• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Veliki mesečni horoskop za Januar 2017.

Pročitajte veliki mesečni horoskop za Januar 2017. i pozovite naše astrologe. 0901-888-880, Vaš portal AstroHoroskop.net

Veliki mesečni horoskop za Januar 2017.

Pre svega u kom god znaku da ste rođeni želimo Vam srećnu i uspešnu 2017. godinu. Nova godina, novi ciklus, nova nadanja i nove želje. Koliko će naša snaga, volja i istrajnost biti podstaknuta planetarnim energijama, šta možemo očekivati tokom ovog prvog, neki kažu najdužega meseca u godini. Svaki početak, svaki start je veoma važan. Zato hajde da krenemo na pravi način, da već na početku ove godine zgrabimo sve što nam se pruža, da svaki priliku iskoristimo na pravi način... Pronađite svoj znak, ili znak Vama dragih ljudi i pročitajte šta Vam planete poručuju za ovaj mesec.

Ovan

Dragi naši Ovnovi, sam početak ove godine za Vas je veoma značajan. Već u toku ovog meseca nove prilike se nameću a na Vama je da ih oberučke prihvatite i koliko god možete iskoristite. Naglasak će biti na poslovnom planu gde je sasvim izvestan napredak. Nema vremena da se bilo šta čeka već iskoristite svoju prirodnu ovnovsku energiju i preuzmite inicijativu.

Posao i finansije

Nema više čekanja. Ovo je mesec kada svakako treba da inicirate neke promene ne poslovnom planu za šta ćete svako imati podršku planetarnih energija ne samo tokom Januara već i tokom meseci koji su pred Vama. Već tokom prve polovine ovog meseca neka obećanja iz perioda koji je iza Vas, konačno mogu doživeti svoju kulminaciju. Bez straha od obaveza ili odgovornosti morate prihvatiti novine koje neminovno dolaze na poslovnom planu jer to može biti dobra odskočna daska za čitavu ovu godinu. Period od 10. do 15. januara veoma je povoljan za Vas pa se vrlo lako može dogoditi da pozitivne promene osetite i na polju finansija. Istina je da Urna već duži period boravi u Vašem znaku pa su iznenađenja kako pozitivna tako i ona manje lepa uvek moguća ali tokom januara Uran više nije retro što donosi jednu mnogo prodorniju i bolju energiju za promene koje želite i morate sada da sprovedete.

Ljubav

Sam početak godine donosi dosta promena u Vaš život kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Suština je da nema više čekanja! Inicijativa je ono što morate preduzeti. Ako ste i dalje sami, slobodni, morate se pokrenuti i na taj način iskoristiti pozitivne energije koje mogu doneti promene i u ovoj sferi Vašeg života. Najpovoljniji dani za ostvarenje na ljubavnom planu su od 5. do 8. januara. Sve što je potrebno jeste da ne budete pasivni, da izađete, da se družite i novo poznanstvo je na pomolu. Vladar Vašeg polja ljubavi biće u povoljnim aspektima posebno u toku prve polovine januara...prema tome dragi Ovnovi zgrabite svoju priliku. Zauzeti, posebno Vi koji ste u braku, zbog opozicije Jupitera iz Vaše 7. kuće sa Uranom možete se naći na jednoj raskrsnici, kada će Vaše želje i potrebe biti u raskoraku sa željama Vašeg partnera. Budite oprezni i umereni kako ovaj aspekt ne bi uticao na dalji tok i kvalitet Vašeg braka.

Zdravlje

Zbog velike količine energije koju treba da pokažete i pružite tokom ovog meseca Vaš imunitet može biti oslabljen pa ćete biti podložnim svim sezonskim virusima. Budite oprezni i ipak pronađite malo vremena i za odmor kako zdravstveni problemi ne bi uticali na sve ono što Vam ovaj mesec pruža.

Bik

Možda januar nije mesec kada možete očekivati neke značajnije promene u Vašem životu ali je svakako mesec kada treba da definišete Vaše želje i potrebe za naredni period. Ključni problem sa kojim treba da se pozabavite tokom ovog meseca jesu finansije jer će Vaš vladar polja finansija sve do 7. januar biti u retrogradnom kretanju a ova energija prati Vas još iz decembra meseca. Nakon 7. izvesna je stabilizacija ali to je period kada ćete morati da krpite neke rupe u svom budžetu.

Posao i finansije

Tokom ovog meseca često će Vas obuzimati osećaj nezadovoljstva i potreba da nešto menjate za šta trenutno nema mnogo uslova a nema ni mnogo volje. Ipak, januar iskoristite kako bi napravili planove za naredni period i što je još važnije definisali svoje potrebe i želje na finansijsko planu jer sada kao da ste zbunjeni i niste sigurni šta i kuda želite. Finansije mogu biti najveći problem tokom ovog meseca pa je veoma važno da se tim problemom što pre pozabavite i bar deo rešite do 15. januara kako bi tokom druge polovine ovog meseca mogli da se bazirate i na neke druge sfere Vašeg života. Opozicija Jupitera iz Vaše 6. kuće sa Uranom želi promene na poslovnom planu ali je pitanje da li je pravi trenutak za to. Možda će Vas upravo neka dešavanja na poslovnom planu tokom januara naterati da napravite neke radikalne promene u mesecima koji su pred Vama.

Ljubav

Izvesno je da će se u Vašem životu pojaviti jedna osoba iz Vaše prošlosti posebno u toku prve polovine ovog meseca. Ipak, Vi neće biti spremni da ponovo krenete u neku priču pa je izvesno da će svi napori da se ovaj odnos obnovi biti bezuspešni. Druga polovina januara, posebno poslednja nedelja ovog meseca donosi neko nova iskustva u Vaš ljubavni život. Mnogi bikovi u ovom periodu mogu se ludo zaljubiti do te mere da ćete biti u stanju da učinite gotove sve kako bi osvojili osobu koja im se dopada. Ako ste u braku ili vezi oprez sredinom meseca. Već narušeno odnosi mogu biti posebno ugroženi.

Zdravlje

Opozicija Jupitera iz Vašeg polja zdravlja sa Uranom tokom ovog meseca svakako savetuje oprez. Neki problemi su izvesni sasvim iznenada i ako se isti pojave nemojte ih zanemariti već reagujete odmah bez oklevanja kako bi izbegli dodatne komplikacije. Posebno su ugroženi kukovi i donji ekstremiteti.

Blizanci

Novu godinu započinjete sa retrogradnim kretanjem Vašeg vladara Merkura. Prva nedelja januara jeste period kada zaista treba da se odmorite i sa mnogo više energije ali i mogućnosti uđete u drugi deo januara meseca. Ovo je generalno mesečni period kada treba da se pozabavite nekim pitanjima koja se tiču finansija, posebno nekih značajnijih novčanih transakcija, kredita, nasledstva...

Posao i finansije

Kvadrat Marsa i Saturna svakako će imati jak uticaj na Vaš poslovni život i to jeste period koji može doneti izvesne probleme na tom polju. Ako ja Vaše radno mesto nestabilno, iz bilo kog razloga ugroženo ovo će biti veoma izazovan period za Vas. Podršku na poslovnom planu možete očekivati od jedne osobe koja sudeći po svemu gaji neke skrivena osećanja prema Vama. Biće dosta preplitanja ljubavnih i poslovnih aspekata tokom ovog meseca ali se ipak bazirajte na to da sačuvate poziciju koju imate. Finansije će biti stabilnije tokom druge polovine januara. Takođe pred sam kraj ovog meseca, ako Vaše ambicije idu u tom pravcu, možete doći u kontakt sa strancima ili ljudima koji imaju veze sa inostranstvom pa je izvesno da će se za Vas i tu otvoriti neki novi poslovni putevi.

Ljubav

Vaš bogat društveni život tokom januara otvoriće i mnogo novih prilika na polju ljubavi, posebno ako ste još uvek emotivno neostvareni. Ipak, nemojte žuriti. Meseci pred Vama takođe donose dobru energiju u ovu sferu Vašeg života. Jupiter iz Vašeg polja ljubavi tokom ovog meseca započinje svoje retrogradno kretanje pa veza započeta sa mnogo ushićenja i očekivanja u ovom periodu možda neće doživeti očekivanu kulminaciju. Važno je da se lepo zabavite steknete neka nova iskustva ali nemojte nigde žuriti. Svakako će biti još povoljnih prilika za Vas.

Zdravlje

Izvesno je da ovaj mesec započinjete sa manjim zdravstvenim problemima ali ne brinite već od 8. januara možete očekivati stabilizaciju. Malo nervne napetosti pratiće Vas od 14. do 20. Januara.

Rak

Pred Vam je mesec koji donosi dosta promena u Vaš život ali to neće biti promene koje priželjkujete, kojima težite već neminovne promene koje je sada teško izbeći. Dosta iskušenja očekuje Vas na poslovnom planu ali i u sferi privatnog života. Izazovni aspekti najviše će uticati na rakove koji se bave privatnim poslom.

Posao i finansije

Sve što se zapostavili u periodu koji je iza Vas tokom ovog meseca može doći na naplatu. Biće dosta iskušenja na poslovnom planu i ako ne budete dovoljno oprezni može doći do određenih finansijskih gubitaka što je posebno naglašeno ako se bavite privatnim poslom. Poseban oprez svatuje se u periodu od 10. pa sve do kraja januara. Neka dugovanja sada mogu doći na naplatu a to Vam je u ovom trenutku najmanje potrebno. Morate pronaći balans, način da to uspešno prevaziđete. Možda ovu godinu nećete započeti sa mnogo optimizma, neće bit nekih novih prilika ali ovo jeste period kada možete uz malo napora rešiti probleme koje već duži vremenski period iz nekog razloga odlažete. Ako Vam je potreban kredit ili neka druga vrsta finansijske pomoći najbolje je da je potražite nakon 20. Januara.

Ljubav

Ako ste u vezi, pred sam kraj meseca očekuje Vas ozbiljan razgovor sa Vašim partnerom. Energija nestabilnosti koja Vas prati tokom ovog meseca uvukla se i u emotivni aspekt Vašeg života i možda je vreme da se neki problemi u Vašem odnosu konačno reše. Trudite se da vodite konstruktivne razgovore sa Vašim partnerom, bez velikih tenzija jer to je jedini način da uspešno prevaziđete ovaj period. Duže emotivne veze sada postaju zrele i možda je došlo vreme da se konačno odlučite i Vašu vezu krunišete prstenom. Slobodni rakovi svoju priliku mogu očekivati u toku poslednje nedelje ovog meseca.

Zdravlje

Zbog retrogradnog kretanja, koje vladar Vašeg polja zdravlja započinje tokom ovog meseca, mogu se vratiti neki zdravstveni problemi iz prošlosti. Generalno ništa što bi moglo pokvariti normalan i kvalitetan tok Vašeg života.

Lav

Januar nije mesec koji Vam generalno prija i ma koliko se trudili svoju pravu energiju, svoju pravu prirodu ličnosti teško sada možete ispoljiti. Uprkos tome, očekujte dosta dešavanja na poslovnom planu pa i neke nove prilike i mogućnosti koje će Vam ovaj mesec doneti.

Posao i finansije

Sve do 19. Januara sva Vaša pažnja biće usmerena na polje rada ali imajte u vidu da će mnogi problemi na tom polju koje ste ranije potiskivali sada isplivati na površinu. Kako bi nastavili u dobrom i uspešnom poslovnom duhu u ovom periodu se morate pozabaviti tim problemima posebno ako se oni tiču saradnje sa kolegama, nadređenima ili poslovnim partnerima. Nemojte očekivati mnogo pomoći niti iskrenu saradnju od samih kolega jer će iskrena podrška ovog puta izostati. Na polju finansija problemi su mogući tokom prvih deset dana ovog meseca nakon čega možete očekivati postepenu stabilizaciju. Neki novi poslovni projekti mogući su pred sam kraj ovog meseca što će veoma pozitivno uticati i na Vaše finansije u narednom periodu.

Ljubav

Vaša ljubavna veza sredinom meseca može biti na velikom ispitu. Opozicija Jupitera i Urana imaće snažan uticaj na Vaš ljubavni život. U ovom periodu možete shvatiti da veza u kojoj se nalazite ipak nije ono što može ispuniti sve Vaše želje i očekivanja. Svaka veza koja traje dva meseca ili kraće posebno je ugrožena od sredine pa sve do kraja januara. Takođe u ovom periodu, sasvim iznenada, može se pojaviti jedna osoba iz Vaše prošlosti što može dodatno poljuljati Vašu emotivnu stabilnost. Slobodni lavovi tokom ovog meseca neće imati značajnije prilike za emotivno ostvarenje.

Zdravlje

Pred sam kraj meseca mogući su problemi sa respiratornim organima.

Devica

Januar mesec mnogim pripadnicima zodijačkog znaka Device može doneti nova ljubavna iskustva. Sva Vaša pažnja i vreme biće usmereni na ovu sferu Vašeg života posebno ako ste još uvek emotivno neostvareni ili se nalazite u vezi koja Vašem srcu ne pruža dovoljno sigurnosti pa ni ljubavi. Možda je vreme za promene...

Posao i finansije

Prvu nedelju januara meseca obeležiće retrogradno kretanje Vašeg vladara nakon čega konačno možete očekivati upliv mnogo bolje energije u Vaš poslovni život. Bilo je dosta zaostatak i ne baš povoljnih prilika tokom prethodnog meseca a sa takvom energijom ušli ste i u ovu godinu. Ipak, nema razloga za brigu. Vrlo brzo ćete nadoknaditi sve što ste izgubili a svoje ideje sada možete mnogo brže i lakše da sprovedete u delo. Posebno je naglašen period nakon 20. januara kada će neke nove prilike da zakucaju na Vaša vrata. Tokom ovog meseca, Jupiter u Vašem polju finansija, započinje svoj retro hod i to može biti perio manjih ograničenja na polju finansija. Veoma je važno da pokušate da rešite sva dugovanja ili nerešena finansijska pitanja iz prethodnog perioda.

Ljubav

Pored svih poslovnih i finansijskih dešavanja polje ljubavi će ipak biti u prvom planu tokom ovog meseca a savet planetarnih energija jeste da se usmerite na to polje i tako konačno rešite svoj ljubavni status ili se prosto rečeno ostvarite u jednoj lepoj i romantičnoj emotivnoj vezi. Mnoge device imaće priliku da pred sam kraj januara započni čak i svoju sudbinsku emotivnu vezu. Zauzeti pripadnici ovog znaka prosto mogu prekinuti odnos u kome se nalaze upravo zbog neke nove prilike koja se pojavljuje ili nasuprot tome konačno ozvaničiti svoju vezu.

Zdravlje

Tokom prve polovine januara očekuje Vas promenljivo zdravstveno stanje i problemi koje ste preneli iz prethodnog meseca. Stabilizaciju i mnogo bolju zdravstvenu sliku očekujte tokom druge polovine januara.

Vaga

Vage i dalje uživaju blagodeti Jupitera u svom znaku a takva energija pratiće Vas i naredih meseci. Ipak, ovog meseca Jupiter se polako sprema da započne svoje retrogradno kretanje a ta energija može se osetiti već tokom druge polovine januara. Sreća je naravno i dalje na Vašoj strani ali morate uložiti malo više napora kako bi ostvarili sve svoje ambicije i želje.

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Posao i finansije

Prvo iskušenje očekujte sredinom ovog meseca kada su izvesni problemi i nesporazumi sa Vašim poslovnim saradnicima ili kolegama. Problemi u komunikaciji i razilaženje u stavovima mogu uticati na Vaš poslovni uspeh. Tokom ovog meseca posebno od 10. pa sve do kraj januara izbegavajte sklapanje značajnih ugovora kao i potpisivanje istih. Kvadrat Marsa i Saturna sredinom meseca nagoveštava kraj jednog poslovnog projekta a kasnije ćete shvatiti da je to možda i bolje za Vas. Ako još uvek niste zaposleni ovo nije mesec kada možete očekivati pozitivne promene u tom smislu. Nemojte ulagati neki značajniji novac tokom ovog meseca jer se lako može dogoditi da to bude pogrešna investicija.

Ljubav

Uran koji inače vlada Vašim poljem ljubavi više nije retrogradan pa konačno možete očekivati da se pozitivna energija na polju ljubavi vraća u Vaš život. Ipak, januar mesec još uvek ne donosi neka značajnija dešavaj jer Vas sredino ovog meseca očekuje opozicija istog Urana sa Jupiterom iz Vašeg znaka. Ovaj aspekt Vas upozorava da je nešto potrebno promeniti u načinu Vašeg poimanja ljubavi, samog pristupa toj sferi života. Ako ste u vezi biće ovo period preispitivanja ličnih emocija. Slobodne Vage mogu očekivati ljubavne avanture ali bez nekog značajnijeg vezivanja.

Zdravlje

Čuvajte se fizičkih povreda koje su moguće sredinom meseca. Ako imate potrebu za bilo kakvom hirurškom intervencijom ovo nije povoljan period da se ista završi.

Škorpija

Pozitivni aspekti na polju finansija ovu sferu Vašeg života mogu istaći u prvi plan tokom ovog meseca. Imate sjajnu priliku da rešite dosta toga što Vas već duže vreme muči i pritiska upravo na finansijskom planu.

Posao i finansije

Prva polovina ovog meseca veoma je dobro aspektovana po pitanju posla pa ako pokažete samo malo inicijative možete ostvariti značajne rezultate u ovom periodu. Ako imate ambicija da započnete nešto novo ovo može biti veoma povoljan trenutak za Vas čak i ako ste bez posla sada je vreme da ga potražite. Moguća su veoma prijatna iznenađenja na finansijskom planu a svaki posao koji sada započnete može Vam doneti i dugoročnu finansijsku sigurnost. Samo malo truda i ovu godinu započinjete veoma uspešno što će se pozitivno odraziti i na period tokom narednih meseci ove godine.

Ljubav

Zanimljiva dešavanja tokom ovog meseca neće Vas zaobići ni na polju ljubavi. Slobodne škorpije mogu imati više opcija ili ponuda u ljubavnom smislu i veoma je važno ne napraviti grešku jer ćete usprkos svemu biti skloni da birate ono pogrešno. Ako ste u vazi budite oprezni jer se lako možete naći u nekoj ljubavnoj avanturi što može uticati na Vaš dalji odnos sa partnerom. Mnogo prilika na polju ljubavi ali isto tako i mogućnost mnogih grešaka.

Zdravlje

Izvesno je da Vas sezonski virusi ovoga puta teško može zaobići. Vaš imunitet će biti posebno slab tokom druge polovine januara. Pokušajte da ga prevarite tako što ćete uzimati dosta vitamina i čajeva.

Strelac

Već tokom ovog meseca polako se oseća energija retrogradnog Jupitera koji će ipak svoje zvanično retro kretanje započeti početkom februara. Iskoristite ovaj mesec koji je pred Vama da završite sve započeto kako se u periodu retro Jupitera ne bi dodatno mučili i trošili mnogo više vremena na nešto što se može mnogo brže i lakše završiti.

Posao i finansije

Saturn, vladar Vašeg polja finansija u prve dve nedelje januara biće pod uticajem povoljnih aspekata pa su moguća lepa iznenađenja u ovoj sferi Vašeg života. Ako imate neka potraživanja iz prethodnog perioda ovo može biti period kada ćete konačno sve to moći da naplatite. Neke nove poslovne ponude takođe mogu doneti nagoveštaj za bolja primanja tokom narednih meseci. Januar može biti lep početak za pozitivni razvoj Vaših poslovnih ali i životnih panova tokom ove godine. Veoma je važno da ne budete pasivni i da pokažete inicijativu u svim sferama Vašeg života, posebno onim koji su trenutno Vaši prioriteti. Venera koja vlada Vašim poljem rada gotovo čitavog meseca biće pod uticajem povoljnih aspekata. Iskoristite ove povoljne energije tokom ovog meseca.

Ljubav

I na polju ljubavi prvih deset dana je veoma lepo aspektovano pa su moguća neka nova iskustva, nova poznanstva. Za sada nema nagoveštaja za neku trajniju i stabilnu emotivnu vezu ali lepa iskustva i zabava su svakako na pomolu. Iskoristite ove praznične dane i lepo se zabavite jer druga polovina ovog meseca neće doneti toliko lepih dešavanja u Vaš ljubavni život. Kvadrat Marsa i Saturna može uticati na strelčeve koji su u vezi. One manje stabilne veze lako mogu biti prekinute ali ne brinite to je samo uvod u nešto novo što tek dolazi u mesecima koji su pred Vama.

Zdravlje

Na polju zdravlja, tokom ovog meseca, bez značajnijih problema.

Jarac

Poslovni aspekti ne samo da će biti naglašeni tokom ovog meseca već će biti i veoma pozitivni. Ako imate neke ambicije prema inostranstvu ili nekoj inostranoj firmi ovo je i više nego povoljan mesečno period da pokrenete sve u vezi sa tim.

Posao i finansije

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Pored svih povoljnih aspekata, vladar polja finansija, Uran, više nije retrogradan što znači da uz poslovno dobru energiju sa kojom započinjete prvi mesec ove godine, možete očekivati i povoljne finansijske momente. Možda će sredinom meseca biti potrebno napraviti neke promene, možda se odreći nekih planova ali videćete da je to ipak najbolje rešenje za Vas. Vaše ambicije nisu male a ako se bazirate na jedan najbolji poduhvat, rezultat zaista može biti na zavidnom nivou. Ako se budete bavili sa više različitih stvari istovremeno samo ćete potrošiti energiju a pravi rezultat može izostati. Suština trenutnih aspekata jeste da se bazirate na ono najvažnije, na ono što Vam može doneto najviše novca i bićete veoma zadovoljni. Važno ja da u januaru pokažete inicijativu jer februara neće doneti toliko dobru energiju kao što je sada imate.

Ljubav

Prve dve nedelje donose nove mogućnosti u Vaš ljubavni život posebno ako ste i dalje sami. Novo poznanstvo možda neće odmah prerasti u neku ozbiljnu emotivnu vezu ali zajednički trenuci vremenom mogu doneti rađanje pravih i iskrenih emocija. Suština je ne žuriti. Dajte dovoljno vremena i sebi i drugoj strani. Zauzeti mogu imati veoma lošu komunikaciju sa partnerom u toku druge polovine januara.

Zdravlje

Tokom januara pratiće Vas relativno dobro zdravlje. Oprez u periodu od 6. do 14.

Vodolija

Januar mesec neće doneti neke značajnije promene u Vaš poslovni i finansijski život. Očekuje Vas dosta novih prilika ali isto tako i poteškoća pa kada se sve na kraju svede i sabere bićete na istom.

Posao i finansije

Vaš odnos sa kolegama na poslu može biti veoma nestabilan tokom ovog meseca a moguće je da će neko pokušati da Vam nametne deo svojih poslova što će kod Vas izazvati veliku nervozu pa su konflikti na radno mestu veoma izvesni. Dobitak koji očekujete tokom ovog meseca samo će zakrpiti neku drugu rupu pa je nerealno očekivati neko značajnije poboljšanje na finansijskom planu. Čuvajte posao koji imate, nemojte mnogo da eksperimentišete i klonite se negativnih ljudi na radnom mestu.

Ljubav

Vladar Vašeg polja ljubavi, Merkur tokom prve nedelje januara i dalje će biti u svom retro hodu a takva energija pratila Vas je i tokom prethodnog meseca. Neka iskustva iz Vaše prošlosti neprestano se prepliću kroz Vaš ljubavi život i kao da Vam ne dozvoljavaju da krenete dalje. Takve okolnosti nastavljaju se i početkom januara. Ipak iz dana u dan ova energija će sve više da slabi a Vi ćete jednostavno biti prinuđeni da donesete konačnu odluku i da li želite da stavite tačku na ovu priču i krenete dalje ili da ipak pružite još jednu šansu ovoj priči koja je obeležila Vašu prošlost.

Zdravlje

Sam početak januara meseca donosi malo lošije raspoloženje i probleme u predelu stomaka a kod pripadnica lepšeg pola mogući su problemi sa reproduktivnim organima. Već od sredina meseca zdravstvena situacija se znato poboljšava.

Ribe

Januar mesec može biti veoma zanimljiv mesečni period za Vas. Nakon što početkom meseca rešite neke porodične ili stambene probleme koji Vas pritiskaju već duži period možete očekivati jedno olakšanje i mogućnost da mnogo bolje funkcionišete na mnogim poljima Vašeg života.

Posao i finansije

Ponuda ili pomoć koja Vam dolazi od strane jednog prijatelja u poslovnom smisli može biti veoma povoljna za Vas. Kao da dolazi u pravom trenutku kada Vam je to najpotrebnije bilo da se radi o finansijskoj pomoći, ponudi nekog poslovnog projekta ili samog zaposlenja. Nema razloga za sumnju i strah već prihvatite to što Vam se nudi i budite sigurni da to može uticati veoma povoljno i na Vaše finansije u narednom periodu. Pred Vama je zaista povoljna prilika da ovaj mesec i ovu godinu započnete na jedan veoma lep i uspešan način.

Ljubav

Boravak Venere u Vašem znaku tokom ovog meseca svakako može doneti neko nova iskustva na ljubavnom planu. Ako ste u proteklih mesec dana imali neko novo poznanstvo koje je ostavilo utisak na Vas i ako se često setite te osobe možda bi sada mogli da razmislite i o nečemu ozbiljnijem. Aspekti su na Vašoj strani a uspeh naravno zavisi i od Vaše želje i inicijative. Ako ste u braku ili vezi pred Vama je jedan relativno miran i lep mesečni period.

Zdravlje

U periodu između 5. i 10. januara obratite malo više pažnje na Vaše zdravlje. Mogući su problemi sa kožom, kostima ili zubima. Ako imate promenljiv krvni pritisak obavezna kontrola i redovna terapija tokom prve polovine januara meseca.Podeli na Facebook-u

objavio/la: Admin

objavljen: 2017-02-03

pregleda:

ključne reči: mesečni horoskop januar 2017 astrologija

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.

Pozovite nase astrologe odmah:

Srbija razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-888-884 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

Nemacka razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-5106-1972 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Austrija razgovor uzivo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

Svajcarska razgovor uzivo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

Slovenija razgovor uzivo

Pozovite broj 090-3028 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mreze

Nasi astrolozi su na vezi svakog dana 00-24. Pozovite nas i postanite nas klijent, jer kod nas astrologija i horoskop se shvataju ozbiljno.

AstroloskiCentar.com

Najbolji astrolozi ce vam pruziti savet vezan za ljubav, posao, zdravlje. Pozovite najbolje astrologe, konsultacija uzivo:

0901-888-880

Broj vazi za Srbiju, pozivi su moguci iskljucivo iz Fiksne i mobilne mreze Telekoma Srbija.

Astro saveti 0-24. Kontaktirajte nas vec danas.Pozovite najbolje astrologe odmah i dobijte licno tumacenje za ovaj mesec: