogu dospeti na rukovodeće funkcije. Nakon navedenog datuma pa sve do kraja meseca vladar Vašeg polja rada počinje svoj retrogradni hod pa se i Vaše mogućnosti ali i energija na tom polju polako umanjuju. Ali bliži se kraj godine. Možda je vreme da malo usporite, sumirate sve što ste do sada uradili i polako se spremite za sve ono što Vam donosi nova 2017. Godina.

Priliku za ostvarenje na ljubavnom planu imaće ovnovi koji se spremaju za putovanje posebno u toku prve polovine meseca. Veliki su izgledi da čak i oni pripadnici ovog znaka koji ne putuju upoznaju jednu zanimljivu osoba koja se od njih razlikuje po verskom, nacionalnom ili nekom drugom osnovu i koja će probuditi njihovo interesovanje. Zauzetim ovnovima savetuje se oprez u periodu od 8. do 13. kada vas očekuje jedan manji ispit Vaše ljubavne veze. Ako Vam je stalo, vreme je da se malo više potrudite oko voljene osobe.

Bićete pojačano skloni raznim životnim zadovoljstvima što može negativno uticati na Vaše zdravlje. Savetuje se umerenost.

BIK

Bikovi u Novu 2017. godinu ulaze sa Jupiterom u svom 6. polju što znači da su mogućnosti na poslovnom planu i sada veoma dobre a takva tendencija nastaviće se i većim delom sledeće godine. I pored toga što Decembar ume biti mesec kada nemam mnogo ambicija i želja da i dalje svoju energiju ulažemo u polje rada, Vama zvezde svakako savetuju da budete maksimalno aktivni jer upravo je ovo mesec koji Vam može doneti mnogo lepih mogućnosti. Vreme je da zaokružite priču na kraju godine i konačno naplatite sav uloženi trud. Decembar mesec za Vas ne predstavlja kraj jednog ciklusa već naprotiv početak nečeg novo čemu već duže vreme težite. Priznanje i značajan poslovni uspeh, pozitivne promene, bolje radno mesto su samo neke od mogućnosti kojima se bikovi sada mogu nadati. Veoma je važno da uložite još malo sopstvene energije i pobedite pasivnost. Oprez sa finansijama u toku poslednje dekade meseca. Neplanirani troškovi ili pogrešne investicije mogu pokvariti plan Vašeg budžeta.

Ljubavni aspekti nisu posebno naglašenu u toku ovog meseca. Avanture su moguće ali bez značajnijeg emotivnog vezivanja. Možda bi bilo najbolje da ovaj period iskoristite kako bi svoje vreme i energiju iskoristili na poslovno planu a za ljubav ipak sačekajte jedan malo povoljniji vremenski period. U drugoj polovini meseca pojaviće se jedna osoba iz Vaše prošlosti ali to će Vam samo pomoći da shvatite da to ipak nije ono što je Vama potrebno.

Vaš imuni sistem je na zavidnom nivou što će doprineti dobroj zdravstvenoj situaciji u toku ovog meseca.

BLIZANCI

U prave dve nedelje Vaša ambicije su i dalje pojačane na poslovnom planu i još uvek imate priliku da napravite određeni pomak i napredak. Kako se mesec i godina bliže kraju tako se i Vaše mogućnosti ali i sopstvena energija polako gase. Sve nezavršene poslove, pa i ono što želite da promenite završite do 20. Decembra. Poslednjih deset dana ovog meseca nisu posebno aspektovani i ne pružaju Vam neke posebne mogućnosti. Možda je i došlo vreme da se malo odmorite i uživate u društvu Vaših najmilijih. Novčani dobitak izvestan je sredinom meseca što će Vam pomoći da rešite jedan problem koji se provlači iz meseca u mesec a u vezi je sa porodicom i domom.

Kako se Vaša energija i ambicije na poslovnom planu polako gase tako se sredinom meseca pobuđuju Vaše strasti i želja za emotivnim ostvarenjem što će svakako doprineti i pozitivnim dešavanjima na tom polju posebno kada su u pitanju slobodni pripadnici ovog zodijačkog znaka. Želja za avanturama biće prisutna čak i kod zauzetih blizanaca pa postoji opasnost da narušite kvalitetan tok Vaše ljubavne veze. Trezveno razmišljanje i kontrola emocija je ono što Vam je sada potrebno posebno u toku druge polovine meseca.

Bolovi u nogama i mišićima kao i problemi sa cirkulacijom izvesni su u periodu od 16. do kraja Decembra.

RAK

Finansijski dobitak koji će uslediti tokom ovog meseca konačno će rešiti mnoge Vaše probleme. Ovo može biti veoma povoljan momenat za rakove koji se bave privatnim poslom jer će Vam upravo ovaj novčani dobitak omogućiti da pokrenete poslove za koje već duže vreme pravite planove ili jednostavno zakrpite rupe i u novu godinu uđete finansijski i poslovno mnogo stabilnije nego što je to do sada bio slučaj. Ako se bavite trgovinom ili plasiranjem robe druga dekada meseca donosi nove kontakte a samim tim i nove mogućnosti da se probijete na tržište. Ovo jeste mesec pozitivnih promena i dešavanja u poslovnom životu rakova. Ako ste nezaposleni, poslovnu ponudu možete očekivati od jedene mlađe ženske osobe. Ovo je ujedno i dobar mesečni period za rešavanje stambenog pitanja.

Sam početak meseca kada vladar Vašeg polja ljubavi Mars bude u pozitivnim aspektima sa Jupiterom i Saturnom donosi zaista lepe mogućnosti za sve rakove. Ako ste slobodni ovo je prilika da se emotivno vežete ako to već niste učinili s obzirom da su Vas slični aspekti pratili i u toku prošlog meseca. Kako god bilo samo malo Vašeg truda i novu godinu možete dočekati u zagrljaju voljene osobe. Zauzeti Rakovi pored manjih nesporazuma sredinom meseca neće imati značajnijih poteškoća. Stabilizacija u odnosima očekuje sve pripadnike ovog zodijačkog znaka koji se nalaze u braku.

Zdravstveni problemi iz prethodnog perioda i dalje su prisutni. Pokušajte malo više pažnje da posvetite sebi i svom zdravlju jer ste zbog obaveza pomalo zapostavili sebe.

LAV

Ako se bavite finansijama ili bilo kakvim poslom koji je u vezi sa novcem i novčanim transakcijama očekujte uspeh. Veoma povoljan period traje sve do 18. Decembra pa je veoma važne da u ovom periodu budete poslovno aktivni kako bi u potpunosti iskoristili pozitivne planetarne uticaje koji su pred Vama. Nakon tog perioda nemojte donositi nikakve značajne odluke u vezi Vašeg posla a takođe izbegavajte i potpisivanje bilo kakvih dokumenata ili ugovora. Neplanirani troškovi ili čak gubitak novca moguć je u toku poslednjih deset dana Decembra. Pogrešne investicije su veoma naglašene pa je savet da u navedenom periodu pre nego što uložite bilo kakav novac dobro razmislite o tome. Podizanje kredita ili drugih vrsta pozajmica takođe se ne savetuje. Savet koji Vam u toku ovog meseca daje Vaš bračni ili poslovni partner može biti vrlo koristan. Poslušajte ga. Na polju doma i porodice očekujte lepu prazničnu atmosferu. Početkom meseca obradovaće Vas lepe vesti.

Susret sa jednom starijom osobom u početku neće predstavljati ništa značajno za Vas ali kako budete ulazili u dublju priču, Vaše emocije se mogu vrlo lako probuditi. Izvesno je da će mnogi lavovi u ovom periodu, posebno sredinom meseca započeti vezi upravo sa starijom osobom. Ako ste već u emotivnoj vezi pred Vama je jedan krizni period. Zapostavili ste partnera što će Vam on sada zameriti a to upravo može biti i povod Vaše svađe. Nemojte biti mnogo tvrdoglavi već priznajte sopstvenu grešku i sačuvajte kvalitetan odnos koji ste izgradili.

Zdravstvena situacija je dobra sve do 20. Decembra. Nakon tog datuma bićete skloni sezonskim virusnim infekcijama. Čuvajte se i budite preventivni kako bi u dobrom zdravlju dočekali novu 2017. godinu.

DEVICA

Mnogi sada sumiraju svoje rezultate, prave planove za neki naredni period a Vi ste i dalje poslovno veoma aktivni. Energija i želja da iskoristite sve što Vam se trenutno nudi doneće zaista lepe rezultate tokom ovog meseca. Zvezde će nagraditi ovaj Vaš trud i ispuniti Vaše želje. Veoma pozitivni aspekti očekuju Vas u prvoj polovini Decembra a uspeh će izostati samo devicama koje budu potpuno pasivne. Iskoristite energiju koju sada imate, iskoristite pozitivan uticaj Jupitera i Saturna na Vaše polje rada i karijere i na taj način obezbedite sebi jedan dobar i siguran poslovni put za period koji dolazi. Kada u toku poslednje nedelje meseca Vaš vladar Merkur krene retrogradno označiće početak zasluženog odmora. Biće umorni i iscrpljeni ali vidljivi i opipljivi rezultati će biti tu. Izvesni su zdravstveni problemi jednog člana porodice pa će Vam to dodatno oduzeti energiju. Ipak, nalazite se u periodu kada ste sposobni da se lako izborite sa svim problemima koji Vas zadese. Situacija na polju finansija je sasvim dobra.

Prva nedelja Decembra donosi pozitivna dešavanja u Vaš emotivni život. Osoba koja Vam se već duže vreme dopada konačno će pokazati interesovanje za Vas. Sada je vreme za akciju. Nemojte oklevati već otvoreno i jasno pokažite šta osećate i koliko Vam je stalo. Ovo je prilika da promenite svoj status i u novu godinu uđete emotivno ispunjeni. Veze započete u ovom periodu mogu biti sudbinske za mnoge pripadnike ovog zodijačkog znaka. Zauzete device uživaće u svakom trenutku koji provedu sa svojim partnerom.

Pad imuniteta izvestan je krajem meseca. Upravo je ovo period kada treba dovoljno da se odmarate, dovoljno spavate i zdravo se hranite.

VAGA

Nema ništa lepše nego u novu godinu ući u pratnji velikog benefika Jupitera. Ove godine ta čast je pripala Vama. Veoma značaj period za Vas jeste na samom početku Decembra kada Vaš vladar bude u pozitivnom aspektu upravo sa Jupiterom što će doneti srećne okolnosti na mnogim poljima Vašeg života. Sve ono što Vas muči, što želite konačno da rešite ili promenite možete upravo sada i uraditi. Samo malo lične aktivnosti kako bi podstakli pozitivne energije može doneti mnogo lepih dešavanja u Vašem životu. Kako se mesec bliži kraju Vaše ambicije na poslovnom planu biće sve slabije ali svakako je vreme da se malo i odmorite i pripremite za nove mogućnosti koje će Vam Jupiter u pratnji ostalih planeta doneti tokom 2017. godine. Pozitivna dešavanja uslediće svakako i na polju finansija. Značaj dobitak, možda sasvim iznenada, očekuje Vas u drugoj polovini Decembra.

Od 8. pa do kraja tekućeg meseca Vaš vladar Venera boraviće u Vašem polju ljubavi. Vaši apetiti i želja za emotivnim ostvarenjem su posebno naglašeni. Pored Vaših nastojanja da se emotivno ostvarite biće mnogo sjajnih prilika za Vas. Iznenadni susret sa jednom osobom može promeniti čitav tok Vašeg daljeg života, naravno u pozitivnom smislu. Pozitivni aspekti Venere koji će biti aktuelni i 31. Decembra ukazuj na mogućnost emotivnog ostvarenja i u toku same novogodišnje noći. Ima li išta lepše nego započeti novu godinu emotivno ispunjen i srećan.

Zbog mnogo obaveza i Vaše pojačane lične aktivnosti moguće su glavobolje. Ipak sve je samo prolaznog karaktera.

ŠKORPIJA

Decembar mesec za Vas predstavlja relativno moran period kada su posao i karijera u pitanju. Bez značajnijih promena što naravno ne znači da treba da se opustite već nastojite da završite sve obaveze koje su pred Vama kako bi mirno i spokojno ušli u godinu koja je pred nama. U toku druge polovine meseca imaćete prilike za nove kontakte koji mogu otvoriti nove poslovne mogućnosti ali zaista nije vreme da bilo šta počinjete ili menjate. Ponuda koja je pred Vama i nije nešto posebno povoljna niti profitabilna za Vas. Više koristi u ovom slučaju može imati suprotna strana. Ostavite ovu ponudu neka malo "odleži" završite ovu godinu onako kako ste i planirali a značajnije odluke donosite u periodu koji je pred Vama. Značajna finansijska podrška dolazi Vam od strane Vaše porodice a moguće je čak i u vidu nekog nasledstva ili poklona.

Vaša emocije su posebno naglašene u toku ovog meseca s obzirom da se Vaš vladar Mars nalazi u Vašem petom polju, polju ljubavi. Ovo može biti mesec mnogih avantura a najsrećniji pripadnici ovog znaka imaće tu mogućnost da se upravo sada i emotivno ostvare. Ipak sada se pomalo skloni da idealizujete Vašeg partnera pa neke veze započete u ovom periodu nemaju mnogo izgleda za neki veliki uspeh na duže staze. Vremenom ćete shvatiti da to nije ono čemu ste težili. U svakom slučaju iza Vas će ostati još jedno ljubavno značajno iskustvo. Ako ste u vezi budite iskreni prema Vašem partneru. Neke tajne koje se prepliću kroz Vaš život putem drugih izvora mogu dopreti do Vašeg partnera što će kod njega izazvati razočarenje.

Obratite pažnju na lekove koje uzimate u toku ovog meseca. Nemojte ništa uzimati na svoju ruku, bez saveta lekara. Takođe izbegavajte uzimanje bilo kakvih psiho-aktivnih supstanci.

STRELAC

Ovo je mesec discipline i odgovornosti kada je Vaš znak u pitanju što se posebno odnosi na strelčeve rođene u drugoj dekadi. Sunce se nalazi u Vašem znaku i oko 10. Decembra susrešće se sa Saturnom što će u Vaš život doneti neke nove odgovornosti, nove obaveze, zahtevaće Vašu disciplinu i angažovanost. Sve što je potrebno sada jeste donositi ispravne i trezvene odluke. Nemojte se previše truditi da započinjete nešto novo jer će to sada veoma teško ići ali svakako očekujte nagradu za sve što se do sada uradili a što je zaista bilo teško, iscrpljujuće a Vi ste uprkos svemu izdržali. Došlo je vreme da Vas strog ali pravedan Saturn konačno nagradi. Olakšavajuće okolnosti na poslovnom planu očekuju strelčeve koji se bave trgovinom, komunikacijama, medijima ili obrazovanjem. Ako tražite posao u nekoj od tih delatnosti ovo može biti uspešan mesečni period. Kako se mesec bude bližio kraju tako će i Sunce stepen po stepen da se udaljava od Saturna i svakim danom će Vaša napetost polako slabiti. S vremena na vreme Saturn će Vas i u toku 2017. godine podsetiti da je on ipak još uvek tu.

Prva polovina Decembra donosi lepa ljubavna dešavanja. Osoba za čiju naklonost se već duže borite konačno će Vam pokazati znak svoje pažnje a Vi svakako nemojte ostati imuni na to. Prava reč u pravom trenutku može učiti neočekivano. Ako težite nekom novom poznanstvu ono je takođe moguće putem sredstava komunikacija (telefon, internet, društvene mreže) ili uz pomoć jednog Vama bliskog prijatelja koji Vas upravo sada sasvim slučajno može upoznati sa osobom koja će imati manire i harizmu kojoj nećete moći odoleti. Ako ste u braku izvesni su problemi u komunikaciji sa partnerom krajem meseca.

Na zdravstvenom planu bez značajnijih poteškoća. Mali pad imuniteta ili neraspoloženje su mogući sredinom meseca zbog uticaja Saturna.

JARAC

Prva polovina meseca je relativno dobra za sve pripadnike ovog zodijačkog znaka. Sve Vaše ambicije, želje, započete poslovne projekte, treba polako da privodite kraju. Budite odgovorni i brzi jer nema baš mnogo vremena. Naime, Merkur koji boravi u Vašem znaku a ujedno vlada Vašim poljem rada od 19. Decembra počinje da se kreće retrogradno što će usporiti sve Vaše poslovne poduhvate a vrlo verovatno napraviti i poneki problem kojim ćete morati da se pozabavite. Ako se bavite finansijama, Merkur Vam u poslednjih nedelju dana može napraviti problem oko završnih računa, može Vam nedostajati neki dokument, izazvati neslaganje Vaših računica i sl. pa je veoma važno da ako ste ikako u mogućnosti sve to završite bez većih poteškoća do 19. Uprkos svemu krajem meseca možete očekivati značajniji finansijski dobitak. Kraće putovanje sa porodicom veoma bi Vam prijalo krajem ovog meseca.

Novogodišnja noć može doneti zaista lepa ljubavna iznenađenja mnogim slobodnim jarčevima. Opustite se, pokažite otvoreno svoje emocije i bar sada zaboravite na obaveze i planove koji su pred Vama. Imate sjajnu priliku da započnete jednu kvalitetnu emotivnu vezu koja će Vas veoma ispuniti i u velikoj meri zadovoljiti sva Vaša očekivanja. Stariji a slobodni pripadnici ovog znaka mogu upoznati razvedenu osobu koja će takođe privući njihovu pažnju.

Zdravstveni problemi iz prethodnog perioda se ponovo mogu pojaviti kao problem, posebno ako patite od neke hronične bolesti. Čuvajte se virusa i prehlada posebno u toku poslednje dekade ovog meseca.

VODOLIJA

Možda ste već počeli da se pripremate za novogodišnju noć jer ste svakako poznati kao znak koji najviše voli da se provodi i organizuje žurke. Ipak zvezde sada imaju malo drugačiju poruku za Vas. Naime, pred Vama je mesec pun novih poslovnih mogućnosti koje nikao ne bi smeli da propustite. Ovo je posebno naglašeno u pre tri nedelje Decembra tako da ćete imati dovoljno vremena i da se odmorite i pripremite za proslavu. Mnogi poslovi koji Vam se sada otvaraju mogu donet zaista lepe finansijske rezultate a ujedno možete stvoriti stabilan i siguran poslovni put za period koji je pred Vama. Ako ste nezaposleni ovo je Vaša prilika da u novu godinu uđete kao poslovno aktivna osoba. Manje povoljne okolnosti su za vodolije koje se bave privatnim biznisom pa je savet za Vas da malo usporite i ne donosite neke radikalne odluke u vezi Vašeg poslovanja, posebno ne u toku druge polovine ovog meseca kada su mogući i manji problemi unutra Vaše porodice.

Kada Venera 8. Decembra uđe u Vaš znak evo i novih ljubavnih avantura. Vaše želje ali i mogućnosti će na tom polju biti znatno pojačane sve do 19. Decembra kada nažalost vladar Vašeg polja ljubavi Merkur kreće svoj retrogradni hod. Ishod svih dešavanja zavisi isključivo od Vas. Aktivirajte se i bez obzira na obaveze koje sada imate potražite sreću i u ljubavi. Ako budete dovoljno istrajni i uporni upravo je sada možete i pronaći. Ako ste u braku rešenje problema koji već duže vreme utiče na odnos sa Vašim partnerom očekujte sredinom meseca.

Kardio-vaskularni problemi mogu doći do izražaja tokom ovog meseca posebno ako takav problema kod Vas postoji od ranije.

RIBE

Ako pripadate ovom zodijačkom znaku pred Vama je mnogo izazova na poslovnom planu. Ima dosta toga što niste završili, što ste iz nekog razloga odlagali za kasnije i sve Vam se to sada nagomilalo. Uticaj Saturna na polje rada u toku ovog meseca nateraće Vas da se pozabavite svim problemima koje ste dugo odlagali. Zasučite rukave, uložite dodatnu energiju iako Vam ona sada manjka i na kraju ćete mnogo srećniji i rasterećeniji ući u novu godinu. Za Vas se slobodno može reći da ste na kraju jednog ciklusa u skladu sa završetkom godine pa je upravo zbog toga i potrebno da sve obaveze i račune svedete na nulu. Pored Saturna uticaj ostalih planeta je veoma povoljan pa je samo potrebno da se naterate i krenete u rešavanje svega što Vas pritiska i videćete da to i nije tako teško kao što Vam je prvobitno izgledalo. Finansijski dobitak koji Vas očekuje u toku prve polovine meseca daće Vam dodatni podstrek i motiv. Okolnosti na polju doma i porodice mogu negativnu uticati na Vaše raspoloženje posebno krajem meseca. Nemojte previše emotivno sve to da proživljavate i pokušajte da u novu 2017. godinu uđete srećni i nasmejani.

Ovo nije mesec koji Vam nudi mnogo mogućnosti na ljubavnom planu. Izvesna su nova poznanstva i avanture ali bez značajnijeg emotivnog vezivanja. Ako ste ipak u prethodnom periodu već nešto započeli to će se odvijati u jednom pozitivnom smeru, polako ali sigurno. Slobodne ribe ne treba da brinu. Sada se možete lepo zabaviti i družiti uz poneku avanturu a već Januaru kada Venera poseti Vaš znak očekujte i značajnija dešavanja na polju ljubavi.

Zdravstveni problemi su izvesni sredinom meseca. Pored manjih depresivnih stanja mogući su i problemi sa kostima ili kožom. Već krajem meseca očekujte stabilizaciju.Podeli na Facebook-u

objavio/la: Admin

objavljen: 2016-11-28

pregleda:

ključne reči: decembar horoskop decembar 2016 horoskop mesecni horoskop decembar 2016

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Pozovite nase astrologe odmah:

Srbija razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-888-884 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

Nemacka razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-5106-1972 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Austrija razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

Svajcarska razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Slovenija razgovor uzivo

Pozovite broj 090-3028 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Nasi astrolozi su na vezi svakog dana 00-24. Pozovite nas i postanite nas klijent, jer kod nas astrologija i horoskop se shvataju ozbiljno.

AstroloskiCentar.com

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.Pozovite najbolje astrologe odmah i dobijte licno tumacenje za ovaj mesec: